Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Rock vs Zombies
sponzorované odkazy

Rock vs Zombies

Hrajete online hru Rock vs Zombies

Parádní 3d hra v Unity. Horda mozkolačných zombíků zaútočila na váš dům, a na vás nyní je, abyste se jim postavili. Pomocí obrovské hroudy budete brázdit bludiště a kosit všechny ty nemrtvé zrůdičky.

ovládání hry Rock vs Zombies

myší, viz instrukce ve hře • 11.61 MB • 1708x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Cooperation Part 4
Akční hry - 47x
Čtvrtá a část skvělé střílečky. Opět zde musíte zničit všechny nepřátele dříve, než oni zničí Vás. Máte zde dva monitory, díky kterým Vám to půjde lépe. Stačí zamířit, vystřelit a počkat, jestli kulka zasáhne cíl.
Nacho Wrestling
Akční hry - 51x
Pěkná wrestlingová gameska, která vás uvrhne přímo do arény, kde se utkáte s řadou bojovníků. Máte na to, abyste nejrůznějšími chvaty a hmaty zdolali protivníka? Zkuste tuto výzvu v této super hře.
hra v Unity3D
Freefall Tournament
Akční hry - 767x
Staňte se bojovníkem jednotky vesmírných mariňáků a vrhněte se do boje proti dalším nepřátelům. FreeFall je super online střílečka se skvělou grafikou, skvělou hratelností a dlouhou výdrží. Zahrajte si s dalšími hráči po internetu.
Hulk Smash Up
Akční hry - 1115x
Zelený tvor Hulk už se zase zlobí! Vžijte se do jeho pocitů a vydejte se likvidovat nepřátele. V předem stanoveném časovém limitu musíte zničit dostatečné množství budov a vozidel. Obrněná vozidla ovšem mají poměrně nebezpečnou schopnost - dokážou proměnit Hulka v obyčejného smrtelníka, takže si na ně dejte pozor.
Penguin Massacre
Akční hry - 36x
Tučňáci se mezi sebou začali nesnášet, což vyplynulo v krvavý konflikt. A co by to bylo za válečné běsnění, kdyby alespoň jedna ze stran neměla k dispozici střelné zbraně? Z toho vyplývá, že tučňáci zvládli zacházení se zbraněmi a vy se stanete ostřelovačem, který se snaží likvidovat jednoho příchozího za druhým.
Beach Landing - vylodění v Normandii
Akční hry - 18x
Zahrajte si na obránce pobřeží a pokuste se odrazit vlny útočících nepřátelských jednotek. Hra se jednoduše ovládá myší, mezerníkem se přepínáte mezi zbraněmi, klávesou "A" můžete povolat letectvo.
The Cyborg - tvrdá střílečka
Akční hry - 35x
V akční střílečce The Cyborg budete kosit tlupy zločinců. V roli kyborga, stroje na zabíjení, a s pomocí těžkých zbraní si vyzkoušejte, jak obstojíte. Cílem je zneškodnit všechny nepřátele, ale s co nejmenší ztrátou nábojů.
Stop GMO 2
Akční hry - 44x
Střílečka s názvem Stop GMO se dočkala již druhého pokračování a právě nyní si ho můžete vyzkoušet. Dostanete se do podzemní oblasti, kde se pustíte do boje se zmutovanými rostlinkami. K dispozici máte celou řadu různých zbraní a trhavin, takže se nemusíte obávat, že by nebylo s čím bojovat. Nepřátel je ovšem velké množství.
Chibi Knight
Akční hry - 863x
Příšery obsadily jedno malé království, kde okamžitě začaly řádit, přičemž zabily množství nevinných obyvatel. Mocní čarodějové se raději ukryli, protože by nejspíš nedokázali zvítězit. Pověst praví, že jednoho dne přijde království zachránit neohrožený mladý válečník, jehož osudů se ujmete právě vy.
Let The Bullets Fly Unlock
Akční hry - 25x
Vaším úkolem je do vzduchu vystřelit náboj, který dokáže zabít co nejvíce nepřátel. Snažte se najít ten správný úhel odpalu. Tak se do toho dejte a ukažte, že jste spravný střelec.
Stoneage Blast
Akční hry - 21x
V této hře se vydáváte do oblak, kde se setkáte s nebezpečím, kterému budete muset čelit. Poletíte na jakési červené příšerce a budete muset zničit modré příšerky, které se Vás pokusí zabít. Na konci se potkáte s hlavním bosem.
Alien Attack
Akční hry - 37x
Ocitáte se v letecké válce a vašim úkolem je zničit všechny letouny, které se na Vás hrnou ze všech stran. Hra je dobře zpracovaná a zvuky, které jsou ve hře Vám budou oznamovat, že jste přímo uprostřed Války. Pusťte se do hry.
Pandora Epic Battles
Akční hry - 23x
Pandora Epic Battles se dá zařadit mezi klasické RPG hry. Dostanete totiž možnost vzít si na starost jednu postavičku, se kterou se vydáte do boje. Hra sice po vizuální stránce nijak neuchvátí, nicméně hratelností je na poměrně slušné úrovni. Cestou dostáváte různé úkoly, které můžete vyplnit pro postup dále.
Undo the End
Akční hry - 24x
V této super hře se objevíte ve zbořeném městě, kde se musíte dostat na konec úrovně. Pokuste se o co nejlepší výsledek v této hře. Pokud nemůžete překonat nějakou překážku, tak se musíte dostat do minulosti.
Thing Thing Arena Pro
Akční hry - 4x
Notně brutální střílečka pro všechny tvrdé hráče akčních her. Princip hry je velice jednoduchý. Ke zdolání úrovně stačí pouze překonat všechny nepřátele. Zvolte zbraně a hurá do boje.