Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

The Time Trap

Hrajete online hru The Time Trap

Hodně zdařilá logická hra podobná křížovce, ovšem s tím rozdílem, že nebudete hledat slova a písmena, ale čísla. Projděte si návod přímo ve hře, hra totiž rozhodně stojí za zkoušku.

ovládání hry The Time Trap

myší, viz instrukce ve hře • 4.81 MB • 5345x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Dynamite Blast
Logické hry - 262x
Umístěte na konstrukci bomby a snažte se zničit projíždějící vlak. Levým tlačítkem umístíte nálož, opětovným kliknutím ji můžete odebrat. Bomby budou postupně explodovat v pořadí, v jakém byly umístěny.
Monkey Go Happy Marathon 4
Logické hry - 54x
Opět nové pokračování mega úspěšné online hry s opičkama. A opět jsou opičky smutné. Musíte je rozveselit. Jak? Rozluštěte několik záludných rébusů za použití co nejmenšího počtu prokliků.
Go Home Ball
Logické hry - 5x
V této skvělé hře ovládáte malý balónek a Vašim úkolem bude přepravit balónek do určené jamky. V každém kole musíte posbírat všechny hvězdičky, aby jste se dostali do dalšího kola. Dávejte si pozor na nástrahy, které na Vás čekají.
Cube Escape: The Lake
Logické hry - 39x
Pekelně těžká escape hra, která vás dozajista pěkně potrápí. Zničehonic jste se ocitli kdesi u jezera. Vaším úkolem nebude nic jiného než dostat se odtamtud pryč. Klikejte, hledejte předměty, nacházejte řešení a dobře se bavte.
Bubble Shooter Exclusive
Logické hry - 271x
A je tu další ze zřejmě nejoblíbenějších online her - Bubble Shooter. Tentokrát s přídomkem Exclusive. Smysl a cíl hry se však nemění - vystřelujte barevné kuličky a snažte se tvořit trojice stejných kuliček. Hra navíc obsahuje pár bonusů.
Escape the Shack
Logické hry - 25x
Vaším úkolem je se dostat pryč z této chatrče. Dejte se do toho a přijďte na způsob, jak se odtamtud dostat. Snažte se. Pošlete morzeovku, abyste si zavolali třeba pomoct. Udělejte opravdu cokoliv.
Grow Tower
Logické hry - 4x
Vašim úkolem v této hře je postavit co nejvyšší věž a dostat všechny předměty do nejvyšší úrovně. Budete muset přemýšlet, který předmět postavíte jako první. Takže se pusťte do hry a ukažte, co ve Vás je.
Mahjong Alchemy
Logické hry - 1173x
Zahrajte si tento mahjong, ve kterém máte za úkol vyčistit celé pole. Uděláte to tak, že spojíte vždy dva stejné symboly, které Vám tím zmizí. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Ne vždy jdou symboly spojit. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
The Brain Eaters
Logické hry - 35x
Nejenom zombie se živí mozky, ale i podivně vyhlížející příšerky ve hře The Brain Eaters. A ještě ke všemu budete těmto příšerkám v požírání mozků asistovat. K dispozici máte různý počet příšerek, které si dovedou pomáhat. Musíte vždycky logicky zauvažovat, jak by se mohla některá příšerka k lahodnému mozku dostat.
Hapland 2
Logické hry - 26x
Tohe je druhý díl Haplnadu, což je logická hra, u které strávíte nejednu dlouhou chvílí vymýšlením, jaké hejblátko kde zmáčknout, jaké tlačítko aktivovat a za jaký provázek zatáhnout, abyste vyhráli. Rozhodně doporučuji pro chvíle volna.
Factory Balls
Logické hry - 3441x
Factory Balls je zajímavá logická online hra, která vás náležitě potrápí. Vaším úkolem je obarvit kuličku přesně tak, jak je obarvena kulička na krabici.
Sieger LP
Logické hry - 81x
Jedna ze série tzv. bouracích her, kdy budete mít za úkol zničit budovu a v ní ukryté vojáky. Máte pouze omezený počet střel a navíc mohou být v budovách civilisté, které nesmíte zranit. Podaří se vám dohrát všechny levely?
Music Box of Life: Part 4
Logické hry - 57x
Přinášíme již čtvrté pokračování oblíbené logické hry s názvem Music Box of Life. Opět se podíváme na zajímavý příběh. Aby se dalo pokračovat přes jednotlivé komiksové obrázky, potřebujete najít všechny rozdíly, které autoři vložili. Za každý správně objevený rozdíl si navíc připíšete body, zatímco za špatné kliknutí se body odečítají.
XvsO
Logické hry - 42x
XvsO je klasická hra piškvorky, tentokrát v pěkné online podobě. Graficky povedená hra, která vás může zaměstnat na dlouhé hodiny. Pokuste se porazit svého rivala v této logické hře. Pravidla jsou jasná - snažte se vytvořit řadu, sloupec nebo diagonálu ze svých symbolů.
Go Home Block 3
Logické hry - 14x
Pěkné pokračování logické hry s kostkama. Hlavní kostka se chce dostat nějak domů. Jenže není to jednoduché - v cestě za domovem je spousta překážek a dlouhé chvíle při hledání té správné cesty.