Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

GO Virus

Hrajete online hru GO Virus

Jak už název této hry napovídá, půjde v ní o viry. Budete rozšiřovat vir po hrací ploše a snažit se zabrat celou plochu. Virus se vždy rozšíří na políčka se stejnou barvou. Velmi originální hra.

ovládání hry GO Virus

myší, viz instrukce ve hře • 0.93 MB • 1122x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Emoji Flow
Logické hry - 384x
Spojte správné dvojice emotikonů v aplikaci Emoji Flow! Přetáhněte čáru od jednoho emoji k druhému a dokončete úrovně spojením všech emoji. Projděte celkem 150 úrovní a vyzvěte své schopnosti řešit hádanky. Dbejte na to, aby se vaše cesty nekřížily s jinými emoji, a proplouvejte až na vrchol! Tak uvolněte své vnitřní emodži a plujte tak, jak vaši emodži ještě nikdy neletěli.
Little Wheel
Logické hry - 3x
Bezvadná hra u které se nudit určitě nebudete. V tomto městečku jsou postavy závislé na dodávkách elektrického proudu. Díky jedné nešťastné náhodě je ho teď ve městě velmi málo. Ve městečku je poslední živý člověk, který bude muset zachránit všechny svoje druhy.
Poco2 Escape
Logické hry - 5763x
Slyšíte křik nějaké dívky, ale nemůžete ven. Jste zamčeni v pokoji, ve kterém je trezor, krabice, kalendář a další věci. Vaším úkolem je najít všechny skryté předměty, otevřít trezor a dostat ven z pokoje. Doporučuju pečlivě klikat do všech míst...
Farm Soccer
Logické hry - 734x
V této povedené superhře budete hrát za malého farmáře, který má rád fotbal, takže čutá celý den. Vaším úkolem bude vsítit gól do branky. Není to snadné - brána je vždy na zapeklité pozici, takže dostat do ní míč bude makačka.
WOW Connect - Warcraft mahjongg
Logické hry - 66x
Wow Connect je logická hra ne nepodobná mahjonggu. Vaším úkolem je spojit dva stejné symboly. Cesta mezi nimi může mít maximálně 2 zlomy s 90°. Pokud si nebudete vědět rady, můžete symboly zamíchat (shuffle) nebo si vyžádat nápovědu (hint).
Sheepish 2
Logické hry - 24x
Vašim úkolem v této skvělé hře je postavit potrubí pro svou ovečku tak, aby mohla dojít až do cíle. Budete muset kombinovat různé varianty a prokousávat se levely. První kolo pro Vás bude tutoriálem. Jak daleko zvládnete dojít záleží jen na Vás.
Ninja Land
Logické hry - 57x
Hrdinou v této chytlavé online hře je malý ninja. Ten musí zachránit svou vězněnou přítelkyni. Zdolejte všechna nebezpečí, která vám tato strastiplná cesta přinese. Nebudete v tom naštěstí sami - časem se k vám připojí druhý ninja.
Rop
Logické hry - 17x
Oddychová jednoduchá gameska s názvem Rop. Vaším úkolem je spojovat body tak, abyste sestavili zadaný tvar. Je to sice lehčí superhra, ale ideální na takové to malé uklidňující hraní třeba v kanceláři.
Clusterz
Logické hry - 23x
V této skvělé logické hře, ve které je vašim úkolem vystřelit barevnou kuličku a spojit tak tři kuličky stejné barvy, aby zmizeli se setkáte s mnoha zvláštnostmi, které vás ve hře překvapí a okoření jí.
Kinekitz
Logické hry - 33x
V této minihře bude vašim cílem v každém kole dopravit kouli do čtverečku. Toho docílíte jedině tehdy, pokud správně namíříte a vystřelit na kouli z kanónu. Čekají na vás překážky, které vám hru zpestří.
Super Blux
Logické hry - 34x
V této hře je Vašim úkolem přesouvat kostičky tak, aby jste je všechny zničily. Přesouváte je pomocí myšky. Ze začátku se bude zdát hra jednoduchá, ale časem zjistíte, že tomu tak není. Ničeho se nebojte a pusťte se do hry.
Cover Orange: Players Pack 2
Logické hry - 35x
Již čtvrtého pokračování se dočkala hra Cover Orange. Opět si zahrajete s pomeranči a dalším ovocem. Ovoce musíte zachránit před nebezpečným deštěm, který přijde ve chvíli, kdy umístíte všechny předměty. S jejich pomocí jistě dokážete ochránit pomeranč a jeho kamarády před nebezpečím. Stačí se jen pokaždé důkladně zamyslet.
Cubic Shoot
Logické hry - 34x
Nejrůznější logické hry postavené na principu "spoj tři stejné symboly" jsou v poslední době velmi oblíbené. Stejně jako minihra Cubic Shoot, ve které hraje hlavní roli malá zubatá Japonka a spousta srdíček.
Assembots
Logické hry - 40x
Zajímavá online hra na přemýšlení, ve které hraje hlavní roli robot a kostičková grafika. Vaším úkolem bude dostat robůtka ke dveřím, které vás dostanou do další úrovně. Zapojte myšlení na plné obrátky.
The Rise of Atlantis
Logické hry - 77x
Vašim úkolem v této hře je odstraňovat stejné symboly, které leží u sebe. Odstraníte je tím, že spojíte vždy tři stejné symboly. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.