Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

The Time Trap

Hrajete online hru The Time Trap

Hodně zdařilá logická hra podobná křížovce, ovšem s tím rozdílem, že nebudete hledat slova a písmena, ale čísla. Projděte si návod přímo ve hře, hra totiž rozhodně stojí za zkoušku.

ovládání hry The Time Trap

myší, viz instrukce ve hře • 4.81 MB • 4294x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
ElectroCombo
Logické hry - 41x
Klikněte pořádně do prostoru a pokuste se posbírat veškeré body, které se zde pohybují. Snažte se nasbírat co nejvíce hvězdiček a dostávejte se tak do dalších úrovní této hry.
Road Blocks
Logické hry - 1887x
Dokážete dostat šedou kuličku do červeného políčka a tím dojít do dalšího kola? Ze začátku se Vám bude zdát tato hra jednoduchá, ale postupně zjistíte, že tomu tak není. Takže se pusťte do hry a ukažte, jak daleko se dokážete v této hře dostat.
3D Logic 2 - skvělé pokračování logické hry
Logické hry - 12x
3D Logic 2 je pokračováním oblíbené logické hry, ve které je vaším úkolem spojit políčka stejné barvy na třech stranách kostky. Tentokrát je hra obohacena o hezké pozadí a příjemnou hudbu. 3D Logic 2 je skvělá minihra na osvěžení mozku.
Legor 4
Logické hry - 19x
Hra Legor 4 má jedno velké plus oproti mnohým jiným hrám. Tímto plusem je to, že pochází z České republiky, a proto je v češtině, takže je dostupná i pro hráče neovládající cizí jazyk tak dobře. Jedná se o hru, kde si budete hrát s kostičkami lego, se kterými pokusíte vyplnit úplně všechna černá místa.
Flash lines
Logické hry - 1020x
Logická hra, která prověří vaše strategické myšlení a vyžaduje maximální soustředění. V této hře je vaším hlavním úkolem umístit pět kuliček stejné barvy do jedné řady, ať už vertikálně, horizontálně, nebo diagonálně. S každým tvořením řady se vám ale na hracím poli objeví nové kuličky, což postupně ztěžuje vaše rozhodování a omezuje dostupný prostor. Strategie a předvídání jsou klíčové, protože jediný špatný tah může vést k rychlému konci hry. Tato hra je perfektní výzvou pro zdokonalení vašich logických schopností a rychlosti rozhodování pod tlakem.
Super Cut It
Logické hry - 47x
Logická online hra postavená na velmi rozšířeném a oblíbeném principu, kdy dostáváte jeden objekt přes různé překážky k nějakému jinému objektu. Budete řezat různé herní předměty a posouvat tak krabičku k cíli.
Travel Memo
Logické hry - 32x
Otestujte svou paměť v tomto skvěle zpracovaném pexesu, které je zaměřeno na cestování. Celkem hra nabízí 10 levelů se zvyšující se náročností. Cílem je najít dva stejné obrázky.
Tommy Slingshot
Logické hry - 54x
V této pěkné logické online hře budete pomáhat chlapíkovi jménem Tommy. Ten bude svádět boj s kostlivci. Využijte svých schopností a praku a všechny tyto neřády sestřelte. Po úrovni nezapomeňte na vylepšování.
Numbers
Logické hry - 26x
Výborná logická hra na procvičení jednoduché matematiky. Musím přiznat, že jsem se při tom pěkně zapotil i já. Musíte totiž v krátkém časovém limitu vybrat kostičky, a součet jejich čísel musí být přesný jaký vám hra zadá. Troufáte si na to?
My Life Is Yours
Logické hry - 19x
Snažte se v této hře převtělovat za jiné bytosti a stále se dostávat přes veškeré překážky, které vám tato super hra připravila. Do míst, kde je nakreslená ruka, tak tam se většinou posunete. Musíte se dostat do dveří.
Two Pipes
Logické hry - 29x
Ukažte svoje logické uvažování a najděte správnou cestu z jedné strany herní obrazovky na druhou. Potřebujete totiž vylézt z jedné trubky a najít cestu do druhé, aby se dalo pokračovat dále. Hlavním hrdinou je podivný zelený tvor, který dokáže cestovat potrubím. Autoři si připravili slušný počet úrovní.
Fold
Logické hry - 30x
Hrátek s gravitací nás vždycky baví, proto vznikají i další kvalitní hry, jednou z nich je i Fold. Pohybujete se skalnatým terénem, a projít vaši trasu vám pomůžou různé úpravy gravitačních polí.
Zombie Nation Apocalypse
Logické hry - 28x
Velmi dobrá postřehová online hra pro naše nejmenší hráče. Hra obsahuje několik miniher, ve kterých budete luštit záhadné hádanky a plnit úkoly. Jedním z takových úkolů například bude hledat chybějící dílky obrázku.
Assembler 3
Logické hry - 27x
V této hře máte za úkol dostat zelené bedny různých tvarů do předurčených míst v každém kole. Na začátku na Vás čekají jednoduchá kola a postupně se bude obtížnost zvětšovat. Takže neváhejte a pusťte se do této hry.
Shrunken Survival
Logické hry - 46x
Zajímavá webhra na přemýšlení. V den svých narozenin vám kdosi daroval chutný dortík. Po jeho ochutnání jste se však patřičně zmenšili. Tím pro vás začaly těžké časy a pěkné problémy. Dokážete vyřešit hádanky tak, abyste se vrátili do normální reality?