Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

GO Virus

Hrajete online hru GO Virus

Jak už název této hry napovídá, půjde v ní o viry. Budete rozšiřovat vir po hrací ploše a snažit se zabrat celou plochu. Virus se vždy rozšíří na políčka se stejnou barvou. Velmi originální hra.

ovládání hry GO Virus

myší, viz instrukce ve hře • 0.93 MB • 461x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Red Sofa Room Escape
Logické hry - 46x
Podařená super hra s cílem uniknout z místnosti. Jste uvězněni v místnosti, kde je pouze červená sedačka. Dveře od pokoje jsou zavřeny, klíč bohužel nemáte. Pokuste se prozkoumat místnost, zda přeci jen nenajdete další předměty a třeba i klíč.
Dodge the Squares
Logické hry - 19x
Zajímavá logická či spíše postřehová superhra pro bystré hlavy. Hýbejte kurzorem a vyhýbejte se obrazcům na hracím poli. Ze začátku je to poměrně snadné. S rostoucím kurzorem a rychlostí je to však pěkná makačka. Pokuste se vytvořit nejvyšší skóre.
Penquin Pass
Logické hry - 10x
Dostaňte tučňáka na druhou stranu vody tím, že mu postavíte ledovou cestičku z různých tvarů. Pěkná logická superhra jak má být, rozhodně se budete skvěle bavit.
Candy Thieves
Logické hry - 47x
Logická gameska, která před vás staví úkol spočívající v nakrmení zmlsaných koťátek. Musíte vymyslet, jak dostat sladkosti ke každému kotěti. Podaří se vám dobře zamířit a uspokojit mlsný kočičí jazýček?
Magic Blaster
Logické hry - 37x
Alespoň na krátkou dobu se můžete stát čarodějem, který dokáže vyvolávat mocná kouzla. K dispozici máte pokaždé různou zásobu kouzel, ze kterých můžete vybírat ty nejvhodnější. Některé kouzlo dokáže odstranit nepříjemnou překážku, zatímco s jiným kouzlem dokážou předměty levitovat ve vzduchu, čehož se dá vhodně využívat.
hra v Unity3D
Laufer Blocks
Logické hry - 50x
Pěkná nekonečná online hra v Unity3D. Každých několik vteřin spadne několik barevných kostiček. Vaším úkolem je odstraňovat je z hrací plochy. A to vždy po alespoň 3 od stejné barvy. Černá kostka funguje jako žolík - můžete ji využít ke kterékoliv barvě.
Emoji Flow
Logické hry - 35x
Spojte správné dvojice emotikonů v aplikaci Emoji Flow! Přetáhněte čáru od jednoho emoji k druhému a dokončete úrovně spojením všech emoji. Projděte celkem 150 úrovní a vyzvěte své schopnosti řešit hádanky. Dbejte na to, aby se vaše cesty nekřížily s jinými emoji, a proplouvejte až na vrchol! Tak uvolněte své vnitřní emodži a plujte tak, jak vaši emodži ještě nikdy neletěli.
Get On Top
Logické hry - 56x
Velmi originální online hra vhodná hlavně pro dva hráče na jednom počítači. Hlavním rysem hry je souboj, kdy se musíte snažit dostat vašeho soupeře na lopatky. Jsme zvědaví, zda vyhrajete 10x a tím i celý zápas.
Dribble king
Logické hry - 36x
Pro všechny milovníky fotbalu je zde další pecka. Tentokrát budete střílet do brány a dávat góly. Tedy, pokud to samozřejmě zvládnete a nebudete se bát - pouze hráč s kuráží dosáhne svého úspěchu.
Maze-a-Pix
Logické hry - 36x
Logických her není nikdy dost, protože perfektně procvičují hráčův mozek. Jednou z těchto poměrně zajímavých logických her je i bludiště Maze-a-Pix. Musíte se z výchozího bodu dostat napříč bludištěm na druhou stranu. Nejedná se však o úplně jednoduchý úkol, na jehož konci však čeká zajímavá odměna v podobě odkrytého obrázku.
Cover Front 2
Logické hry - 4x
Nacházíte se v roli agenta a Vašim úkolem je vyřešit jednu z největších záhad. Hra je ve formě detektivky. V cestě Vám bude stát mnoho překážek se kterými si budete muset poradit. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní jste.
Bricks Match
Logické hry - 34x
Cílem této povedené hry je odstranit přebytečné kostičky, které jsou v každém kole tak, aby zbyly barvy, které budou mít minimálně tři kostičky stejné barvy u sebe a tím se odstraní. V každém kole můžete zničit pouze určitý počet kostiček.
Use Boxmen
Logické hry - 22x
V této hře je Vašim úkolem dopravit jednoho z panáčka až do cíle, který představuje létající krabice. Máte jednoho panáčka, kterého můžete rozmnožit. Uděláte to tím, že zmáčknete tlačítko shift. Díky těmto panáčkům se můžete dostat do dalšího kola. Záleží jen na Vás.
Cargo Bridge
Logické hry - 11x
Skvěle hratelné online hra na přemýšlení. Vaším úkolem je postavit most tak, aby vaši dělníci mohli sebrat věci na druhé straně. Myslíte, že máte na to, stát se vedoucím hráčem v tabulce nejlepších?
Shift
Logické hry - 13x
V této hře vlastně ani nevíte, kde je nahoře a kde dole, všechno záleží jen na tom, jak si to otočíte vy sami. Dostat se do cíle nebude snadné. Každopádně se budete se vším tím otáčením náramně bavit.