Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

The Time Trap

Hrajete online hru The Time Trap

Hodně zdařilá logická hra podobná křížovce, ovšem s tím rozdílem, že nebudete hledat slova a písmena, ale čísla. Projděte si návod přímo ve hře, hra totiž rozhodně stojí za zkoušku.

ovládání hry The Time Trap

myší, viz instrukce ve hře • 4.81 MB • 3791x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Penguin Cubes
Logické hry - 45x
Vaším úkolem v této pěkné onlinehře bude postupně spojovat stejné bloky ledu. Čili vás čeká další hra na téma spojování nejméně tří stejných objektů. Další úroveň na vás čeká jakmile vyčistíte celé herní pole.
Extreme Explosions
Logické hry - 26x
Snažte se v této hře umístit správně tyto bomby. Dávejte si velký pozor, abyste tyto bomby správně umístili. Vaším úkolem je totiž shodit veškeré objekty, ale až pod červenou čáru. Tak se snažte.
Sheriff
Logické hry - 49x
Povedená logická střílečka, ve které uplatníte svou přenost a logické myšlení. Nepřátelé se nacházejí schovaní za objekty, které budete muset nějakým způsobem překonat.
Cut The Rope
Logické hry - 35x
Luxusní záležitost slavná z mobilů je konečně také ve své flashové verzi, kterou si můžete zdarma zahrát. Zajistěte nakrmení příšerky bonbony díky vyřešení celé řady úkolů a překonání překážek. Opravdu hodně dobrá hra.
Ice age 2
Logické hry - 1767x
Myslím že výborný film Doba Ledová 2 nemusím tady nikomu představovat. Jistě všichni znáte Cida, Mannyho, Diega a ostatní přátele. S nimi se setkáte v této hře, když se je budete snažit osvobodit z ledu.
Greemlins: Kamikaze
Logické hry - 41x
Vystřelte greemliny a pokuste se dostat stejné barvy k sobě. Vaším úkolem je vyčistit obrazovku od těchto netvorů. Dostáváte tak body a poté se dostanete do dalších úrovní hry. Dejte se do toho.
Energy Physics: Robots Rebellion
Logické hry - 41x
Máme tady opravdu super hru, ve které budete spojovat různé roboty, kteří se potřebují nabít energií. Jak sami víte, tak ocel vodí elektřinu a tak ji v některých části budete využívat. Dávejte si pozor, abyste nezabili člověka.
Aurum
Logické hry - 30x
Aurum je latinské pojmenování po cenný kov zlato. Ve stejnojmenné hře se musíte stát králem, který má jedno ošklivé prokletí. Všechno, čeho se dotkne, se promění ve zlato. To by na jednu stranu mohlo být výborné, ale na druhou stranu nemůže přijít do kontaktu s nikým živým, jinak by ho proměnil ve zlato. Naštěstí existuje oblast, po níž projde a může se dotknout i lidí. Najděte si pokaždé cestu k dívce a neproměňte ji ve zlato.
Aengie Quest - jak z bludiště?
Logické hry - 26x
Aengie je malá holka, která se v každé úrovni této hry ocitne v bludišti, ze kterého ji musíte dostat ven. Pomocí klíčů si otevřete dveře, modré spínače zatížíte krabicí a tak dále. Hra Aengie Quest se ovládá klávesovými šipkami, je to skvělá hra pro děti.
Gem Mine
Logické hry - 34x
Různých her postavených na principu seskupování tří stejných symbolů je na internetu nespočet. Patří k nim i další logická superhra Gem Mine. Pokud odstraníte 3 stejné symboly vedle sebe, tak označené drahokamy zmizí a vše nad nimi se propadne níž. Čím více stejných drahokamů odstraníte, tím více bodů získáte. Jednoduché a zábavné.
Balloons vs Zombies 2
Logické hry - 37x
Zajímavá lehce brutální zombie hra, ve které budete v roli neohroženého bojovníka ničit zástupy zombíků. Máte zvláštní kanón na balónky, které musíte vystřelit s rozmyslem, abyste s co nejmenším počtem střel zničili nepřítele.
Dangerous Sweets
Logické hry - 28x
Pokuste se s tímto roztomilým tvorečkem sbírat sladkosti. Dejte se do toho a pozor, abyste nevypadli. Šipkami zvedáte dřevo, na kterém tento tvor je. Hra bude později mnohem těžší a na začátku vám ukážou, jak se to dělá.
Gold Strike
Logické hry - 833x
Jste šťastný zlatokop, který v důlní štole nalezl zlatou žílu. S těžbou to ale nebude tak jednoduché. Mezi zlatem jsou totiž i jiné horniny, které ale samozřejmě nechcete ;-). Cílem hry je nasbírat co nejvíce bodů za zlaté cihličky, které můžete sebrat min. dvě vedle sebe (nad sebou). Pokud odstraníte jiné bloky, vytvoříte si místo, ale za každý hod cepínem ztratíte jeden bod.
Vehicles 2: Municipality Unleashed
Logické hry - 45x
Jak již název hry napovídá, hlavním tématem budou auta. Narazíte na různé druhy, se kterými musíte plnit vždy přesně zadané úkoly. Ze začátku se dozvíte všechno potřebné a autoři si pro hráče připravili cvičné mise, v nichž se naučíte dokonale ovládat auta. Celkově si můžete vyzkoušet na čtyři desítky úrovní.
Dragon Bomb
Logické hry - 57x
Zahrajte si bezvadnou logickou hru se skvělou grafikou a velkou dávkou zábavy. Úkolem bude ničení totemů pomocí bomb a kamenů. Dobře herní postup promýšlejte a zkuste zdolat všechny úrovně této hry.