Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

GO Virus

Hrajete online hru GO Virus

Jak už název této hry napovídá, půjde v ní o viry. Budete rozšiřovat vir po hrací ploše a snažit se zabrat celou plochu. Virus se vždy rozšíří na políčka se stejnou barvou. Velmi originální hra.

ovládání hry GO Virus

myší, viz instrukce ve hře • 0.93 MB • 1084x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Donutosaur
Logické hry - 133x
Graficky i hratelně velmi povedené online hra. Vaším úkolem je pomoci Donutosaurovi v cestě za jeho pamlsky, krásně voňavými donuty. Budete muset řešit pěkně zapeklité problémy. Ale hráči, kteří mají v oblibě fyzikální logické hry, si určitě poradí.
Pyro
Logické hry - 25x
Zapalování ohně může být pořádnou zábavou, o čemž se přesvědčíme ve hře s názvem Pyro. Dostanete totiž za úkol zapálit veškeré pochodně, které najdete v úrovni. Většinou se k nim nedá dostat úplně jednoduše, takže bude zapotřebí pořádná porce logického uvažování, aby se všechna místa rozzářila světlem z ohně.
New Splitter Pals
Logické hry - 38x
Velká žlutá koule slouží jako potrava pro ještě větší žlutý obličej. Jelikož se jedná o logickou hru, musíte vždy správně zauvažovat, jakým způsobem by bylo nejlepší přeříznout dřevěná prkna, aby se splnil cíl mise. Cestou ke splnění cíle se pokuste posbírat veškeré hvězdičky, které se nacházejí na hrací ploše.
Fly Kitty Fly
Logické hry - 20x
Výživná logická online hra s kočkou, kterou máte za úkol osvobodit. A jak na to? Snažte se ve správném pořadí odebírat herní prvky tak, aby kočka nakonec mohla vylétnout. Docela príma hra na mozek.
Kings Troubles
Logické hry - 35x
Další hra, ve které se setkáte s mohutným kanónem. Z něj co nevidět vyletí dělová koule, která si to namíří zrovna na vašeho krále. Ten je tedy v pěkných nesnázích. Vaším úkolem je nakreslit překážky tak, aby koule krále nezasáhla.
Flash Chess 3
Logické hry - 49x
Máme tady šachy. Tato super hra představuje skvělou zábavu u které musíte přemýšlet několik tahů do předu. Vždy musíte být o tah před vaším soupeřem. Jedině tak se vyhrává. Tak se pokuste soupeře porazit.
Rainbow Dash Mix-Up
Logické hry - 33x
Další ze série logických her nese název Rainbow Dash Mix-Up a vezmete si opět na starosti sestavování obrázku. Jedná se o hru podobnou různým puzzlům, kde se musíte pokusit sestavit obrázek z přidělených dílků, aby na sebe jednotlivě navazovaly. Jakmile by se vám podařilo sestavit první obrázek s poníky, můžete pokračovat na další.
3D Logic - super logická hra
Logické hry - 36x
V jednoduchosti je krása. Tímto heslem se zřejmě řídili tvůrci této výborné online hry. Ve hře 3D Logic se pokusíte spojit vždy dva stejně barevné symboly. Spojení nesmí být po diagonále a nesmí se křížit s ostatními. Prvních několik úrovní je vyloženě na zahřátí, ale posléze začne přituhovat...:)
Dynamite Blast 3
Logické hry - 38x
Pěkně zpracovaný třetí díl vskutku explodující hry. Vaším úkolem bude umístit nálože tak, abyste vyhodili do vzduchu všechny dopravní prostředky. Ničte mosty a komunikace, a hlavně dobře načasujte všechny bomby.
Květinová země
Logické hry - 32x
Vydejte se do květinové země, která kdysi byla světoznámá pro svou krásu. Země byla ale zakleta a nyní v ní nejsou žádné květiny. Pokuste se kletbu prolomit tím, že budete spojovat květinové stonky.
Barbie MemoZ
Logické hry - 2135x
Barbie MemoZ je v podstatě klasické pexeso. Dostanete jasně stanovený úkol - musíte objevovat dvojice shodných obrázků. Hru začínáte s rovnou tisícovkou bodů a za každou správně odhalenou shodu obdržíte dalších sto bodů k dobru. Při každém chybném kliknutí ovšem ztratíte deset bodů, takže se musíte hodně snažit.
Blow Things Up 2
Logické hry - 27x
V této hře dostanete omezený počet bomb, se kterými je zapotřebí vyhodit pryč z obrazovky monstrum. Všechny tyto monstra nejsou stejná. Některá mají sílu, někteří jsou zase opět lehčí. Tak se do toho dejte.
Roly-Poly Cannon 2
Logické hry - 18x
Zničte všechny smajlíky, kteří se nachází v jednotlivých kolech. Uděláte to tak, že pomocí myšky namíříte a vystřelíte z kanónu. Chce to přesnost. Dávejte si pozor, aby se Vám dělová koule neskutálela dříve, než stihne vybouchnout.
Bubbles Extreme - hra na bublinky
Logické hry - 19x
Kdo by neznal legendární superhru Bubbleshooter. Tentokrát si můžete zahrát její asi milionté ztvárnění, které přináší řadu upgradů, bomby a extrémní hratelnost.
Electric Box 2
Logické hry - 68x
Druhý díl zdařilé hry, která je plná elektrické energie. Vaším snažením bude dostat elektrický proud od zdroje až na konec. Jelikož je cesta proudu místy přerušená, bude na vás, jak si s opravou a výběrem vhodných součástek poradíte.