Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

GO Virus

Hrajete online hru GO Virus

Jak už název této hry napovídá, půjde v ní o viry. Budete rozšiřovat vir po hrací ploše a snažit se zabrat celou plochu. Virus se vždy rozšíří na políčka se stejnou barvou. Velmi originální hra.

ovládání hry GO Virus

myší, viz instrukce ve hře • 0.93 MB • 2937x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Cover Orange Players Pack
Logické hry - 67x
Udělejte v této super hře vše tak, aby se k vám nedostal kyselý déšť, protože ten by vás mohl zabít. Musíte udělat vše pro to, abyste posunuli jablíčka do skrýše a byli tak chráněni. Tak se do toho pusťte.
Doodle Roll
Logické hry - 42x
Doodle Roll je velice jednoduchá hra, kde se pokusíte dostat kuličku vždycky na místo určení, ale jak jistě tušíte, nebude se jednat o úplně jednoduchou práci, protože na cestě kuličky k cílové plošince se vyskytnou různé překážky. Využívat musíte veškerých možností, jaké hra nabízí, aby se kulička dostala na správnou pozici.
Factory Balls
Logické hry - 3288x
Factory Balls je zajímavá logická online hra, která vás náležitě potrápí. Vaším úkolem je obarvit kuličku přesně tak, jak je obarvena kulička na krabici.
Escape 3 - Telefonní budka
Logické hry - 30x
Další z řady oblíbených superher, ve kterých je vaším úkolem dostat se ven z uzamčených místností. Tentokrát jste se ocitli v telefonní budce... dokážete v budce najít potřebné předměty, které vám pomohou dostat se ven?
Jungle Mafia
Logické hry - 24x
V této džungli budete muset sestřelit veškeré dřevorubce. Zaměřte a vypalte. Snažte se je sestřelit na co nejméně vypálených kulek. Tak se do toho dejte a pokračujte všemi úrovněmi v této hře.
Bubbles Extreme - hra na bublinky
Logické hry - 19x
Kdo by neznal legendární superhru Bubbleshooter. Tentokrát si můžete zahrát její asi milionté ztvárnění, které přináší řadu upgradů, bomby a extrémní hratelnost.
Home Sheep Home 2
Logické hry - 46x
Ovce jsou zpět ve městě, a snimi je tu druhý díl povedené logické super hry. Využijte týmovou spolupráci tří oveček a proveďte je skrz nebezpečí, která skýtají londýnské ulice.
Space Disposal
Logické hry - 27x
Staňte se vesmírným velitelem, který stojí před splněním zadaného rozkazu. Potřebujete dopravit nebezpečnou raketu s radioaktivním odpadem na místo, kde by mohla klidně explodovat a nic se nestalo. Snažte se nenarazit do zdi, jinak by raketa explodovala předčasně, potřebujete ji dostat do speciální komory.
Pumpkin Remover 2
Logické hry - 21x
Druhé pokračování Pumpkin Remover opět přináší spoustu zábavy s dýněmi. V několika úrovních dostanete jasný úkol: musíte odstranit všechny dýně z hrací plochy. V některých chvílích opravdu bude potřeba pořádně zapřemýšlet, protože řešení nepřijde samo. Na každou úroveň je stanovený limit, tzv. par, tedy počet kliknutí.
Pupzzle
Logické hry - 24x
V této skvělé hře máte na starost rozkošného pejska. Vašim úkolem bude překonávat všechny překážky, které si na Vás tato hra připravila. Od přezouvání kol na autě, přes sazení kytiček až po mnoho dalších zábavných úkolů.
Magic Heaven 2
Logické hry - 30x
V této oddechové online hře dostanete za úkol dopravit oranžové příšerky do cíle. K tomu musíte ale využívat jejich odlišně barevné přátele, kteří je k sobě přivolají svým hlasitým pískotem.
Plop Art Sudoku
Logické hry - 1715x
Zábavné sudoku, ve kterém tentokrát nepůjde o zapisování číslic, ale o vtipné obrázky. Na výběr jsou celkem 4 stupně obtížnosti, které vám vydrží na poměrně dlouhý herní čas. Určitě pravidla sudoku znáte, ale pro jistotu - umístěte obrázky do sloupců a řad tak, aby v každém sloupci a řadě byl jednotlivý obrázek vždy jen jednou.
Brain Shapes
Logické hry - 41x
Brain Shapes je matematická flash hra, ve které budete zápasit s čísly. Ta musíte rozmístit do slotů podle jasných pravidel. Hra procvičí vaše základní matematické dovednosti v celkem 6 úsecích o 26 úrovních.
Happy Easter Mahjong
Logické hry - 41x
Ač poměrně jednoduchý, tak velmi dobře hratelný mahjong s velikonočním motivem. Tentokrát tak budete odstraňovat vajíčka (místo klasických mahjong dílků). Odebíraná vajíčka nesmějí být nijak blokovaná.
Beetle Ju Adventures
Logické hry - 28x
Logická online hra  s drobným poletujícím hmyzem v podobě mušek. Ty musíte dostat do domečku, který je však zdánlivě nedostupný a musíte překonat řadu překážek. Překážky v podobě kamenů jednoduše přesuňte, ovšem trochu u toho myslete, abyste si cestu na dobro nezablokovali.