Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

The Time Trap

Hrajete online hru The Time Trap

Hodně zdařilá logická hra podobná křížovce, ovšem s tím rozdílem, že nebudete hledat slova a písmena, ale čísla. Projděte si návod přímo ve hře, hra totiž rozhodně stojí za zkoušku.

ovládání hry The Time Trap

myší, viz instrukce ve hře • 4.81 MB • 6117x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Orange Gravity
Logické hry - 26x
Orange Gravity má netradičního hlavního hrdinu. Už z názvu se dá odvodit, že se jedná o oranžový pomeranč. S tímto pomerančem si zahrajete zajímavou logickou hru, kde budete potřebovat posbírat veškeré citrony, které se v úrovni nachází a ještě ke všemu bude zapotřebí dostat pomeranč do cílové oblasti.
Fit Position
Logické hry - 9x
Tato logická hra je o tom dostat do předurčených políček, na kterých jsou zobrazeny určité symboly dostat stejnotvárné symboly.Kliknete li na symbol v ohraničení vpustí vám jeden symbol.Hra je časově omezená proto reagujte rychle a přesně.
Confusebox - žárovková logika
Logické hry - 229x
Cílem této jednoduché hry je propojit všechny žárovky tak, aby se všechny rozsvítily. Na první pohled to vypadá skutečně jednoduše, ale velice záhy zjistíte, že budete muset velmi přemýšlet. Confusebox je totiž výborná logická hra, která vám ukrátí dlouhé zimní večery. Ovládá se myší.
Ultimate Crush
Logické hry - 65x
Hra Ultimate Crush je postavena na principu "2 stejné symboly". Na hrací ploše máte v první úrovni 240 symbolů. Pokud chcete do další úrovně, musíte je všechny dostat ven. Nesmí vám zbýt ani jediný, takže je nutné dost přemýšlet a promýšlet tahy napřed. Díky časovému omezení je to mozková superhra:).
Chuck Norris Quiz
Logické hry - 45x
Máte rádi Chucka Norrise? Myslíte si, že o něm víte vše? Tentokrát tu pro vás máme zvídavý dotazník s Chuckem Norrisem.
The Little Who
Logické hry - 42x
Máme tady skvělou logickou hru, ve které se budete muset dostat přes 30 úrovní, které jsou velice náročné na logické myšlení. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Mario Tetris 3
Logické hry - 2068x
Zahrajte si klasickou hru Tetris s grafickými motivy známými z her s Mariem. Pravidla jsou jednoduchá - přicházejí vám obrazce, které musíte řadit na sebe. Obrazce otáčíte šipkou nahoru, pohyb je doprava/doleva. Při hraní Mario Tetris 3 můžete měnit pozadí a doprovodné písničky.
Freezyy Mammothh
Logické hry - 46x
Venku je opravdu chladno a všichni ti mamuti se chtějí dostat do svých iglů, kde je přeci jenom o kousek tepleji. V tom jim pomůžete vy v této velmi pěkně zpracované logické online hře,
March Zuma
Logické hry - 26x
Princip logické hry March Zuma je jednoduchý - do fronty směřující do cirkusu musíte zapasovat panáčky tak, aby byli vždy 3 vedle sebe se stejnou barvou. Sledujte ve frontě zářící panáčky - pokud je vyřadíte, získáte bonus a jste jedním krokem v další úrovni.
2048 Fuzzy Monsters
Logické hry - 44x
Určitě znáte oblíbenou mobilní hru 2048. Tento nový klon hru trochu vylepšuje. Cílem je pomocí součtu hracích čtverečků nabrat požadované číslo. Vše má svá pravidla, a proto není hra tak snadná.
hra v Unity3D
Free Online Sudoku
Logické hry - 1719x
Pokud hledáte hru Sudoku, kterou byste si mohli zahrát zcela zdarma, tak už nemusíte dál hledat. Jednu takovou tu pro vás máme. Jedná se o sudoku v Unity3D s dobrou hratelností a grafikou. Na výběr máte 3 obtížnosti.
Rush Hour - dostaňte auto ven
Logické hry - 28x
Výborná superhra, která prověří vaše logické myšlení. Cílem hry Rush Hour je dostat vaše autíčko ven z naprosto přecpaného parkoviště. Vždy musíte přeskupit ostatní auta tak, aby se vaše červené auto dostalo k praporku. Nejprve zkuste tréninková bludiště, ostrá hra je opravdu těžká.
Amigo Pancho
Logické hry - 47x
Odstraňte dřeva a jiné objekty, které brání v vznešení tohoto hrdiny na balóncích. Dávejte si pozor, aby vám nespadla nějaká věc na balónky, protože by se mohlo stát, že by v této super hře spadl dolů.
Idiot test 4 - jak jste na tom?
Logické hry - 28x
Je tu další test vaší pozornosti. Opět budete řešit úlohy, které se budou snažit zmást váš mozek ;-). Dejte si pozor a zadání si pečlivě přečtěte, nebo se vám zobrazí "You are completely Idiot" :).
The smurfs
Logické hry - 51x
Zajímavá hra pro příznivce rychlých aut a modrých Šmoulů. V ní se budete muset poprat se stavbou opravdového dřevěného auta. Máte spoustu součástek a jistě dobré nápady, takže to nemude moc velký problém.