Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Apple Shooter - jako Vilém Tell
sponzorované odkazy

Apple Shooter - jako Vilém Tell

Hrajete online hru Apple Shooter - jako Vilém Tell

Chytlavá online hra, ve které je vaším úkolem sestřelit jablko z hlavy vašeho přítele. K postupu do další úrovně stačí jednou sestřelit jablko, avšak pozor - pokud trefíte přítele, hra pro vás končí.

ovládání hry Apple Shooter - jako Vilém Tell

myší, viz instrukce ve hře • 0.49 MB • 338x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Park My Car
Ostatní - 48x
V této hře se stanete parkovačem na jednom prestižním večírku a budete parkovat auta.Tato luxusní drahá auta patří světoznámým hvězdám.Proto je nesmíte poškrábat ani nijak jinak poškodit.Hra je omezena časem a tak musíte pracovat rychle a precizně.
Ellipsis - klikací šílenství
Ostatní - 13x
Pokud máte pocit, že jste toho dnes moc nenaklikali, máte možnost to dohnat v této chytlavé hře s názvem Ellipsis. Smysl hry je naprosto jednoduchý - musíte ubránit vaši základnu (kolečko) před nájezdy nepřátel (čtverečky). V čem spočívá obrana? V co nejrychlejším klikání na nepřátelské čtverečky. Příjemnou zábavu:).
Zombo Gems
Ostatní - 45x
Zhostěte se nelehkého úkolu, a sice zastavení útoku všemocných mozkolačných zombíků. A jak se budete bránit? Nejprve hledejte alespoň tři stejné drahokamy, poté dojde k útoku. Musíte přemýšlet co možná nejrychleji.
Zombie Punch
Ostatní - 44x
Vaše střední škola byla převrácena naruby. Snažte se v této hře přežít. Používejte vaše ruce k tomu, abyste zneškodnili veškeré zombie, kteří po vás půjdou. V této super hře naleznete opravdu hodně zábavy.
Fancy Wizard
Ostatní - 31x
Hrajete v této hře za kouzelníka, který se musí dostat do dveří, aby se mohl dostat pryč z úrovně. Snažte se vykouzlit imaginárního hrdinu, který vám v tomto pomůže. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Dressup Rush - hra pro holky
Ostatní - 27x
Superhra, která zabaví především mladé dívky a slečny. Otevřeli jste si nový obchod s moderním oblečením a první zákazníci již přicházejí... Obslužte je, vyinkasujte peníze a užijte si super zábavu.
Big Fish - lovení ryb
Ostatní - 22x
Pokuste se ulovit co nejvíce ryb v této jednoduché online hře vhodné hlavně pro menší děti. Rybáře a prut ovládáte šipkama. Je důležité nasměrovat háček přesně pod rybí tlamku a poté ji nechat zaseknout.
Chain reaction
Ostatní - 21x
Suprová oddechovka s geniálním nápadem. Uvidíte pole poseté útvary, které se při pošťouchnutí otočí o 90° podle chodu hodinové ručičky. Tím ale můžou zasáhnout další útvary, které se také otočí. Úkolem je provést co největší reakci.
Mad shark
Ostatní - 25x
V této skvělé hře se stanete žralokem, na kterém dělali potápěči pokusy. Vašim úkolem je utéct ze zajetí co nejdále. Dávejte si pozor na potápěče, kteří se Vás budou snažit zastavit. Můžete je zabít nebo se jim jednoduše vyhnout.
Ninja Painter 2
Ostatní - 25x
Vemte s tímto ninjou barvu a pokuste se posbírat veškeré hvězdičky, které vám stojí v cestě. Snažte se dostat přes zamknuté dveře. Tato super hra má opravdu skvělé úrovně u kterých se pobavíte.
Spongebob Helicopter
Ostatní - 31x
Spongebob miluje létání v helikoptéře. Pokuste se posbírat veškeré energetické cihličky a to tak, že je sestřelíte. Dávejte si pozor, abyste jich měli dostatek, protože se může lehce stát, že žádné nebudete mít.
Sling
Ostatní - 32x
Zajímavá oddechovka, ve které budete provádět svoji malou zelenou slizkou kapku čehosi skrz jednotlivé levely. Máte za úkol sesbírat všechny body, které jsou rozmístěné po mapě a nakonec se přemístit do cíle.
Shady Tactics
Ostatní - 44x
Celá tato super hra se odehrává ve stínu. Vaším úkolem je samozřejmě se dostat pryč. Pokud to ovšem chcete udělat, tak musíte prvně hacknout počítač. V této hře budete muset parádně taktizovat, aby vám vše vyšlo.
Hanna in a Choppa
Ostatní - 25x
Hru Hanna in Choppa si nejde nezamilovat. Usedněte do kokpitu malého a pohyblivé vrtulníčku a snažte se dostat do cíle, který je označen vlajkou. Při své cestě budete muset ale čelit mnoha překážkám.
Parrot Care
Ostatní - 45x
Postarejte se o svého ptáčka. Umyjte ho, vysušte, nakrmte a udělejte mu celkovou revitalizaci jeho těla. Je to opravdu krásný ptáček a zaslouží si, abyste s ním krásně zácházeli.