Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

The Time Trap

Hrajete online hru The Time Trap

Hodně zdařilá logická hra podobná křížovce, ovšem s tím rozdílem, že nebudete hledat slova a písmena, ale čísla. Projděte si návod přímo ve hře, hra totiž rozhodně stojí za zkoušku.

ovládání hry The Time Trap

myší, viz instrukce ve hře • 4.81 MB • 3321x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Marshmallow Picnic
Logické hry - 28x
Pěkná logická skákačka vhodná hlavně pro dva hráče. Pokuste se dostat dva sladké kamarády z lesa přes nejrůznější překážky a pastičky. Důležité je s oběma postavičkami dobře spolupracovat a promyslet herní postup.
Flood Fill
Logické hry - 45x
Používejte myš na naplňování jednotlivých tvarů různými barvami. Potřebujete dohlédnout na to, aby se vedle sebe nevyskytovaly dvě stejné barvy. Snažte se použít co nejmenší možný počet barev, aby mohla být odměna v podobě zlaté hvězdičky. Autoři si připravili hned několik zajímavých úrovní. Dokážete dohrát celou hru?
Fancy Diver
Logické hry - 41x
Další parádní gameska s herním principem spojování tří stejných symbolů. V této hře bude vaším úkolem zachránit potápěče a to právě díky hledání kombinací stejných korálů. Snažte se vytvořit co největší kombinaci, abyste získali velké bonusy. A pokud se vám hra líbí, určitě ji dejte na Facebook.
Hitman
Logické hry - 35x
Nepříliš graficky dokonalá, nicméně velice zajímavě hratelná. Tak by se dala charakterizovat hra Hitman, kde prověříte přesné míření, ale i logické uvažování. Dostanete na starost kovboje, se kterým se pokoušíte sestřelit veškeré nepřátelsky naladěné střelce. V cestě máte různé překážky, kterých se ovšem dá i využívat.
Monkey GO Happy - Xmas Time!
Logické hry - 2106x
Neúnavné opičky jsou zpět, tentokrát ve vánočním speciálu. Udělejte všechno proto, aby se opičky rozveselily v této náramně božské logické hry. Znáte všechny Monkey Go Happy hry na našem webu? Zkuste úplně všechny a rozhodněte, který díl je nejlepší. Bude to tento vánoční?
Dangerous Sweets
Logické hry - 28x
Pokuste se s tímto roztomilým tvorečkem sbírat sladkosti. Dejte se do toho a pozor, abyste nevypadli. Šipkami zvedáte dřevo, na kterém tento tvor je. Hra bude později mnohem těžší a na začátku vám ukážou, jak se to dělá.
Cargo Bridge
Logické hry - 13x
Skvěle hratelné online hra na přemýšlení. Vaším úkolem je postavit most tak, aby vaši dělníci mohli sebrat věci na druhé straně. Myslíte, že máte na to, stát se vedoucím hráčem v tabulce nejlepších?
Roly-Poly Cannon 2
Logické hry - 18x
Zničte všechny smajlíky, kteří se nachází v jednotlivých kolech. Uděláte to tak, že pomocí myšky namíříte a vystřelíte z kanónu. Chce to přesnost. Dávejte si pozor, aby se Vám dělová koule neskutálela dříve, než stihne vybouchnout.
XvsO
Logické hry - 42x
XvsO je klasická hra piškvorky, tentokrát v pěkné online podobě. Graficky povedená hra, která vás může zaměstnat na dlouhé hodiny. Pokuste se porazit svého rivala v této logické hře. Pravidla jsou jasná - snažte se vytvořit řadu, sloupec nebo diagonálu ze svých symbolů.
Monkey Go Happy Marathon
Logické hry - 73x
Užijte si ranec zábavy v celkem 30 náročných úrovních této bezvadné logické hry. Monkey Go Happy pokračuje v sérii nazvané Marathon. Každý level obsahuje jednu logickou hru - jejím vyřešením se dostanete dál. Rozveselíte všechny opičky?
Slush Tile Rush
Logické hry - 51x
Dokážete najít stejné obrázky a dát je k sobě? Není to nic světoborného, že? Ovšem ne tak v této zajímavé online hře s kartami. Najděte dva podobné bojovníky, kteří poté zmizí. Karty hledejte co možná nejrychleji.
Fit It Quick
Logické hry - 51x
Zajímavá logická super hra, která je stvořená přesně pro ty hráče, kteří chtějí dodat svému mozku pořádné cvičení. Hra je trochu ve stylu klasiky Tetris. Snažte se bloky dostat do předem určených pozic. Dokážete získat všechny hvězdy za správné řešení?
Duck
Logické hry - 23x
Tato logická hra vás pohltí a nepustí. Budete si v ní hrát s malými kačenkami, které musíte podle určité logiky seřadit, sbírat kačení vejce nebo jednu kačenku vyřadit. Hra má celkem 25 kol, které vám dají zabrat.
Raving Rabbids Travel in Time
Logické hry - 22x
Maličcí roztomilí králíčci se dostali do přístroje, který je přenesl v čase. Najednou se ocitli v pravěku, kde asistují pračlověku s rozděláváním ohně. To se dlouho nedaří, ale naštěstí mají s sebou králíci zapalovač. Po videu už se ocitnete v přímé akci a musíte zlikvidovat veškeré lidi, které uvidíte.
Red Ball 2
Logické hry - 294x
Oblíbená hra Red Ball přichází s druhým dílem. Kuličkový král nedopatřením ztratil svou královskou korunu. Nyní je na vás, abyste ho provedli bludištěm úkolů a nástrah až k cíli. Nebude to lehké - překážky a logické minihry jsou tentokrát poněkud složitější. První díl hrajte zde.