Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

The Time Trap

Hrajete online hru The Time Trap

Hodně zdařilá logická hra podobná křížovce, ovšem s tím rozdílem, že nebudete hledat slova a písmena, ale čísla. Projděte si návod přímo ve hře, hra totiž rozhodně stojí za zkoušku.

ovládání hry The Time Trap

myší, viz instrukce ve hře • 4.81 MB • 7063x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Trapped Ball
Logické hry - 13x
Malý žlutý míček se ocitnul v pasti. Alespoň to tak vypadá ve valné většině misí ve hře Trapped Ball. Dostanete na starost únik míčku z jedné oblasti do místa, kde se nachází jamka. Cestou narazíte na různé překážky a bonusy. Některé bonusy hodně pomohou, o čemž se můžete přesvědčit během prvních tréninkových misí.
Build Balance
Logické hry - 51x
Chcete se stát stavitelem? Tak poté hrajte tuto hru a překonejte všechny zkoušky! Vytvořte pyramidu, umístěte různé objekty na sebe a nenechte je hlavně spadnout. Tak se do toho dejte.
Dangerous Treasures
Logické hry - 42x
Zdařilá webová gameska, která pěkně prověří vaše dovednosti a schopnost rychlého přemýšlení. V jednotlivých úrovních máte za úkol sebrat všechny mince, které jsou důmyslně rozesety po celém hracím poli.
Hambo 2
Logické hry - 32x
První díl hry Hambo si získal početnou skupinu fanoušků. Nyní tu máme druhé pokračování, ve kterém si zahrajete za mafiánské prasátko, které likviduje zlotřilé postavičky. Není to jen střílečka - musíte velmi usilovně přemýšlet.
Bam Boom
Logické hry - 7x
Výborná logická hříčka, ve které se vám opravdu občas bude kouřit z hlavy. Musíte dostat různě barevná kolečka do jejich chlívečků tak, abyste přitom udělali co nejméně tahů. Hra pro mistry v přemýšlení.
Prizma Puzzle Challenges
Logické hry - 26x
Snažte se v této superhře propojit veškeré věže energií. Propojte všechny věže, kde jsou hvězdičky, abyste dostali body. Napájejte věž, která je na konci celé jedné úrovně. Hra je opravdu zábavná a je potřeba přemýšlet.
Submachine 8: The Plan
Logické hry - 31x
Vaším úkolem je vytvořit nějaký portál. Najděte způsob, jak ho vytvořit. Sbírejte v této super hře různé objekty se kterými budete si budete různě pomáhat. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Diamond Rush
Logické hry - 304x
V tomto pokračování oblíbené klasiky spoj tři jde především o vaše dovednosti při hledání shody! Vyměňujte sousední drahokamy tak, abyste vytvořili řady alespoň 3 stejnobarevných drahokamů, a odstraňte je z pole. Buďte co nejrychlejší, abyste získali bonus za rychlost a neustále zvyšovali násobitel! Větší kombinace vám přinesou speciální drahokamy a další bonusové body. Diamond Rush nabízí okouzlující grafiku a spoustu akce s drahokamy! Podaří se vám dosáhnout vysokého skóre dříve, než vyprší čas?
Feed the Animals
Logické hry - 35x
Zajímavá oddychová online hra se zvířaty. Vaším úkolem bude tato zvířata nakrmit. To provedete vystřelením jídla z kanónu. Je důležité velmi dobře mířit a přemýšlet, jinak bude zvěř hladová a pro vás hra skončí neúspěchem.
Totem Destroyer - superhra
Logické hry - 16x
Výborná logická minihra, ve které postupně odstřelujete jednotlivé bloky, avšak nesmíte dopustit, aby se váš tajemný totem zřítil na zem. První úrovně jsou snadné, přituhovat začne zhruba od šestého levelu.
March Zuma
Logické hry - 26x
Princip logické hry March Zuma je jednoduchý - do fronty směřující do cirkusu musíte zapasovat panáčky tak, aby byli vždy 3 vedle sebe se stejnou barvou. Sledujte ve frontě zářící panáčky - pokud je vyřadíte, získáte bonus a jste jedním krokem v další úrovni.
IQ Bic
Logické hry - 37x
IQ Bic je hezká logická online hra, ve které budete spojovat bloky stejné barvy. Čili klasická Spoj3 hra, ikdyž trochu jinak ztvárněná. Superhra obsahuje celkem 25 opravdu náročných úrovní, do konce se dostane pouze skutečný expert.
Ball Rolling 3
Logické hry - 58x
Třetí díl obdivuhodné logické onlinovky. V každém levelu máte za úkol dostat míček do připraveného místa. Cestu, přes kterou se míček vydá, nakreslíte tužkou. Navíc míček potká různé předměty, které se různě rozpohybují. Špatně zvolenou cestu můžete smazat gumou, bude se vám hodit i bomba.
Humble Jungle Puzzle
Logické hry - 20x
Pěkná originální online hra na dobrý postřeh a přemýšlení. Vaším úkolem bude posílat krmení lesním zvířátkům. Je nutné poslat správné jídlo a hlavně přesně. Například medvědovi, který je velmi pomalý.
Fun da Vinci
Logické hry - 25x
Leonardo da Vinci byl renesanční osobností a dokázal dělat celou řadu užitečných činností. Zabýval se uměním, ale také fyzikou. A právě hrátky s fyzikálními zákony se stanou náplní této hry. Autoři si pro hráče připravili poměrně slušný počet úrovní, takže se nemusíte obávat, že hra skončí dříve, než si jí pořádně užijete.