Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
GUNROX Once Upon A Time In Gibson
sponzorované odkazy

GUNROX Once Upon A Time In Gibson

Hrajete online hru GUNROX Once Upon A Time In Gibson

Tři postavy mají tři odlišné příběhy, které se odehrávají v městečku Gibson. Zjistěte, co se ukrývá za tajemství v této akčně laděné hře s perfektní grafikou a hratelností na dlouhé hodiny.

ovládání hry GUNROX Once Upon A Time In Gibson

myší, viz instrukce ve hře • 3.57 MB • 528x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Mass Mayhem 2
Akční hry - 1x
Ve druhém pokračování hry Mass Mayhem se vžijete do pocitů atentátníka, díky čemuž ze začátku proděláte speciální výcvik, kde se dozvíte, jak byste se měli chovat v akci. Ve hře narazíte na různé nepřátelské gangy, mezi něž patří Ku-klux-klan, americká armáda nebo nacističtí bojovníci. Snažte se zvítězit!
Final Fight - pouliční souboj
Akční hry - 3x
Final Fight je bojová superhra, u které si můžete zavzpomínat na klasické hry známé z počítačů Amiga. V roli bojovníka se musíte utkat s řadou nepřátel, než dojdete až k nejvyššímu šéfovi. Hra se spouští hnědým knoflíkem. Ovládání je klávesami A, S, D, W a útok pak J, K, L.
Police Rural Rampage
Akční hry - 7x
Staňte se v této parádní super hře vykonavatelem zákona a ochráncem pořádku. Utkejte se se zločinci, které musíte všechny pochytat. ZVládnete to opravdu rychle a bez nejmenších potíží? Hurá do hry!
Monstre 2
Akční hry - 1x
Používejte váš kanón pro sestřelení několika budov! Pokuste se udělat vše, aby se vše zhroutilo a ujístěte se, že žádné monstrum nepŘežilo! Dokážete získat zlatou medajli?
Frozen Islands
Akční hry - 5x
Výborná strategie, ve které se setkáte s udatnými Vikingy. Ti se rozhodli, že obsadí všechny ostrovy. Jako jejich velitel budete usilovat o nadvládu nad světem. Pečlivě budujte armádu, vylepšujte jednotky a ničte nepřátele.
Fat Warrior 2
Akční hry - 13x
První díl hry Fat Warrior se dočkal takového hráčského ohlasu, že se autoři rozhodli v nastolené práci pokračovat a vytvořili druhé pokračování. Na začátku dostanete několik instrukcí pro případ, že byste potřebovali informace. Musíte dostat dvojici z klece a poté ještě pokračovat v plnění dalších úkolů.
Operation Desert Sabre
Akční hry - 2x
Vydejte se do válečné zóny, kde se stanete součástí jedné z bojových operací. Dostanete k dispozici tank, se kterým se musíte probojovat přes nepřátelské linie. Pokaždé musíte zlikvidovat co nejvíce nepřátel a najít si správnou cestu do další fáze hry. Že se nejedná o úplně jednoduchou práci, je jasné snad každému.
Prince of War 2
Akční hry - 2x
Jako bojovník se vydáte na cestu soupeřit se svými nepřáteli. Za každého zničeného nepřítele získáte peníze, za které si můžete koupit svou vlastní armádu vojáků, kteří vám budou věrně pomáhat.
Boxhead 2 Play - jen vyvolení přežijí
Akční hry - 5x
Představte si, že jste vyvolený igráček, na kterého útočí banda zlých nemrtvých igráčků. Nemáte na vybranou. Musíte je všechny sejmout, včetně bossů, kteří na vás budou útočit. V bludišti je hodně zásob střeliva a výbušných barelů. Na výběr máte postupně několik zbraní, nicméně brzy zjistíte, že sprška granátů je nejúčinnější. Hra se ovládá šipkama, mezerníkem (střílení). Zbraň volíte číslem 1-9
hra v Unity3D
Mech Mice Academy
Akční hry - 3x
FPS střílečka, ve které je několik tříd vojáků a také bojová vozidla. Vrhněte se do bojové řvavy a ukažte nepřátelům, že boj pro ně bude to poslední, co v tomto světě zažijí. Hra nabízí několik herních módů a určitě zabaví každého hráče. Hra je v Unity3D.
Zombie Safari
Akční hry - 8x
Vydali jste se na obhlídku safari parku, když v tom vás přepadla horda krvelačných nemrtvých zrůd. Šlápněte na plyn a utečte před těmito zmlsanými tvory. Jako bonus máte auto dobře ozbrojené, takže můžete zombíky zvesela střílet a ničit.
hra v Unity3D
Rock vs Zombies
Akční hry - 94x
Parádní 3d hra v Unity. Horda mozkolačných zombíků zaútočila na váš dům, a na vás nyní je, abyste se jim postavili. Pomocí obrovské hroudy budete brázdit bludiště a kosit všechny ty nemrtvé zrůdičky.
Double Siege
Akční hry - 1x
Vedete válku se svým sousedem a teď si navzájem ničíte své hrady za pomoci kanónu. Hru si můžete zahrát se svým kamarádem na jednom PC. Dokážete správně zamířit a zničit soupeřův hrad dřív, než to udělá on vám?
Zombie Wrangle
Akční hry - 5x
Zahrajte si na neohroženého maníka, který zvládá všechny nebezpečné situace s chladným klidem. Tentokrát budete čelit nebezpečí v podobě mozkolačných zombíků. Ubraňte se jim pomocí zbraní a různého vylepšování základny.
Spear and Katana
Akční hry - 14x
Na začátku hry Spear and Katana dostanete možnost procvičit a naučit se ovládání. Postupně se postavíte do cesty nebezpečným nepřátelům, které musíte překvapit a porazit je, aby vám nestačili ublížit. Pouze při útoku zepředu může nepřítel útok zablokovat, takže se pokuste ho napadnout i z jiné strany.