Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

The Time Trap

Hrajete online hru The Time Trap

Hodně zdařilá logická hra podobná křížovce, ovšem s tím rozdílem, že nebudete hledat slova a písmena, ale čísla. Projděte si návod přímo ve hře, hra totiž rozhodně stojí za zkoušku.

ovládání hry The Time Trap

myší, viz instrukce ve hře • 4.81 MB • 2649x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Barbie MemoZ
Logické hry - 4x
Barbie MemoZ je v podstatě klasické pexeso. Dostanete jasně stanovený úkol - musíte objevovat dvojice shodných obrázků. Hru začínáte s rovnou tisícovkou bodů a za každou správně odhalenou shodu obdržíte dalších sto bodů k dobru. Při každém chybném kliknutí ovšem ztratíte deset bodů, takže se musíte hodně snažit.
hra v Unity3D
Jewel Dive
Logické hry - 1x
Skvělá logická online hra v Unity3D. Jedná se o klasický bejeweled neboli spoj 3 stejné symboly. Ideální hra pro chvíle oddechu a relaxace. Spojujte krystaly a dobře se bavte. Nezapomeňte hru sdílet na Facebooku.
Mechs
Logické hry - 1x
Hra s jednoduchým názvem Mechs patří mezi zajímavé logické kousky. Dostanete pod kontrolu veškeré čtverečky ve hře. Můžete je libovolně zmenšovat nebo zvětšovat. Na zvětšování ovšem potřebujete dostatečný přísun energie, jejíž stav je vyznačen na ukazateli. Cílem je dostat plný čtvereček do orámovaného umístění.
Football Crush
Logické hry - 0x
Spoj tři hra ve stylu fotbalu. Odstraňujte z plochy míče spojením vždy aspoň tří stejně barevných míčů. Do další úrovně se dostanete až splníte určitý počet označených míčů. No zkrátka klasická hra s klasickými pravidly, rozhodně povedená záležitost.
Bloopers 2
Logické hry - 2x
Snažte se dostat veškeré pomeranče do teleportu. V cestě vám budou stát překážky, které musíte zvládnout. V dolní části obrazovky si můžete přepínat munici. Pokuste se odstranit překážky a poté pomeranče poslat do teleportu.
Mahjong Classic
Logické hry - 45x
Klasický mahjong, který nabízí stovky levelů a dva módy. V prvním můžete hrát relaxačně bez omezení časem, ve druhém se pak snažíte dokončit hru co nejdříve a získat tři hvězdy. Pokud se zaseknete, využijte funkci Shuffle, která trochu promíchá destičky.
Mahjong Alchemy
Logické hry - 132x
Zahrajte si tento mahjong, ve kterém máte za úkol vyčistit celé pole. Uděláte to tak, že spojíte vždy dva stejné symboly, které Vám tím zmizí. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Ne vždy jdou symboly spojit. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Go Home Block 3
Logické hry - 2x
Pěkné pokračování logické hry s kostkama. Hlavní kostka se chce dostat nějak domů. Jenže není to jednoduché - v cestě za domovem je spousta překážek a dlouhé chvíle při hledání té správné cesty.
Accurate Boy
Logické hry - 68x
Malému chlapci uplavala jeho lodička do kanálu, odkud na něho ze tmy koukala různá svítící očka. Vydejte se na výpravu, kde se pokusíte lodičku zachránit ze spárů divé zvěře. V celé řadě připravených úrovní musíte řešit logické úkoly a snažit se lodičku dostat do bezpečí. Můžete přitom odstraňovat různé příšery.
Rainforest Solitaire
Logické hry - 2x
Zahrajte si chytlavou klasickou karetní hru solitér, tentokrát typ Tri Peaks. Jako atmosféra poslouží tropický les, který vás nepochybně popostrčí k netušeným výkonům. Srovnejte postupně balíčky karet a dohrajte hru co nejrychleji.
ColourTris
Logické hry - 5x
Zajímavě pojatý tetris. ColourTris je hra, ve které je vaším úkolem spojit kuličky stejné barvy a různých kombinací barev. ColourTris je zábavná forma hry, jak pochopit teorii barevných schémat a harmonie barev.
hra v Unity3D
Ghostscape 3D
Logické hry - 4x
V této poněkud strašidelné hře okusíte opravdový pocit nebezpečí. Postavte se tváří tvář zlu a snažte se najít cestu ven z této hrůzné šlamastiky. V temném prostředí se snažte najít různé skryté předměty a uniknout pryč.
Me and My Dinosaur
Logické hry - 0x
Hlavním hrdinou této hry je chlapec, kterému se rodiče příliš nevěnují a přátele si v novém městě nedokázal najít. Chlapec v lesích objevil dinosauří vejce a vzal si ho domů. Po chvíli se vylíhnul malý zelený ještěr. Rodičům se ovšem dinosaurus nelíbil a ani okolí nebylo nadšeno, a proto byla dvojice donucena k útěku. Zde se jich ujmete.
Kinetikz
Logické hry - 2x
Chytrá logická superhra, která vás pěkně potrápí. Vaším úkolem je dostat míček s modrou hvězdou do místa, kde je žlutá hvězda. V každé úrovni máte pouze omezený počet míčků, které můžete vystřelit. Dobře přemýšlejte a využívejte překážky jako svou výhodu :).
Cube Droid Saves the Galaxy
Logické hry - 1x
V jedné vzdálené galaxii se začaly dít podivuhodné věci, se kterými se budete muset vypořádat v kůži robota. Zachraňovat se vydáte hned několik planet, na nichž bude zapotřebí vždy splnit několik misí. Robot potřebuje v každé misi posbírat veškeré baterie, aby mohl pokračovat do dalšího plnění úkolů.