Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
GUNROX Once Upon A Time In Gibson
sponzorované odkazy

GUNROX Once Upon A Time In Gibson

Hrajete online hru GUNROX Once Upon A Time In Gibson

Tři postavy mají tři odlišné příběhy, které se odehrávají v městečku Gibson. Zjistěte, co se ukrývá za tajemství v této akčně laděné hře s perfektní grafikou a hratelností na dlouhé hodiny.

ovládání hry GUNROX Once Upon A Time In Gibson

myší, viz instrukce ve hře • 3.57 MB • 945x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
hra v Unity3D
Evolution Multiplayer SciFi Shooter
Akční hry - 14x
Zahrajte si 3d superhru, která se odehrává kdesi v daleké budoucnosti, kdy je svět plný bitev. Tato sci-fi střílečka je vytvořena v Unity3D a nabízí celou řadu vychytávek, je dobře hratelná a zabaví vás na dlouho.
Super Zombie Hunter
Akční hry - 2x
Vaším úkolem v této super hře je postřílet veškeré zombíky, kteří se před vámi objevují. Pokuste se je všechny zabít s vašími zbraněmi. Nezabíjejte hlavně své přátele. Tak se do toho dejte.
Forgotten Dungeon
Akční hry - 2x
Máme tady velice podobnou hru hře diablo na počítač. Je tady témeř stejný uživatelský HUD. Budete zabíjet rytíře, sbírat věci a chodit do různých dungeonu. Tak se do toho dejte.
Pandora Epic Battles
Akční hry - 2x
Pandora Epic Battles se dá zařadit mezi klasické RPG hry. Dostanete totiž možnost vzít si na starost jednu postavičku, se kterou se vydáte do boje. Hra sice po vizuální stránce nijak neuchvátí, nicméně hratelností je na poměrně slušné úrovni. Cestou dostáváte různé úkoly, které můžete vyplnit pro postup dále.
Alien Hominid Xtreme
Akční hry - 3x
Snažte se uhýbat všem agentům, kteří vás chtějí v této super hře sestřelit. Nenechejte se! Pokuste se na ně udělat trik, se kterým je dokážete sestřelit. Snažte se o co nejlepší výsledek a dojeďte daleko.
Sky fire
Akční hry - 3x
Výborná letecká střílečka, ve které si vyzkoušíte boj s letounem. Poletíte nad krásnou krajinou v oblacích a rozdáte si to s mnohonásobně více početným nepřítelem. Sbírejte upgrady pro lepší střílení.
Strike Force Heroes 2
Akční hry - 1402x
Pěkná střílečka, ve které si můžete vytvořit vlastního vojáka s velkým výběrem zbraní, brnění a upgradů. Poté se vydejte do boje a předvěďte nejlepší ze svých kousků.
Torpedoes Armed
Akční hry - 2x
Vezměte si na starost ovládání ponorky, která se vydává do boje ve hře s názvem Torpedoes Armed. Na začátku hry dostanete možnost získat pár informací o tom, jak se vlastně hra ovládá. Jakmile splníte všechny potřebné úkoly vyplníte, klidně můžete pokračovat opravdu těžkými misemi. Dávejte pozor na stav paliva.
Fat Warrior 2
Akční hry - 15x
První díl hry Fat Warrior se dočkal takového hráčského ohlasu, že se autoři rozhodli v nastolené práci pokračovat a vytvořili druhé pokračování. Na začátku dostanete několik instrukcí pro případ, že byste potřebovali informace. Musíte dostat dvojici z klece a poté ještě pokračovat v plnění dalších úkolů.
Defend Your Computer
Akční hry - 3x
Na váš počítač útočí dav smajlíků, virů a dalších podivuhodných postaviček. Ubraňte počítač za každou cenu. Nepřítele sestřelíte pomocí paprsku z webkamery:). Pro speciální útok použijte mezerník. Po každé úrovni můžete svůj počítač vylepšit nebo doplnit zdraví.
Zombie Exterminator
Akční hry - 1x
Pěkná zombie online hra, ve které budete ničit zombíky. V každém levelu musíte zneškodnit všechny zombíky, k dispozici máte celou řadu zbraní. Hře nechybí pěkná porce zábavnosti.
Missing Duckling
Akční hry - 1x
Matka kachen zůstala uvězněna v bublině a to hodně daleko od své rodiny. Pokuste se ji zachránit svými kachničkami, které budete vystřelovat z děla. Je to opravdu roztomilá hra a je celkem stejná jako Angry Birds.
Dog Hunter
Akční hry - 2x
V této hře musíte postřílet veškeré psy, kteří po vás budou střílet. Dávejte si velký pozor, aby vás netrefili a nezabili. Vyhýbyjte se jim a nasbírejte nějaké vysoké skóre. Tak se snažte a ukažte, co ve vás je.
Mafia Revenge
Akční hry - 3x
Staňte se nejbližším pobočníkem mafiánského bosse, který se právě stal svědkem popravy svého šéfa. To samozřejmě nemůžete nechat jen tak bez povšimnutí, a proto se vydáte na cestu pomsty. Pozabíjejte veškeré nepřátele, kteří se vám postaví do cesty. Hra je plná akce, takže se připravte na rychlé reakce.
Sniper Duty
Akční hry - 11x
Pěkná postřehová sniper hra, která dost dobře napodobuje klasiku mezi akčními střílečkami - Call of Duty. Čeká na vás celkem 3 kola po 1 minutě, kdy musíte zničit všechny zlé chlapíky. Snažte se mířit opravdu přesně.