Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

The Time Trap

Hrajete online hru The Time Trap

Hodně zdařilá logická hra podobná křížovce, ovšem s tím rozdílem, že nebudete hledat slova a písmena, ale čísla. Projděte si návod přímo ve hře, hra totiž rozhodně stojí za zkoušku.

ovládání hry The Time Trap

myší, viz instrukce ve hře • 4.81 MB • 5257x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
hra v Unity3D
TRANSMISSION
Logické hry - 25x
Tak toto je hodně originální a zajímavá logická super hra, která prověří vaše uvažování a schopnost pohcopit smysl života. No to poslední asi ne ;). Vaším úkolem ve hře je tvořit komunikační síť a objevit její sílu.
Holoholo Island
Logické hry - 29x
Máte-li rádi bubble shooter a obecně bublinkové hry patří mezi vaše nejoblíbenější, tak si dozajista oblíbíte i tuto gamesu. Kromě spojování tří stejně barevných bublinek budete také sbírat padající penízky.
Maze-a-Pix
Logické hry - 43x
Logických her není nikdy dost, protože perfektně procvičují hráčův mozek. Jednou z těchto poměrně zajímavých logických her je i bludiště Maze-a-Pix. Musíte se z výchozího bodu dostat napříč bludištěm na druhou stranu. Nejedná se však o úplně jednoduchý úkol, na jehož konci však čeká zajímavá odměna v podobě odkrytého obrázku.
Blockmover
Logické hry - 61x
Úkolem v této bezvadné onlainhře je odebrat postupně všechny barevné prvky. Zní to jednoduše, ale při řešení se zapotíte. Dobře dumejte nad řešením, aby vám ke konci nezbyly prvky, které již nebude možné odebrat.
Aurum
Logické hry - 30x
Aurum je latinské pojmenování po cenný kov zlato. Ve stejnojmenné hře se musíte stát králem, který má jedno ošklivé prokletí. Všechno, čeho se dotkne, se promění ve zlato. To by na jednu stranu mohlo být výborné, ale na druhou stranu nemůže přijít do kontaktu s nikým živým, jinak by ho proměnil ve zlato. Naštěstí existuje oblast, po níž projde a může se dotknout i lidí. Najděte si pokaždé cestu k dívce a neproměňte ji ve zlato.
Enchantix or Believix 2 Mix-Up
Logické hry - 45x
Již samotný název hry Enchantix or Believix 2 Mix-Up napovídá, že se setkáváme s hrou typu puzzle, kde se pokusíme sestavit dohromady obrázek, aby vypadal podle představ. Musíte jednoduše přesouvat jednotlivé kostičky na správné místo, aby bylo možno dokončit úroveň, kterých se ve hře nachází několik.
Word Kingdom
Logické hry - 51x
Tato minihra se slovy dobře prověří vaši slovní zásobu. Sice se jedná o hru v angličtině, ale o to víc se můžete naučit. Skládejte jednotlivá písmenka tak, aby vytvořila existující slovo. Sbíráním bodů se navíc staráte o své království.
Comboling
Logické hry - 24x
Pokuste se spojit všechny čtverce tak, aby mezi nimi bylo vodorovné, svislé nebo diagonální spojení. Na 25 úrovní máte celkem 25 minut. Zvládnete to?
The smurfs
Logické hry - 51x
Zajímavá hra pro příznivce rychlých aut a modrých Šmoulů. V ní se budete muset poprat se stavbou opravdového dřevěného auta. Máte spoustu součástek a jistě dobré nápady, takže to nemude moc velký problém.
Gas Station Escape
Logické hry - 28x
Vaše auto se rozbilo, ale naštěstí jste se dostali alespoň k benzínce. Abyste se však dostali dál, budete muset natankovat a opravit váš vůz. Dobře hledejte ukrytý postup a zvládejte logické úkoly.
hra v Unity3D
Papetura
Logické hry - 296x
Hodně dobrá klikačka, ve které se váš mozek řádně zapotí. Budete muset vyřešit celou řadu úkolů. Hlavní činností bude hledání nápověd a klikání po všem co by mohlo skrývat nějakou funkci. Podaří se vám dostat ven z papírového světa?
Fruit Faces
Logické hry - 26x
Příjemná oddechová online na téma bubbleshooteru. Tentokrát jsou však balónky nahrazeny ovocem, které je animované. Takže se můžete těšit na pěknou porci legrace a herní zábavy.
The Suspense 2
Logické hry - 26x
V této hře se musíte dostávat přes různé překážky. Sbírejte veškeré klíče, které v této hře máte. Snažte se o co nejlepší výsledek a přepínejte se v čase, abyste se dostali dále. Hra vás přepne do doby, kdy vše bylo tam kde má být.
Accurate Boy
Logické hry - 578x
Malému chlapci uplavala jeho lodička do kanálu, odkud na něho ze tmy koukala různá svítící očka. Vydejte se na výpravu, kde se pokusíte lodičku zachránit ze spárů divé zvěře. V celé řadě připravených úrovní musíte řešit logické úkoly a snažit se lodičku dostat do bezpečí. Můžete přitom odstraňovat různé příšery.
Anti-terrorism Squad
Logické hry - 30x
Zahrajte si napínavou logickou hru Anti-terrorism Squad, ve které budete v neúprosném časovém limitu ničit časované bomby. Princip je poměrně známý. Přesunujete součástky tak, abyste dostali časovač ven.