Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

The Time Trap

Hrajete online hru The Time Trap

Hodně zdařilá logická hra podobná křížovce, ovšem s tím rozdílem, že nebudete hledat slova a písmena, ale čísla. Projděte si návod přímo ve hře, hra totiž rozhodně stojí za zkoušku.

ovládání hry The Time Trap

myší, viz instrukce ve hře • 4.81 MB • 1105x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Assembler 3
Logické hry - 25x
V této hře máte za úkol dostat zelené bedny různých tvarů do předurčených míst v každém kole. Na začátku na Vás čekají jednoduchá kola a postupně se bude obtížnost zvětšovat. Takže neváhejte a pusťte se do této hry.
2012 Shelter
Logické hry - 440x
Poté co tento hrdina přežil apokalypsu v roce 2012, tak je vše ve vaších rukou. Dokážete se dostat z podzemí a začít nové lidstvo v době zlaté? Ukažte se v této super hře, jak umíte veškeré katastrofy napravit.
Tri Peak Solitaire
Logické hry - 15x
Klasická karetní online hra v trochu jiném kabátě. Tentokrát nepůjde jen o srovnávání karet na sebe podle hodnoty, ale zároveň je budete odkládat na balíček, kam můžete přidat kartu o stupeň nižší nebo vyšší. Velmi zapeklitá logická online hra s kartami.
Monkey Go Happy Tales
Logické hry - 39x
Pomozte roztomilé opičce najít všechny malé opičky a rozveselit ho. Přitom na vás čeká celá řada logických hádanek a rébusů. Vyřešte všechny úkoly co nejrychleji a opět učiňte opičky šťastnými. Monkey Go Happy hry jsou opravdu oblíbené a určitě si oblíbíte i tento díl.
Out of Wind
Logické hry - 36x
Vaším úkolem je roztočit mlýn. Veškerá kolečka dosazujte na to pravé místo. Víceméně tato hra je velice logická. Na začátku vám pomůžou, abyste věděli, kam máte co dát. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Pyro
Logické hry - 21x
Zapalování ohně může být pořádnou zábavou, o čemž se přesvědčíme ve hře s názvem Pyro. Dostanete totiž za úkol zapálit veškeré pochodně, které najdete v úrovni. Většinou se k nim nedá dostat úplně jednoduše, takže bude zapotřebí pořádná porce logického uvažování, aby se všechna místa rozzářila světlem z ohně.
Head Games
Logické hry - 13x
Občas se i těm největším kliďasům a flegmatikům stane, že prostě ztratí hlavu. Alespoň obrazně. V této hře budete jednomu takovému pánovi najít jeho hlavu, protože přeci jenom chodit bez hlavy není dnes v módě.
Telepoultry
Logické hry - 27x
Docela zábavná a trochu poblázněná online hra plná kuřat a vajíček. Kuřata mají jediný cíl - dostat se rychle do pece a nechat se voňavě upéct. Při pomoci kuřeti budete muset zapojit své logické myšlení.
Day of the Bobteds - logická návykovka
Logické hry - 15x
Útlá minihra, která v sobě skrývá hodiny a hodiny zábavy. To je hra Day of the Bobteds. Zadání je velice jednoduché - vhozenými kuličkami musíte trefit všechny předměty, které jsou různě rozmístěny v důmyslném bludišti. Často budete muset využít odrazů, promyslet počáteční pozice koulí a další věci.
Rollin Tot
Logické hry - 42x
Zajímavá originální logická online hra, ve které budete řešit to, jak dostat sympatickou příšerku k jejímu příteli. Ten se jako na potvoru nachází na opačném konci hracího pole.
Cuboy Quest
Logické hry - 22x
Divoký Západ bývá v rámci počítačových her zpracováván poměrně často a hra s názvem Cuboy Quest patří přesně mezi tento druh. Jedná se o retro kousek, kde se stanete kovbojem, s nímž musíte řešit různé logické potíže. Potřebujete se totiž dostat do dveří, které ovšem ve většině případů budou zamčené.
Birds Defenders
Logické hry - 66x
Poměrně zdánlivě jednoduchá online hra, která vás donutí trochu přemýšlet. Vaším úkolem je na postavenou konstrukci umístit bomby, které pak díky výbuchu osvobodí ptáčky z klece.
hra v Unity3D
Laufer Blocks
Logické hry - 50x
Pěkná nekonečná online hra v Unity3D. Každých několik vteřin spadne několik barevných kostiček. Vaším úkolem je odstraňovat je z hrací plochy. A to vždy po alespoň 3 od stejné barvy. Černá kostka funguje jako žolík - můžete ji využít ke kterékoliv barvě.
Sheriff
Logické hry - 34x
Povedená logická střílečka, ve které uplatníte svou přenost a logické myšlení. Nepřátelé se nacházejí schovaní za objekty, které budete muset nějakým způsobem překonat.
Ghost Castle - zámek duchů
Logické hry - 19x
V této hře se setkáte s malou a neposlušnou holčičkou, která se ztratila v chodbách hradu. Pomozte jí se dostat z hradu ven. Při tom ale budete muset dávat pozor na duchy, rytíře a čarodějky.