Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

The Time Trap

Hrajete online hru The Time Trap

Hodně zdařilá logická hra podobná křížovce, ovšem s tím rozdílem, že nebudete hledat slova a písmena, ale čísla. Projděte si návod přímo ve hře, hra totiž rozhodně stojí za zkoušku.

ovládání hry The Time Trap

myší, viz instrukce ve hře • 4.81 MB • 385x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Blow Things Up
Logické hry - 30x
Rozmístěte bomby mezi smajlíky a pokuste se je vyhodit do vzduchu. Až si budete jistí, tak mezerníkem odpálite bomby. V této super hře naleznete hned několik úrovní, takže se zabavíte na nějakou tu dobu.
Sieger
Logické hry - 18x
Sieger je jednou z her, kde se pokoušíte zlikvidovat nepřátelské opevnění. Naštěstí máte k dispozici silné katapulty, s nimiž by zničení hradu neměl být žádný problém. Potřebujete pozabíjet všechny vojáky v opevnění, ale v případě, že se tam nacházejí rukojmí, musíte je osvobodit, aby se jim nic nestalo.
Build Balance
Logické hry - 43x
Chcete se stát stavitelem? Tak poté hrajte tuto hru a překonejte všechny zkoušky! Vytvořte pyramidu, umístěte různé objekty na sebe a nenechte je hlavně spadnout. Tak se do toho dejte.
Neon Maze
Logické hry - 33x
Dokážete se proplést ohromnou sítí chodeb v bludišti? To možná ještě příliš obtížně nezní, ale co když nemáte pokaždé k dispozici otevřenou cestu? Pro aktivaci určité cesty potřebujete, aby postavička, kterou ovládáte, byla zbarvena stejně, jako vchod do uzavřené cesty. Ze začátku ještě obtížnost ujde, ale postupem času už se jedná o opravdu náročnou hru.
Balloons vs Zombies 2
Logické hry - 34x
Zajímavá lehce brutální zombie hra, ve které budete v roli neohroženého bojovníka ničit zástupy zombíků. Máte zvláštní kanón na balónky, které musíte vystřelit s rozmyslem, abyste s co nejmenším počtem střel zničili nepřítele.
Trapped Ball
Logické hry - 12x
Malý žlutý míček se ocitnul v pasti. Alespoň to tak vypadá ve valné většině misí ve hře Trapped Ball. Dostanete na starost únik míčku z jedné oblasti do místa, kde se nachází jamka. Cestou narazíte na různé překážky a bonusy. Některé bonusy hodně pomohou, o čemž se můžete přesvědčit během prvních tréninkových misí.
Boombot
Logické hry - 14x
Cílem této online hry je dopravit panáčka za pomoci bomb do dveří, které vás zavedou do dalšího kola. Na první pohled lehký úkol, ale opak je pravdou. Jsou na vás připraveny různé překážky.
Rocket Rescue
Logické hry - 8x
Zajímavá napůl logická hra, ve které si procvičíte i fyzikální zákony dopadu a odrazu. Vystřelujete raketu na záchrannou misi a vašim úkolem je sesbírat ztracené kosmonauty, tak, že se odrážíte o \\\
Hillary Race for the White House
Logické hry - 15x
Hillary Clinton touží po tom, stát se prezidentkou USA. Vy jí v tom můžete virtuálně pomoci díky této logické online hře. Nejprve si zvolíte volební oblast, ve které chcete bodovat. Pak už na scénu přichází oblíbený systém "seřaď 3 stejné symboly vedle sebe". Po absolvování všech oblastí klikněte na "VOTE" a uvidíme nového prezidenta...
Pile of Tiles
Logické hry - 23x
Jedno z těch lepších zpracování klasické čínské hry mahjong. Sice jsou tentokrát kameny rozestavěny poněkud neobvykle, nicméně vysoký herní zážitek zůstává. Dobře promýšlejte tahy a hledejte dva stejné obrazce.
Football Crush
Logické hry - 12x
Spoj tři hra ve stylu fotbalu. Odstraňujte z plochy míče spojením vždy aspoň tří stejně barevných míčů. Do další úrovně se dostanete až splníte určitý počet označených míčů. No zkrátka klasická hra s klasickými pravidly, rozhodně povedená záležitost.
Compulse
Logické hry - 15x
Graficky strohá, ale o to víc hratelnější a zábavnější online hra. Vaším úkolem je navést kuličku tak, aby se dostala do teleportu. Ke změně směru kuličky použijte různé objekty. Hra se ovládá myší.
Ultimate Ninja
Logické hry - 39x
Ninjové patřili od dávných dob v Japonsku k nejváženějším vrstvám, a proto měli patřičná privilegia. Jedním z těchto ninja válečníků se stanete díky této hře. Musíte se vydat do boje proti nepřátelům, kteří jsou po zuby ozbrojeni různými typy zbraní, zatímco vy máte k dispozici pouze chladnou čepel. Dokážete je všechny přemoci?
Xmas Troll Cannon
Logické hry - 34x
Velmi zábavná logická online hra oděná do vánoční pohody. No, pohody... Je to spíš ztřeštěná bláznivina, která vás ale při řešení zapeklitých otázek perfektně pobaví. No zkuste sami a uvidíte.
Princess Date Dinner
Logické hry - 17x
Pěkná uníková online hra. Ve hře Princess Date Dinner musíte najít schované předměty, které následně využijete k tomu, abyste se dostali ven z místnosti. Hra pro vás připravila řadu zapeklitých rébusů.