Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

The Time Trap

Hrajete online hru The Time Trap

Hodně zdařilá logická hra podobná křížovce, ovšem s tím rozdílem, že nebudete hledat slova a písmena, ale čísla. Projděte si návod přímo ve hře, hra totiž rozhodně stojí za zkoušku.

ovládání hry The Time Trap

myší, viz instrukce ve hře • 4.81 MB • 369x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Nodes 2
Logické hry - 11x
Výborná hra, kde si procvičíte nejenom rychlost svého logického uvažování, ale také se i přímo královsky pobavíte. Rozestavte laserové emitory tak, aby svými paprsky pokryly všechny body a aktivovali další level.
Fit It Quick
Logické hry - 41x
Zajímavá logická super hra, která je stvořená přesně pro ty hráče, kteří chtějí dodat svému mozku pořádné cvičení. Hra je trochu ve stylu klasiky Tetris. Snažte se bloky dostat do předem určených pozic. Dokážete získat všechny hvězdy za správné řešení?
Viking: Armed To The Teeth
Logické hry - 32x
Pěkná logická online hra, ve které hraje hlavní roli neohrožený po zuby ozbrojený viking. Čeká na vás celá řada úrovní, ve kterých budete muset uplatnit svoje schopnosti. Rozmístěte dobře koule, které následně spustí další objekty.
Ramps
Logické hry - 29x
Ramps je další návyková hra, od které se jen tak neodtrhnete. Úkolem je postavit z ramp dráhu pro kuličku, která se musí dostat na místo v dolní části plochy (vykukuje z vody). Musíte dobře odhadnout úhly a odskoky.
Super Blux
Logické hry - 25x
V této hře je Vašim úkolem přesouvat kostičky tak, aby jste je všechny zničily. Přesouváte je pomocí myšky. Ze začátku se bude zdát hra jednoduchá, ale časem zjistíte, že tomu tak není. Ničeho se nebojte a pusťte se do hry.
Disaster Will Strike 3
Logické hry - 41x
V této oblíbené herní sérii, která vychází v již třetím díle, máte možnost převzít kontrolu nad přírodními živly a spustit něco málo katastrof. A to vše jen kvůli tomu, abyste v 50 levelech zničili všechna vejce.
Meeblings
Logické hry - 10x
Malé kulaté postavičky s nakreslenými obličejíky se vydávají na výpravu, při níž potřebují zvládnout cestu přes různé překážky. Vezmete si na starost některého z velitelských tvorů, který svým křikem dokáže přesunout všechny panáčky. Potřebujete vždycky dostat k východu stanovený počet příšerek. Celkem se připravte na padesát úrovní.
Diamond Rush
Logické hry - 85x
V tomto pokračování oblíbené klasiky spoj tři jde především o vaše dovednosti při hledání shody! Vyměňujte sousední drahokamy tak, abyste vytvořili řady alespoň 3 stejnobarevných drahokamů, a odstraňte je z pole. Buďte co nejrychlejší, abyste získali bonus za rychlost a neustále zvyšovali násobitel! Větší kombinace vám přinesou speciální drahokamy a další bonusové body. Diamond Rush nabízí okouzlující grafiku a spoustu akce s drahokamy! Podaří se vám dosáhnout vysokého skóre dříve, než vyprší čas?
Quad Cop
Logické hry - 19x
Pěkná online hra, která vás donutí přemýšlet. Úkolem je odstranit záludného banditu pomocí ostatních postaviček. Ty budete krmit různými dobrotami a tím získají netušené schopnosti. Perfektní oddychovka do kanclu.
Cubic Shoot
Logické hry - 34x
Nejrůznější logické hry postavené na principu "spoj tři stejné symboly" jsou v poslední době velmi oblíbené. Stejně jako minihra Cubic Shoot, ve které hraje hlavní roli malá zubatá Japonka a spousta srdíček.
Vehicles 2: Municipality Unleashed
Logické hry - 37x
Jak již název hry napovídá, hlavním tématem budou auta. Narazíte na různé druhy, se kterými musíte plnit vždy přesně zadané úkoly. Ze začátku se dozvíte všechno potřebné a autoři si pro hráče připravili cvičné mise, v nichž se naučíte dokonale ovládat auta. Celkově si můžete vyzkoušet na čtyři desítky úrovní.
Snail Bob 8 Island Story
Logické hry - 340x
Náš oblíbený šnek Bob je tu s dalším, již osmým, dobrodružstvím. A o co v tomto díle půjde? Bob se rozhodl navštívit tajemný ostrov, kde však přežívá mnoho nestvůr a zlých stvoření. Svou chytrostí mu pomozte dostat se přes překážky a utéct z ostrova.
Out of Wind
Logické hry - 36x
Vaším úkolem je roztočit mlýn. Veškerá kolečka dosazujte na to pravé místo. Víceméně tato hra je velice logická. Na začátku vám pomůžou, abyste věděli, kam máte co dát. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Monkey GO Happy - Xmas Time!
Logické hry - 313x
Neúnavné opičky jsou zpět, tentokrát ve vánočním speciálu. Udělejte všechno proto, aby se opičky rozveselily v této náramně božské logické hry. Znáte všechny Monkey Go Happy hry na našem webu? Zkuste úplně všechny a rozhodněte, který díl je nejlepší. Bude to tento vánoční?
I Saw Them
Logické hry - 22x
Pěkná logická super hra, ve které se setkáte s celou řadou ozubených koleček a se zombíky. Právě zombíky budete ničit díky odsraňování objektů na hrací ploše. Čeká na vás pěkná řádka náročných úrovní.