Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Rock vs Zombies
sponzorované odkazy

Rock vs Zombies

Hrajete online hru Rock vs Zombies

Parádní 3d hra v Unity. Horda mozkolačných zombíků zaútočila na váš dům, a na vás nyní je, abyste se jim postavili. Pomocí obrovské hroudy budete brázdit bludiště a kosit všechny ty nemrtvé zrůdičky.

ovládání hry Rock vs Zombies

myší, viz instrukce ve hře • 11.61 MB • 502x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Killing Road
Akční hry - 45x
Další z plejády akčních stříleček s bezvadnou grafikou. Jako tvrdý chlapík na motorce budete zápasit s přesilou nemrtvých zombíků. Hra nabízí opravdu hodně různých vylepšení a zbraní, takže o zábavu bude postaráno.
Robo Slug 2
Akční hry - 18x
V téhle povedené akční hře máte za úkol zničit pomocí svých technologicky vyspělých zbraní všechny nepřátele. Má mnoho levelů, a na konci každého z nich vás čeká nějaká nová zbraň, takže se nebudete nudit.
Super Flash Mario
Akční hry - 30x
Snad každý někdy hrál Super Mária, proto vás jistě potěší i toto vydání této slavné hry. Zase si můžete zahrát jednoduchou hru kde jen chodíte, skáčete na oblůdky a zbíráte penízky, nechybí také například zvětšování či zrychlení..
Papa Louie
Akční hry - 26x
Pěkná skákačka v hlavní roli s šéfkuchařem Louiem. Sbírejte zlaťáky, ničte zdivočelou zeleninu a proskákejte se až do finále. Hra se ovládá šipkama, útok je Z, skákání mezerníkem.
Stealth hunter
Akční hry - 0x
Skvělá hříčka pro ty, kteří mají rádi neviditelnost a skrývání ve tmě. Budete se pohybovat v prostředí temného podzemního komplexu a vašim úkolem bude využívat všech výhod tmy. Dokážete našlapovat tiše?
Sonny
Akční hry - 1x
Ještě před startem akce ve hře Sonny si vytvoříte profil a vyberete jednu z nabízených bojových tříd. Vybírejte rozumně, aby výsledné výhody byly ideální. Po volbě už se ukáže video s příběhem a můžete odstartovat akci. Jedná se o boj s velkou dávkou taktiky, protože musíte vhodně rozvážit, jaké akce budete dělat.
hra v Unity3D
War Of Soldiers FPS
Akční hry - 51x
Luxusní akční záležitost vytvořená v Unity3D. Zapojte se do války mezi východem a západem a porovnejte své schopnosti s řadou protivníků. Hra obsahuje celkem šest map, sedm různých zbraní a dva módy hraní. Hra dobře běží i na starších počítačích.
hra v Unity3D
Mafia Driving Menace
Akční hry - 22x
Dokážete si představit, že byste byli jedním z členů drsného gangu? A drsným gangem myslíme partičku italských mafiánů v klasickém stylu. V této hře si na mafiána zahrajete. Plňte všechny úkoly a ukažte, že máte na to, docílit pěkné mafiánské kariéry.
Days of Monsters
Akční hry - 20x
V následující hře se výjimečně stanete obrovskou příšerou, která se snaží zlikvidovat celou lidskou populaci. Postupně musíte ničit jednotlivá města. Vlastní příšeru můžete postupem času vylepšovat, aby se jednalo o ještě zabijáčtějšího netvora, který nedá lidstvu spát. Potřebujete velkou sílu, hodně energie a životů.
Barbarian
Akční hry - 20x
Zlý čaroděj Drax uvěznil krásnou princeznu Marianu a váš úkol není nic menšího než Marianu osvobodit. Pokud jste dobří, utkáte se s 12 bojovníky a nakonec s tajemným Draxem. Hra má sice poněkud nemoderní grafiku, která vám připomene spíše 90. léta a počítače Amiga, nicméně i tak se jedná o dobře hratelnou akční řežbu. Tip: Doporučuju ihned si podřepnout, jinak vám protivník setne hlavu ;).
Hobo
Akční hry - 11x
Staňte se hlavní postavou této hry, která je povalečem, opilcem a sprosťákem. Čeká vás putování po městě a mlácení obyvatel. Maté také své tajné zbraně jako například prdy, plivance, zvratky nebo výkaly.
Bounzy 2
Akční hry - 18x
Vaším úkolem je sestřelit v této super hře veškeré zombíky, kteří jsou před vámi. Tito zombíci se před vámi budou krýt za různými objekty, které můžete rozstřílet. Tak se do toho dejte a dostávejte se stále dále.
Dragon Age Legends - Remix
Akční hry - 21x
Luxusní akční superhra Dragon Age Legends. Chopte se své zbraně a rozsekejte vše, co vám stojí v cestě za vaším vítězstvím. Hra má super grafiku, dá se hrát dlouhé hodiny a není tolik těžká, ikdyž procházka rájem to nebude.
hra v Unity3D
Boom Boat 2
Akční hry - 45x
Výborně zpracovaná 3D online hra v technologii Unity3D. Zahrajete si velitele válečného člunu, kterým budete ničit podvodní nepřátelské jednotky.  Podaří se vám rychle pustit bomby a zničit vše co je na dně?
Jarbot
Akční hry - 31x
10 000 let před mimozemskou civilizací, byly zničení těmi samými stroji, které vymysleli. Po zkoumání specifické DNA, je na čase vše přestavĚt. Snažte se uchránit vyrůstající mimozemšťany.