Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
GUNROX Once Upon A Time In Gibson
sponzorované odkazy

GUNROX Once Upon A Time In Gibson

Hrajete online hru GUNROX Once Upon A Time In Gibson

Tři postavy mají tři odlišné příběhy, které se odehrávají v městečku Gibson. Zjistěte, co se ukrývá za tajemství v této akčně laděné hře s perfektní grafikou a hratelností na dlouhé hodiny.

ovládání hry GUNROX Once Upon A Time In Gibson

myší, viz instrukce ve hře • 3.57 MB • 394x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Rogan the Swordmaster
Akční hry - 9x
Pěkná mlátička, ve které budete kosit své nepřátele pomocí ostře nabroušeného meče. Superhry s meči a bojovým laděním jsou oblíbené pro svou lehčí brutalitu, ale hlavně pro skvělou hratelnost, což je i případ této hry. Poražte všechny bojovníky.
Flash Element 2
Akční hry - 1x
Tato obranná hra vás vcucne a nepustí. Vyberte si mapu a potom se pusťte do stavění obranných věží kolem cest. Musíte se postarat o to, aby byli vaši nepřátele zastřeleni a nemohli vám ukrást vaše elementy, které potřebujete.
Azul Baronis
Akční hry - 3x
Bezvadná vesmírná hra. Vydejte se skrz vesmír ve své flotile a porazte všechny nepřátele, kteří se na Vás ženou ve vesmírných lodích. Chce to rychlost a přesnost, takže se u této hry určitě nudit nebudete. Záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti jestli to zvládnete.
Overkill Apache 2
Akční hry - 2x
Celý děj hry se odehrává za kruté války, ve které se stanete hrdinou své roty. Usedněte do svého plně ozbrojeného bojového letadla a vydejte se na cestu, při které budete ničit své nepřátel.
Castle Keeper
Akční hry - 1x
Váš hrad je pod palbou vašich nepřátel. Pokuste se ubránit pomocí lučištníků, kteří jsou umístěni na věži hradby. Lučištníky můžete využívat i na těžbu zlata a za vytěžené zlato si nakupte lepší obranu.
Assured Destructution
Akční hry - 0x
Nechtěl bych se dožít světa, kde jaderná zbraň bude jediným argumentem, přestože mě to značně fascinuje a přitahuje. Uprostřed takové katastrofy se ocitnete i vy v této hře. Obraňte svoje město před náletem raket.
Destructo Tanks
Akční hry - 3x
Zběsilá akční bitva tanků, to je online hra Destructo Tanks. Váš těžkotonážní tank ovládáte klávesami A,W,S,D a myší. Nejprve si prostřílejte cestu přes zábrany a poté směle na soupeře. Zábrany můžete také využít jako krycí místo.
Gear of Defense 2
Akční hry - 2x
Druhý díl úspěšné a kvalitní střílečky Gear of Defense. Opět bude vaším nelehkým úkolem obrana základny před vlnami nepřátelských monster z hlubin vesmíru. Pomocí dvou zbraní zneškodněte všechny cizáky.
SAS: Zombie Assault 3
Akční hry - 9x
Luxusní zombie hra, která je pokračováním výborné hry SAS 2. V tomto díle na vás čeká více map, více lepších zbraní a také více hráčů. Můžete hrát až se 4 hráči najednou formou multiplayeru přes internetu. Zneškodněte všechny zombíky.
Mutant Madness
Akční hry - 1x
Patříte mezi elitu v rámci spolku tajných agentů, a proto vás velitel pověřil poměrně složitým úkolem. Musíte totiž zlikvidovat nebezpečného šílence, který infikoval jídlo ve fast foodu, což může mít za následek ohromný celosvětový problém. Nakažení lidé přicházejí o rozum a sami budou majitele fast foodu před vámi bránit.
Worm Madness
Akční hry - 1x
Zahrajte si na hladového megačerva, který je tak trochu jako Otesánek - sežere vše, na co přijde. Takže na nic nečekejte a vydejte se na opravdové hody, ovšem dávejte pozor na několik stvoření, která vám mohou ublížit.
Double Edge
Akční hry - 2x
Jako hlavní hrdina v této brutální bojové hře se budete setkávat se svými nepřáteli a nemilosrdně je zabíjet. K tomu můžete získat mnoho zbraní a také štítu, které si po každém kole můžete nakoupit.
The Last Stand 2
Akční hry - 0x
Hned na začátku druhého pokračování hry s názvem The Last Stand se ocitnete tváří v tvář hordám zombie. Tyto nemrtvé nestvůry se snaží dostat k vašemu teplému masu, které by nejraději roztrhaly na kousky. Naštěstí máte u sebe nabitou zbraň s dostatečným počtem nábojů na to, aby se nepřátelé nedostali příliš blízko.
Mechanical Commando 2
Akční hry - 0x
Luxusní akční superhra. Vydejte se do světa v budoucnosti a prožijte pěknou akční řežbu. Ve hře hrajete za mírumilovnou federaci, která po staletí žila v míru. Nyní je však napadena tajemným nepřítelem. Podaří se vám zachránit svůj svět?
The Great Escape
Akční hry - 2x
Hrajete za krásnou černobílou krávu se kterou se snažíte utéct z farmy, jenže to není tak jednoduche, protože na vás čeká velmi mnoho nepříjemností. Také musíte zbírat suroviny, které jsou posety po cestě do..