Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

The Time Trap

Hrajete online hru The Time Trap

Hodně zdařilá logická hra podobná křížovce, ovšem s tím rozdílem, že nebudete hledat slova a písmena, ale čísla. Projděte si návod přímo ve hře, hra totiž rozhodně stojí za zkoušku.

ovládání hry The Time Trap

myší, viz instrukce ve hře • 4.81 MB • 4715x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Horoscope Puzzle
Logické hry - 28x
Hledejte na nebi dané souhvězdí. Vždy se vám na pár vteřin objeví předloha daného souhvězdí a vy hned po sléze budete muset mezi mnoha hvězdami spojit ty správné, které představují určené souhvězdí.
Mummy Blaster
Logické hry - 20x
Rozmístěte bomby na správná místa, aby vše spadlo na tyto mumie a vy se pak dostáli dále v těchto úrovní. V této super hře je téchto mumií opravdu hodně, tak se je hlavně snažte odstranit.
Find Most
Logické hry - 42x
Jednoduchá logická minihra, ve které budete spojovat bublinky. Podaří se vám v rychlém časovém úseku vyklidit celé hrací pole?
Roly-Poly: Bloody Monsters Pack
Logické hry - 17x
Příšery útočí ve velkém množství a vypadá to, že už je nic nemůže zastavit. Staňte se poslední instancí, která ještě může zasáhnout a zvrátit průběh invaze. Zlikvidujte všechna monstra. Ze začátku bude stačit pouze několik pokusů, ale postupem času už se úroveň obtížnosti navýší, takže budete muset více přemýšlet.
Castle Tales
Logické hry - 33x
Logicky odstraňujte objekty, na kterých stojí hrdina. Vaším úkolem je, abyste se dostali do takové krabice, která je pod ním. Ta vás teleportuje do další úrovně této super hry. Tak se do toho pusťte.
Chronotron
Logické hry - 12x
V této hře se stanete profesorem, který experimentuje se strojem času a se svými minulými já. Využívá je především pro překonání překážek, na které během putování narazí. Zvládnete cestovat v čase jako on?
Numbers
Logické hry - 26x
Výborná logická hra na procvičení jednoduché matematiky. Musím přiznat, že jsem se při tom pěkně zapotil i já. Musíte totiž v krátkém časovém limitu vybrat kostičky, a součet jejich čísel musí být přesný jaký vám hra zadá. Troufáte si na to?
Monkey Go Happy Stage 28
Logické hry - 2586x
Pokud jste fanoušky megaúspěšné herní série Monkey Go Happy, tak si určitě rádi zahrajete tuto minihru. V ní půjde o to, abyste se dostali do věže, ve které je schovaný deštník. Cesta k věži však nebude vůbec lehká a budete muset hodně přemýšlet.
Greemlins: Kamikaze
Logické hry - 44x
Vystřelte greemliny a pokuste se dostat stejné barvy k sobě. Vaším úkolem je vyčistit obrazovku od těchto netvorů. Dostáváte tak body a poté se dostanete do dalších úrovní hry. Dejte se do toho.
Rancho Ranch
Logické hry - 46x
Velmi pěkná a originální logická online hra, ve které na vás čekají stádečka zvířat. Vaším úkolem bude pospojovat všechna zvířata k sobě. První úrovně jsou spíše takové seznamovací, ovšem postupem času je hra o kus náročnější.
Jolly Jong Cats
Logické hry - 68x
Internet chrlí jednu mahjong hru za druhou. V této velice pěkné verzi budete odklízet kameny, na kterých jsou obrázky koček. Co nejrychleji najděte dva stejné obrázky a postupně tak vyčistěte celé hrací pole. Kameny nesmějí být zablokované sousedními kameny.
Monkey Happy Talisman
Logické hry - 43x
Další díl husťácké opičí série. Tentokrát se děj odehrává ve vesničce Swampville, což je místo, kde jsou opičky opravdu smutné. Musíte najít talisman, který má čarovnou moc udělat všechny opičky šťastnými.
Fort Blaster: Puzzle
Logické hry - 29x
Myší určete, jak silný a jaký úhel výstřelu bude z dělat na lodi. Vaším úkolem je trefit hrdiny na sousi. Pokud se vám to nepodaří, tak máte několik pokusů. Snažte se ale získat co nejvyšší skóre.
Angry Birds Pigs Out
Logické hry - 33x
Angry Birds jsou pěkně rozhněvaní na zelená prasátka, která jim ukradla jejich vejce. Takže se rozhodli ukončit spor totálním vítězstvím ve vzdušném souboji. Jinými slovy je tady super hra, u které musíte přemýšlet a využít fyzikální zákony.
Crazy cube
Logické hry - 13x
Výborná logická hra, u které strávíte hodiny. Přímo vás pohltí. Cílem je spojit barevné čtverečky rozmístěné na kostce, ale tak, aby se jejich barevné spoje nekřížily. Velice vysoká obtížnost pouze zvyšuje prožitek z hraní.