Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Rock vs Zombies
sponzorované odkazy

Rock vs Zombies

Hrajete online hru Rock vs Zombies

Parádní 3d hra v Unity. Horda mozkolačných zombíků zaútočila na váš dům, a na vás nyní je, abyste se jim postavili. Pomocí obrovské hroudy budete brázdit bludiště a kosit všechny ty nemrtvé zrůdičky.

ovládání hry Rock vs Zombies

myší, viz instrukce ve hře • 11.61 MB • 6546x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Mutant Madness
Akční hry - 17x
Patříte mezi elitu v rámci spolku tajných agentů, a proto vás velitel pověřil poměrně složitým úkolem. Musíte totiž zlikvidovat nebezpečného šílence, který infikoval jídlo ve fast foodu, což může mít za následek ohromný celosvětový problém. Nakažení lidé přicházejí o rozum a sami budou majitele fast foodu před vámi bránit.
Chuck Norris Attack of Ninjas
Akční hry - 31x
Chuck Norris je neohrožený bojovník, o tom žádná. Zálusk si na něj udělala banda zákeřných ninjů, Podaří se vám je všechny zničit a posnídat jejich vnitřnosti?
Strangers
Akční hry - 43x
Zahrajte si na elitního odstřelovače v online hře The Strangers. Nejprve se prokousejte úvodním tutoriálem a poté se vrhněte do první akce.
Zombie Massacre
Akční hry - 49x
Parádní akční gameska, ve které vás čeká zombie apokalypsa na Divokém západě. Chopte se zbraně a pusťte se proti přesile nemrtvých zombíků. Dokážete se jim ubránit? Po každém kole nezapomeňte vylepšovat své zbraně a další doplňky.
Dead of Night
Akční hry - 25x
Tuhle taktickou hru si budou moci užít i ti, co nemají moc rádi zběsilé tempo, a bláznivé klikání sem tam je nebaví. Obraňte se před útokem ohavných Zombie, tohle je jediný cíl v této pomalejší hře.
Batman - Mystery of the Batwoman
Akční hry - 23x
Máte rádi Batmana? Tak to se Vám tato hra jistě zalíbí. Vašim úkolem je probojovat se skrz šílené zabijáky, kteří na Vás mají políčeno. Nevýhodou je, že máte k dispozici pouze své vlastní tělo. Dokážete se ubránit šíleným vrahům, kteří jsou po krk ozbrojeni? Pusťte se do hry.
Batman Defend Gotham
Akční hry - 510x
V této hře máte možnost spatřit neohroženého hrdinu Batmana a pár jeho nových akčních kousků, které předvádí při obraně města Gotham. Ovládejte postavičku a dejte zločincům pěkně do kožichu. Hra se ovládá klávesami Z, X, C a šipkama.
Moto rush
Akční hry - 2x
Vydejte se na své motorce na nebezpečnou jízdu, která by vás mohla stát i život. Vašim úkolem bude vždy v každém kole dojet do cíle v co nejlepším čase a při tom zlikvidovat co největší počet nepřátel.
Orbital Guard Survival
Akční hry - 2x
Snažte se na této orbitalní stanici sestřelit veškeré meteority. Dávejte si pozor, aby vás tyto meteority nezničili. Jak dlouho v této hře dokážete vydržet? Pokuste se jak nejdéle budete moct.
Tevlon 3D
Akční hry - 9x
V této hře se objevujete v supermoderním letadle. Vašim úkolem je doletět po šipkách k nepřátelským základnám, které budete muset zničit. Dávejte pozor na své životy, které jsou velmi drahé. Dokážete proletět všemi levely?
Quicklikng
Akční hry - 25x
Zahrejte si za malého ďáblíka, který umí bezvadně skákat, běhat, ale i dobře útočit. Ve hře vám bude radit jedna postavička, která vypadá jak někdo z hvězdných válek. Také si můžete užít hodně srandy..
Super Villainy
Akční hry - 34x
Pokuste se zabít veškeré nepřátele, kteří kolem vás létají. Dávejte si pozor, aby vás nezničili. Pokud chcete pokročit do další úrovně, tak je zapotřebí zabít několik nepřátel. Když nebudete v této super hře stíhat, tak si to můžete zpomalit.
Super Zombie Shooter Level Pack
Akční hry - 29x
Vydejte se do 3D prostoru v této super hře. Pokuste se sestřelit veškerá monstra, která se před vámi objeví a prostřílejte se přes zombíky. Dostaňte se až na konec celé úrovně. Sbírejte zbraně a přežijte.
Mobs Down
Akční hry - 29x
Vydejte se do ulic velkoměsta, které opravdu nepatří k bezpečným, protože se na vás ze všech stran vrhají nepřátelsky naladění lidé, jež musíte porazit, jinak by vám ublížili. Zpočátku máte pouze vlastní holé ruce, ale postupem času narazíte na různé objekty, které by mohly být nápomocné při likvidaci protivníků.
Railroad Rampage
Akční hry - 21x
S vaším šerifem si musíte udělat pořádek. Nepřátele se snaží převzít vlak a vy jim v tom musíte zabránit. Postřílejte je a dejte si pozor, aby vás nezabili. Dejte se do toho v této super hře a nenechejte se.