Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

GO Virus

Hrajete online hru GO Virus

Jak už název této hry napovídá, půjde v ní o viry. Budete rozšiřovat vir po hrací ploše a snažit se zabrat celou plochu. Virus se vždy rozšíří na políčka se stejnou barvou. Velmi originální hra.

ovládání hry GO Virus

myší, viz instrukce ve hře • 0.93 MB • 1061x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Schrodinghost
Logické hry - 37x
Velmi zajímavá online hra, ve které budete v roli malé kočky utíkat z domu pana Schrodingera. Je to hra na přemýšlení, dobré uvažování a také na klikání na předměty kolem vás. Skvělá grafika zaručuje i skvělý herní zážitek.
Murphys Gesetz 4
Logické hry - 16x
Murphys Gesets je vydařená série o tom, rozčílit hlavní postavu pokud možno až do nepříčetnosti. Čím více schválností budete dělat, tím lépe. V tomto díle rozčílíte jednoho pána v kadeřnictví.
Jolly Jong Cats
Logické hry - 63x
Internet chrlí jednu mahjong hru za druhou. V této velice pěkné verzi budete odklízet kameny, na kterých jsou obrázky koček. Co nejrychleji najděte dva stejné obrázky a postupně tak vyčistěte celé hrací pole. Kameny nesmějí být zablokované sousedními kameny.
Hillary Race for the White House
Logické hry - 16x
Hillary Clinton touží po tom, stát se prezidentkou USA. Vy jí v tom můžete virtuálně pomoci díky této logické online hře. Nejprve si zvolíte volební oblast, ve které chcete bodovat. Pak už na scénu přichází oblíbený systém "seřaď 3 stejné symboly vedle sebe". Po absolvování všech oblastí klikněte na "VOTE" a uvidíme nového prezidenta...
Go Home Ball
Logické hry - 5x
V této skvělé hře ovládáte malý balónek a Vašim úkolem bude přepravit balónek do určené jamky. V každém kole musíte posbírat všechny hvězdičky, aby jste se dostali do dalšího kola. Dávejte si pozor na nástrahy, které na Vás čekají.
Chisel
Logické hry - 57x
Hlavním hrdinou hry Chisel je zvláštní tvor, který se dokáže provrtávat půdou různých planet. Potřebujete na ukazateli dosáhnout sta procent, aby se dalo pokračovat další úrovní. Během plnění mise dostanete možnost posbírat různé bonusy. Musíte si ovšem dávat poměrně velký pozor na nepřátelské tvory.
Ragdoll Cannon 2
Logické hry - 37x
I ve druhém pokračování Ragdoll Cannon si vezmete na starost vystřelování hadrových panáčků z děla. Potřebujete přesně zamířit, aby se postavička dotkla terče. Ze začátku to nebude příliš obtížné, ale postupně se obtížnost navýší, takže už se do cesty postaví různé překážky. Dávejte pozor, abyste si nezablokovali cestu.
hra v Unity3D
Jewel Dive
Logické hry - 30x
Skvělá logická online hra v Unity3D. Jedná se o klasický bejeweled neboli spoj 3 stejné symboly. Ideální hra pro chvíle oddechu a relaxace. Spojujte krystaly a dobře se bavte. Nezapomeňte hru sdílet na Facebooku.
Livingroom Escape
Logické hry - 27x
V této hře budete uvěznění v pokoji. Jediné co můžete dělat je vymyslet netradiční způsob, kterým by jste se mohli s pokoje dostat. Najděte předměty, které by se vám mohli hodit a vhodně je využijte.
Egg 2 Mom
Logické hry - 35x
Hra s velmi příjemnou grafikou a skvělou hratelností. V hlavní roli se vám představí roztomilý dráček, který se musí dostat k vejci. Dobře přemýšlejte a přesunujte překážky tak, aby se vejce dostalo k dráčkovi.
Peg Solitaire
Logické hry - 6x
Peg Solitaire je další z řady jednoduchých logických her, od kterých se jen tak neodtrhnete. Cílem je vyskákat všechny kameny na ploše tak, aby zbyl pouze jediný. Každá úroveň je omezena časem a náhodně vygenerována.
Sugar, Sugar 2
Logické hry - 30x
Snažte se do hrníčku dát všechen cukr, který padá. Vaším úkolem v této super hře je, abyste nakreslili čáru, která tento cukr svede tam, kde vlastně má padat. Do hrnku musíte dostat 100 krystalů tohoto cukru.
Cubis Creatures
Logické hry - 39x
Logická online hra, která v sobě spojuje pekelně těžké přemýšlení a známý herní princip spoj tři. Budetesledovat hrací pole ze všech stran a usazovat padající kostky. Velmi pěkná hra.
Bottle on Head
Logické hry - 34x
Odstřelte z těchto hlav tyto láhve. Tato hra má několik skvělých úrovní. Tak se do toho dejte a namiřte šipku správně na tyto láhve. Odpalte tyto láhve pryč z plochy.
Satellite Landing
Logické hry - 43x
Odstraňujte objekty a to tak, aby se satelit dostal co nejblíže k zemi. Snadné to nebude už od první úrovně této hry. Dopředu si rozmyslete, který objekt odstraníte. Tento satelit nesmí spadnout do vody!