Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

GO Virus

Hrajete online hru GO Virus

Jak už název této hry napovídá, půjde v ní o viry. Budete rozšiřovat vir po hrací ploše a snažit se zabrat celou plochu. Virus se vždy rozšíří na políčka se stejnou barvou. Velmi originální hra.

ovládání hry GO Virus

myší, viz instrukce ve hře • 0.93 MB • 1829x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Bongo Balls
Logické hry - 230x
Jednoduchá hra Bongo Balls je postavena na stejném principu jako například logická hra Pinboliada. Střílíte kuličku mezi ostatní tak, aby se sešly vždy 3 kuličky stejné barvy. Úroveň je dokončena, pokud na dráze nejsou žádné další kuličky. Bongo Balls má tři úrovně, které se postupně zrychlují.
Get the Weight
Logické hry - 34x
Již v úvodu hry Get the Weight zjistíte, že autoři si pro hráče připravili opravdu nezvykle vysoký počet úrovní. Je to způsobeno také tím, že jednotlivé mise nejsou příliš náročné na tvorbu, a proto si autoři mohli dovolit hráče takto zásobit. Dostanete váhu, na které musíte správně vyvážit závažím hmotnost předmětu.
Blue Box 2
Logické hry - 23x
Dosaňte modrou kuličku na plochu. Dejte se do toho a dejte pryč veškeré objekty, které tuto kuličku drží. Pomozte je dostat dohromady. Hra má hned několik úrovní. Užívejte si tuto super hru.
Bloons 2
Logické hry - 38x
Pokračování výborné logické sestřelovačky barevných balonků. Máte svůj šíp, který po vystřelení podléhá gravitaci, a vašim úkolem je sestřelit všechny balonky na určený počet střel. Levelů je hodně, takže je zábava zaručena.
The Mopples
Logické hry - 17x
Další z početné skupiny bejeweled a spoj tři her, které jsou tolik oblíbené a tolik hrané. I hra The Mopples si vás určitě získá. Hledejte alespoň trojice stejných obrázků a snažte se nahrát co nejvyšší skóre. Líbí se vám tato hra? Sdílejte ji na facebooku.
Two Pipes
Logické hry - 28x
Ukažte svoje logické uvažování a najděte správnou cestu z jedné strany herní obrazovky na druhou. Potřebujete totiž vylézt z jedné trubky a najít cestu do druhé, aby se dalo pokračovat dále. Hlavním hrdinou je podivný zelený tvor, který dokáže cestovat potrubím. Autoři si připravili slušný počet úrovní.
Sugar, Sugar
Logické hry - 40x
Cukr je úplně všude! Už z názvu hry je patrné, jaká pochutina bude hrát hlavní roli. Sladký sypký cukr potřebujete pokaždé nasypat do správné nádoby a v požadovaném množství, což nebude úplně jednoduché, jelikož cukr se většinou nachází v jiné oblasti, než kde je zrovna nádoba. To ovšem nevadí, protože máte za úkol nakreslit myší správnou cestu.
Redstar Fall
Logické hry - 23x
Vašim úkolem je dostat červenou hvězdičku až na zem. To uděláte tak, že budete postupně odstraňovat různé předměty, na kterých hvězdička stojí. Musíte si dávat pozor, aby Vám hvězdička nespadla z plošiny. Hurá do práce.
Flow Free
Logické hry - 49x
Pokud jste v případě online her vyznavači náročných logických hříček, tak si u této gamesky přijdete na své a hru si náramně užijete. Úkol ve hře je jednoduchý, tedy zdánlivě - musíte jen spojit stejně barevné tečky. Je to ovšem pěkná makačka.
All That Matters
Logické hry - 20x
Setkejte se s různými lidmi ve hře All That Matters. Tito lidé mají pouze hlavu, takže se dokážou jen kutálet. Vezměte si jejich osudy na starost a doprovázejte je po celém podivném světě. Pokaždé potřebujete sbírat červená srdíčka a najít teleport. Autoři si připravili poměrně slušnou porci příjemně hratelných úrovní.
GO Virus
Logické hry - 1830x
Jak už název této hry napovídá, půjde v ní o viry. Budete rozšiřovat vir po hrací ploše a snažit se zabrat celou plochu. Virus se vždy rozšíří na políčka se stejnou barvou. Velmi originální hra.
Barbie MemoZ
Logické hry - 2205x
Barbie MemoZ je v podstatě klasické pexeso. Dostanete jasně stanovený úkol - musíte objevovat dvojice shodných obrázků. Hru začínáte s rovnou tisícovkou bodů a za každou správně odhalenou shodu obdržíte dalších sto bodů k dobru. Při každém chybném kliknutí ovšem ztratíte deset bodů, takže se musíte hodně snažit.
XvsO
Logické hry - 42x
XvsO je klasická hra piškvorky, tentokrát v pěkné online podobě. Graficky povedená hra, která vás může zaměstnat na dlouhé hodiny. Pokuste se porazit svého rivala v této logické hře. Pravidla jsou jasná - snažte se vytvořit řadu, sloupec nebo diagonálu ze svých symbolů.
Red Ball 4 vol. 2
Logické hry - 10x
Další díl z oblíbené herní série Red Ball na sebe nedal dlouho čekat a čtvrtý díl s označením vol. 2 si můžete vychutnat. Opět dostanete na starost červený míček, se kterým potřebujete splnit všechny zadané úkoly. Většinou se jedná o poměrně záludné logické oříšky, nad nimiž je potřeba se chvíli zamyslet.
Christmas Chaos
Logické hry - 40x
V tou pravou chvíli budete muset odříznout lano u tohoto Santa Clause. Ovládejte ho a rozhoupejte. AŽ bude v perfektním úhlu, tak se snažte provaz rozvázat. Tak se do toho pusťte.