Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

The Time Trap

Hrajete online hru The Time Trap

Hodně zdařilá logická hra podobná křížovce, ovšem s tím rozdílem, že nebudete hledat slova a písmena, ale čísla. Projděte si návod přímo ve hře, hra totiž rozhodně stojí za zkoušku.

ovládání hry The Time Trap

myší, viz instrukce ve hře • 4.81 MB • 4845x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
hra v Unity3D
Laufer Blocks
Logické hry - 57x
Pěkná nekonečná online hra v Unity3D. Každých několik vteřin spadne několik barevných kostiček. Vaším úkolem je odstraňovat je z hrací plochy. A to vždy po alespoň 3 od stejné barvy. Černá kostka funguje jako žolík - můžete ji využít ke kterékoliv barvě.
Devils Leap
Logické hry - 30x
Dobře hratelná chytlavá online hra Devils Leap má zajímavé akční prvky. V roli ďáblíka máte za úkol zničit všechny nevinné andělíčky. Hra je to zábavná a zdolání všech herních úrovní vám zabere dost času.
Curse Run
Logické hry - 24x
V úvodním intru se dozvíte, co se vlastně odehrálo a proč je hlavní hrdina pronásledován mumiemi. Naštěstí u sebe máte velice cenný artefakt, se kterým dokážete dočasně vykopávat díry. Hlavním hrdinou hry je dobrodružný pejsek, který se dokáže pohybovat v tajuplné pyramidě. Dokážete si poradit s nebezpečím?
Day of the Bobteds - logická návykovka
Logické hry - 18x
Útlá minihra, která v sobě skrývá hodiny a hodiny zábavy. To je hra Day of the Bobteds. Zadání je velice jednoduché - vhozenými kuličkami musíte trefit všechny předměty, které jsou různě rozmístěny v důmyslném bludišti. Často budete muset využít odrazů, promyslet počáteční pozice koulí a další věci.
Plop Art Sudoku
Logické hry - 1715x
Zábavné sudoku, ve kterém tentokrát nepůjde o zapisování číslic, ale o vtipné obrázky. Na výběr jsou celkem 4 stupně obtížnosti, které vám vydrží na poměrně dlouhý herní čas. Určitě pravidla sudoku znáte, ale pro jistotu - umístěte obrázky do sloupců a řad tak, aby v každém sloupci a řadě byl jednotlivý obrázek vždy jen jednou.
Reflector
Logické hry - 50x
Tato onlinovka pěkně prověří vaše znalosti fyziky a dobrého úsudku. Vaším úkolem bude nastavit zrcadla tak, aby se paprsek dostal až do patřičného místa. V cestě budou stát i překážky, které bude nutné zničit.
Bubble Buster - super bublinky
Logické hry - 802x
Další z řady online her na téma Bubbleshooter; tedy spojování bublinek ze stejných barev. Cílem je zbavit se všech bublinek na hrací ploše. Není to snadné, ale na druhou stranu je to super zábava. Podaří se vám seskupit 5 stejných barev?
Eat My Axe
Logické hry - 21x
Zajímavá logická online hra se zombies a se sekerami. Pokud byste hledali smysl hry, tak vězte, že musíte s co nejmenším hodem seker zničit všechny zombíky. Je nutné velmi dobře mířit.
The smurfs - šmoulové
Logické hry - 20x
Zajímavá hra pro příznivce rychlých aut a modrých Šmoulů. V ní se budete muset poprat se stavbou opravdového dřevěného auta. Máte spoustu součástek a jistě dobré nápady, takže to nemude moc velký problém.
Sheriff
Logické hry - 49x
Povedená logická střílečka, ve které uplatníte svou přenost a logické myšlení. Nepřátelé se nacházejí schovaní za objekty, které budete muset nějakým způsobem překonat.
Hitman
Logické hry - 35x
Nepříliš graficky dokonalá, nicméně velice zajímavě hratelná. Tak by se dala charakterizovat hra Hitman, kde prověříte přesné míření, ale i logické uvažování. Dostanete na starost kovboje, se kterým se pokoušíte sestřelit veškeré nepřátelsky naladěné střelce. V cestě máte různé překážky, kterých se ovšem dá i využívat.
Escape from Rhetundo Island
Logické hry - 40x
V této skvělé hře se budete snažit utéct z ostrova Rhetundo. Budete muset překonat mnoho nástrah, které jsou na Vás v jednotlivých kolech nachystány. Dokážete pomoct neprávem odsouzeným panáčkům? Záleží jen na Vás a na Vašem logickém myšlení.
Tower blaster
Logické hry - 74x
Výborná logická hříčka, i když bychom to podle názvu určitě neřekli. Vašim úkolem je postavit věž dříve než nepřátelští vikingové, a to tak, že lehčí kostky budou stát na těch těžších. Tak se dostanete k vítězství.
Fast Food Fiasco
Logické hry - 24x
Hra Fast Food Fiasco! patří mezi jednoduché, graficky pěkné a hlavně pekelně návykové logické superhry. Na hrací ploše máte několik symbolů jídla, které musíte seskupit tak, abyste měli vždy alespoň tři stejné symboly vedle sebe. Hra má 9 úrovní, s postupem do vyšší úrovně vám přibude jeden symbol jídla.
Cover Orange: Players Pack 2
Logické hry - 35x
Již čtvrtého pokračování se dočkala hra Cover Orange. Opět si zahrajete s pomeranči a dalším ovocem. Ovoce musíte zachránit před nebezpečným deštěm, který přijde ve chvíli, kdy umístíte všechny předměty. S jejich pomocí jistě dokážete ochránit pomeranč a jeho kamarády před nebezpečím. Stačí se jen pokaždé důkladně zamyslet.