Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
GUNROX Once Upon A Time In Gibson
sponzorované odkazy

GUNROX Once Upon A Time In Gibson

Hrajete online hru GUNROX Once Upon A Time In Gibson

Tři postavy mají tři odlišné příběhy, které se odehrávají v městečku Gibson. Zjistěte, co se ukrývá za tajemství v této akčně laděné hře s perfektní grafikou a hratelností na dlouhé hodiny.

ovládání hry GUNROX Once Upon A Time In Gibson

myší, viz instrukce ve hře • 3.57 MB • 4x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Mystical Battle Internet
Akční hry - 7x
Děsivá akční online hra, ve které se rozhodně nebudete nudit. Nakonec obsahuje i pěknou dávku zábavy. Můžete hrát za lidi, zombíky, vlkodlaky nebo za krvežíznivé vampíry. Cílem je ovládnout celé území.
hra v Unity3D
Abysus Arena
Akční hry - 5x
Dokonalá akční řežba, ve které budou proti vám stát krvežízniví vetřelci. Myslíte si, že jste dostatečně schopní na to, abyste Zemi ubránili před útoky těchto vesmírných monster? Dejte se do boje a skvěle se bavte.
Robo Slug 2
Akční hry - 7x
V téhle povedené akční hře máte za úkol zničit pomocí svých technologicky vyspělých zbraní všechny nepřátele. Má mnoho levelů, a na konci každého z nich vás čeká nějaká nová zbraň, takže se nebudete nudit.
Sling Wars
Akční hry - 13x
Celá hra je situovaná do doby pravěké, kdy mezi sebou bojují dva znepřátelené kmeny. Přidejte se na jednu stranu a pokuste se své nepřátele zničit. Házejte po nich vše, co vám přijde pod ruku.
Eleventh Hour
Akční hry - 6x
Takže v této hře se město ocitlo rozbombardované. Jste ukryti v nějakém úkrytu, ale policie po vás něco požaduje, takže jim to musíte přinést. Vyjděte ven a máte 60 sekund na to abyste to našli. Dávejte si velký pozor na zombíky.
Elite Forces Defense
Akční hry - 4x
Další hra starého a známého typu, kdy musíte vybudovat dostatečně silnou obranu podél svojí přístupové cesty tak, aby se přes ni nedostali nepřátelé. Spousta možností eliminuje nudu, budete se bavit.
Strike Force Heroes
Akční hry - 8x
Děj této online hry se odehrává kdesi v tajemné laboratoři, která byla napadena neznámými vetřelci. Vy v roli vědce musíte tuto nepřátelskou sílu zastavit. Sami jsme zvědaví, zda se vám to povede.
They Came from Planet Earth
Akční hry - 8x
V této hře se můžete přepínat do očí mimozemšťana. Umístěte vaší vesmírnou loď, objekty nebo astronauty. Všechno v této hře se zdá velmi jednoduché, ale budete muset přemýšlet takticky víc než si myslíte.
Sword and Sandals 3
Akční hry - 16x
Stvořte si svého vlastního gladiátora podle své fantazie a vyjděte se sním dobývat jednu arénu za druhou. Porážejte své soupeře pomoci různých chvatů, ale také magie. Staňte se nejlepším gladiátorem světa.
hra v Unity3D
Crazy Sapper
Akční hry - 8x
Penzionovaný armádní generál Boris ukrývá nebezpečnou vakcínu na své tajné základně. Je opravdu dobře zabezpečna silným minovým polem. Naštěstí je tu sapér Max, který s vaší pomocí vše vyřeší.
Armada Tanks
Akční hry - 7x
Tato online hra vás zavede do bludiště, ve které budete bojovat se svým tankem proti nájezdům tankových jednotek. Musíte si chránit svou základnu. Ve hře sbírejte bonusy, které nesou mnoho výhod.
Friday the 24th
Akční hry - 6x
Schyluje se k Vánocům, nastávají chvíle pohody a vy máte za úkol pochytat zelené skřítky, kteří se potulují po okolí. Hra je celkem dost krvavá, takže je to pro silnější nátury a určitě ne pro děti. Kolik dokážete pochytat skřítků záleží jen na Vás. Pusťte se do hry a ukažte,co ve Vás je.
staggy the boyscout slayer 2
Akční hry - 9x
Jako statný bojovník se budete muset v této nechutné hře vypořádat s vesničany, kteří na Vás útočí mnohdy i holýma rukama. Vaše výhoda je ta, že máte meč, kterým můžete vesničany zničit. Jak to uděláte záleží jen na Vás. Takže se pusťte do hry.
Commanders Sister
Akční hry - 3x
Rusové už útočí, a my s tím nemůžeme nic dělat. Pardon, zapomněl jsem na malou hrstku odboje, která se rozhodla zabránit jim v dalším postupu. Obraňte cesty tak, aby se přes ně útočníci nedostali a dokažte své vítězství.
Balloon Invasion
Akční hry - 8x
Nepřítel shromáždil největší flotilu vzducholodí v historii a rozhodl se s tebou jednou provždy skoncovat. Jak se k tomu postavíš? Rozhodně se nevzdávej, po každém vítězství na tebe čekají příjemné upgrady.