Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

The Time Trap

Hrajete online hru The Time Trap

Hodně zdařilá logická hra podobná křížovce, ovšem s tím rozdílem, že nebudete hledat slova a písmena, ale čísla. Projděte si návod přímo ve hře, hra totiž rozhodně stojí za zkoušku.

ovládání hry The Time Trap

myší, viz instrukce ve hře • 4.81 MB • 1833x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Reflector
Logické hry - 48x
Tato onlinovka pěkně prověří vaše znalosti fyziky a dobrého úsudku. Vaším úkolem bude nastavit zrcadla tak, aby se paprsek dostal až do patřičného místa. V cestě budou stát i překážky, které bude nutné zničit.
Splitter Pals
Logické hry - 33x
Oblíbená logická online hra je zpět. V této logické superhře budete potřebovat trochu toho chytráckého fištronu. Vaším úkolem je dostat smajlíka do cíle. Nebude to snadné, první levely jsou na rozehřátí, ale pak to začne být docela obtížné.
Cube Crash 2
Logické hry - 29x
Cube Crash 2 je pokračováním úspěšné hry ve stylu spoj tři stejné symboly. Druhý díl nabízí nový Arcade mód, k tomu i klasickou hru s novými vylepšeními. Cílem je nahrát co nejvíce bodů, to zajistíte spojením tří a více stejných krystalů. Snažte se tvořit větší spojení než tři - jsou za to bonusy.
Electric Joint
Logické hry - 37x
Pokuste se propojit tyto ionty. Dávejte si pozor, abyste nespojovali stejné póly, to by totiž trošku nefungovalo. Musíte propojit všechny tyto ionty v této hře. Dávejte si na ty póly pozor!
Deep Diver
Logické hry - 33x
Na začátku hry se člověk potápí na dno oceánu, kde narazí na kousek papíru v láhvi. Po bližším prozkoumání zjistí, že se jedná o část mapy, ale hodily by se i další kousky, a proto se vydá hledat další díly. Pomozte s hledáním pokladů a různých dalších věcí pod mořskou hladinou. Dokážete vyřešit všechny mise?
Bridge Tactics
Logické hry - 63x
Záškodnická práce přímo v týlu protivníka se počítá a má velkou hodnotu. Vezměte si na starost odpalování mostů, aby se nepřátelé nedostali tam, kam by potřebovali. Kromě zničení infrastruktury se snažte pořádně prosít i nepřátelskou armádu a vojenský materiál. Pokuste se zařídit, aby nikdo neupláchl živý.
Sudoku Original
Logické hry - 53x
Kdo by neznal sudoku - onu tajemnou hru s čísly. Ve flash podobě si tuto oblíbenou hru můžete zahrát i u nás. Pravidla jistě znáte, ale pro pořádek - v řadách a sloupcích musíte mít čísla od 1 do 9 tak, aby žádné nebylo dvakrát.
The Treasures of Montezuma 2
Logické hry - 34x
Montezumův poklad je tu se svým druhým pokračováním. Opět budete hledat vždy alespoň tři stejné krystaly v řadě. Cílem je v každé úrovni odstranit všechny hrací krystaly. Mezi úrovněmi nechybějí ceněné upgrady.
Paintball The Game
Logické hry - 88x
Vaším úkolem ve hře Paintball The Game je nakreslit dráhu pro kuličku, která se musí dostat k červenému čtverci. Snažte se kreslit co nejméně a tak, aby se kulička dostala do cíle co nejrychleji. Je to celkem zábavné.
Dragon Bomb
Logické hry - 30x
Zahrajte si bezvadnou logickou hru se skvělou grafikou a velkou dávkou zábavy. Úkolem bude ničení totemů pomocí bomb a kamenů. Dobře herní postup promýšlejte a zkuste zdolat všechny úrovně této hry.
Turkey Slice
Logické hry - 37x
Odřízněte objekty a eliminujte krocany! Můžete rozřezat dřevo, kameny a další věci. V této hře máte za úkol vyřešit celkem 24 úrovní, tak se do toho dejte. Přejeme vám opravdu hodně štestí.
Monkey Go Happy Tales
Logické hry - 40x
Pomozte roztomilé opičce najít všechny malé opičky a rozveselit ho. Přitom na vás čeká celá řada logických hádanek a rébusů. Vyřešte všechny úkoly co nejrychleji a opět učiňte opičky šťastnými. Monkey Go Happy hry jsou opravdu oblíbené a určitě si oblíbíte i tento díl.
The Bank Robber
Logické hry - 31x
Někdy může být zábava hrát i za druhou stranu zákona, o čemž vás dnes jistě přesvědčím. Se svými parťáky plánujete provést velkou bankovní loupež, která se neobejde bez obrovské přípravy. Prozkoumejte plány a hurá do akce.
City Wizard
Logické hry - 17x
Originálně pojatá logická hra, ve které budete budovat novou civilizaci. A to tak, že spojíte stejné rostliny a budovy do trojic - tím se postupně vylepší. Chce to trochu přemýšlet a určitě se vám podaří dosáhnout nejvyššího stupně.
Checkers Classic
Logické hry - 44x
Jste připraveni na jednu z nejpopulárnějších stolních her? Ano, jedná se o hru Dáma. Potrapte mozek a snažte se porazit soupeře. Musíte dobře promyslet všechny tahy, abyste vyřadili všechny soupeřovy kameny. Dokážete vyhrát na nejvyšší obtížnost?