Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
GUNROX Once Upon A Time In Gibson
sponzorované odkazy

GUNROX Once Upon A Time In Gibson

Hrajete online hru GUNROX Once Upon A Time In Gibson

Tři postavy mají tři odlišné příběhy, které se odehrávají v městečku Gibson. Zjistěte, co se ukrývá za tajemství v této akčně laděné hře s perfektní grafikou a hratelností na dlouhé hodiny.

ovládání hry GUNROX Once Upon A Time In Gibson

myší, viz instrukce ve hře • 3.57 MB • 198x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Infernal Mess
Akční hry - 28x
Vynikající střílečka pro všechny ostré hochy. O co v této akční gamesce jde? Vaším úkolem bude prostřílet se přes hordy krvelačných zombíků. Ve hře nechybí různé vylepšování arzenálu a spousta zábavy.
Over The Border
Akční hry - 33x
V roli postavičky jménem Bandito se budete snažit během odvážného letu posbírat všechno zlato. Ze začátku hry doporučujeme prohlédnout si tutoriál, tedy krátký návod na to, jak hru hrát a využít všechny herní prvky.
hra v Unity3D
Gun Rider
Akční hry - 34x
Velmi povedená superhra vytvořená v Unity. Vše co se od vás čeká je ovládání bojového auta a střílení po nepřátelích. Snažte se pokuste se být nejlepším bojovníkem. Jak už jsme zmínili, hra je v Unity - lze ji hrát v prohlížečích kromě Chrome, kde již tento plugin není podporován.
Decision 2: New City
Akční hry - 25x
Vyberte si prvně, jestli budete hrát hru více hráčů nebo prostě hrát sami. Vaším úkolem je vydržet veškeré útoky zombie. Pak si mužete nakoupit nové zbraně se kterými budete mít jednodušší boj.
Pandora Epic Battles
Akční hry - 22x
Pandora Epic Battles se dá zařadit mezi klasické RPG hry. Dostanete totiž možnost vzít si na starost jednu postavičku, se kterou se vydáte do boje. Hra sice po vizuální stránce nijak neuchvátí, nicméně hratelností je na poměrně slušné úrovni. Cestou dostáváte různé úkoly, které můžete vyplnit pro postup dále.
Battle Over Berlin
Akční hry - 22x
Super vzdušné souboje, které v žádném případě nemusíte hrát sami proti počítači, ale můžete si zahrát i proti kamarádovi. Ve hře můžete střílet kulometem, raketami nebo dělat různe akrobatické triky. Samozřejmě vaším cílem je zničit vašeho nepřítele..
Sushi Showdown
Akční hry - 23x
Bezvadná online hra pro všechny fanoušky stříleček. V roli neohroženého chlapíka s puškou budete sbírat mince, zachraňovat rukojmí a vedle toho bojovat s nepřáteli. Zvládnete hru dohrát až do úplného konce?
hra v Unity3D
Hordes Of Doom
Akční hry - 29x
Hodně dobrá 3D strategie, ve které budete v roli čaroděje bránit vaše věže. Na ty útočí krvelačné šiky nepřátel, kteří s každou další vlnou nabírají na síle. Boj tedy nebude rozhodně lehký.
Visible 3
Akční hry - 35x
S hrou Visible 3 se ocitnete v poměrně zajímavém světě. Musíte si totiž hlídat hned dvě roviny. Všude se nachází různé překážky, přes něž se musíte šikovně propracovat. Během postupu mezi úrovněmi si můžete zajít do obchodu s vylepšením. Jedná se o velice zajímavý nápad, jehož provedení vůbec nepokulhává.
The Great Tree of Asgard
Akční hry - 26x
Posvátný strom Vikingů musí být bráněn, o což se postará malý létající válečník. Pomozte mu bránit strom před rozmanitými škůdci. Ze začátku si bohatě vystačíte s kladivem, ale později si za ušetřené finance můžete pořídit vylepšené zbraně. Občas musíte dobře zamířit, aby se kladivo trefilo do nepřítele.
Polar Rescute
Akční hry - 2x
V této hře je Vašim úkolem dobít jižní pól. Hrajete za tučňáčka, který musí splnit tento nelehký úkol. Ve hře je na Vás nachystáno mnoho překážek, se kterými se budete muset vypořádat. Jak daleko dokážete dojít záleží jen na Vás.
Ninja Turtles Foot Clan - želvy ninja
Akční hry - 43x
Pomozte želvím ninjům osvobodit jejich mistra Třísku, který byl zajat zlým Trhačem. Proti vám se postaví davy evil ninjů a na konci úrovně master ninja. Tak do boje...
Siegius Arena
Akční hry - 29x
Staňte se mladým gladiátorem, který se chystá vstoupit do arény, aby si získal pro sebe válečné ostruhy a zničil všechny protivníky, které potká. Těšit se můžete hned na několik na sebe navazujících vln, kde musíte porazit všechny nepřátele. Málo jich opravdu nebude, takže se musíte otáčet a snažte se i získat si přízeň davu.
Helistorm 2 Re-Group
Akční hry - 2x
V minihře Helistorm ovládáte bojový vrtulník vyzbrojený kulometem a raketami. Vaším úkolem je ochránit konvoj na jeho cestě na základnu. Svedete těžký boj s nepřátelskými vrtulníky a pozemními jednotkami. Hra rozhodně nepatří mezi jednoduché.
Stealth hunter
Akční hry - 0x
Skvělá hříčka pro ty, kteří mají rádi neviditelnost a skrývání ve tmě. Budete se pohybovat v prostředí temného podzemního komplexu a vašim úkolem bude využívat všech výhod tmy. Dokážete našlapovat tiše?