Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

The Time Trap

Hrajete online hru The Time Trap

Hodně zdařilá logická hra podobná křížovce, ovšem s tím rozdílem, že nebudete hledat slova a písmena, ale čísla. Projděte si návod přímo ve hře, hra totiž rozhodně stojí za zkoušku.

ovládání hry The Time Trap

myší, viz instrukce ve hře • 4.81 MB • 2865x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Kaboomz 2
Logické hry - 29x
Ve druhém pokračování hry Kaboomz dostanete k dispozici těžké dělo, ze kterého se dá krásně střílet. Potřebujete zlikvidovat nebo osvobodit balónky, které bývají různě uvězněné. Na dokončení každé z úrovní dostanete předem stanovený počet střel. Některé úrovně jsou jednodušší, zatímco u plnění jiných se zapotíte.
Turkey Slice
Logické hry - 39x
Odřízněte objekty a eliminujte krocany! Můžete rozřezat dřevo, kameny a další věci. V této hře máte za úkol vyřešit celkem 24 úrovní, tak se do toho dejte. Přejeme vám opravdu hodně štestí.
Peppa Pigs Will Fly
Logické hry - 30x
Velmi vydařená logická online hra s prasátkem Pepinou. Při řešení této hry budete muset velmi pečlivě promýšlet vaše tahy, protože splnit zadání nebude vůbec snadné. Cílem je dostat Pepinu k láhvu s tajemným nápojem. V cestě je však celá řada překážek.
Turbo Puzzle
Logické hry - 39x
Zkuste tuhle pěknou gamesku, ve které bude vaším úkolem doplňovat dílky do obrázku. Celá hra je na motivy kresleného filmu Turbo. Obrázky jsou velmi zdařilé, hratelnost parádní a výsledný oddech od práce maximální ;).
Květinová země
Logické hry - 32x
Vydejte se do květinové země, která kdysi byla světoznámá pro svou krásu. Země byla ale zakleta a nyní v ní nejsou žádné květiny. Pokuste se kletbu prolomit tím, že budete spojovat květinové stonky.
King of Shapes
Logické hry - 35x
Král tvarů se rozhodl, že se podívá na své poddané a vy mu na jeho cestě budete asistovat. Potřebujete postavit konstrukci, aby se na ní daly postavit různé tvary, které posléze můžete spojovat, pokud mají stejnou barvu. Některé součástky ovšem nelze odstraňovat. Snažte se u hraní důkladně přemýšlet.
Bejeweled Blitz
Logické hry - 2108x
Klasická super hra, kterou určitě znáte z herních konzolí. Verze Blitz je časově omezená, takže musíte klikat opravdu rychle a snažit se nahonit nějaké časové bonusy. Je to hodně chytlavá hra, protože čas je vskutku neúprosný.
Avalancher
Logické hry - 28x
Pěkná onlinovka na přemýšlení. Hra se skládá ze tří hlavních činností - nejprve nalezněte bezpečné místo, postavte pro svého eskymáka iglů a potom doufejte, že řítící se lavina vás uchrání před nebezpečím.
Castle Solitaire
Logické hry - 52x
Zkuste tento originální solitér a srovnejte postupně balíčky karet od nejnižší po nejvyšší. Postupně odhalte zámek, který se ukrývá za kartami. A jeden tip na konec - eso můžete využít jako nejnižší i jako nejvyšší kartu.
Monster Stack
Logické hry - 20x
Tato zábavná hra, v které je úkolem skládat různé příšerky, které panáček drží do co pokud nejvyššího komínu.Komín musíte postupně vyrovnávat takže hra je občas i napínavá.Dokážete postavit co nejvyšší komín ?
Double Maze
Logické hry - 42x
V této hře je Vašim jediným, avšak složitým úkolem dopravit dvě kuličky do cíle a tím se dostat do dalšího kola. Kuličky ovládáte najednou, takže budete muset přijít na to, jak je dostanete do cíle současně.
Build Balance
Logické hry - 50x
Chcete se stát stavitelem? Tak poté hrajte tuto hru a překonejte všechny zkoušky! Vytvořte pyramidu, umístěte různé objekty na sebe a nenechte je hlavně spadnout. Tak se do toho dejte.
Monkey Mine
Logické hry - 35x
Hledání min je hra integrovaná přímo do systému Windows a dosahuje poměrně velké popularity. Díky tomu se Hledání min dočkalo řady přepracování a jedním z nich je i Monkey Mine. Potřebujete se dostat ze svízelné situace, kdy se všude nachází neskutečné množství nastražených výbušnin, na něž nesmíte kliknout.
Nutty Mania
Logické hry - 32x
Vaším úkolem v této hře je odpálit tuto veverku pro její oříšky. Musí se vám podařit sběr těchto všech oříšků, abyste se poté dostali do další úrovně hry. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Escape Chuck Norris
Logické hry - 720x
Podařená hra ze série tzv. escape her. V nich je vaším úkolem najít cestu ze zamčeného pokoje. Cesta k vítězství zahrnuje dlouhé klikání po všem v místnosti... a také dávku chytrosti. Tentokrát musíte utéct před Chuckem Norrisem.