Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Farm Time

Hrajete online hru Farm Time

Máte rádi farmářské super hry se zvířaty? Jednu takovou pecku tady dnes máme. Cílem hry je vydělat 20 tisíc dolarů tím, že budete chovat kuřata a prodávat je. Časem nakoupíte jiná zvířata a výdělek bude rychlejší.

ovládání hry Farm Time

myší, viz instrukce ve hře • 0.92 MB • 1914x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Tower Battle -  bitva o věž
Strategie - 24x
Jste jediným obráncem tajemné věže. Bohužel se na ni zrovna chystá zaútočit horda nepřátel. Vaším úkolem je samozřejmě věž ubránit za všech okolností. K dispozici máte 20 perfektních zbraní. Opravdu parádní akční strategie.
Heroes of Mangara - The Homeland
Strategie - 34x
V zemi Mangara není klid, který by byl potřeba, a proto se vydáte do boje. Musíte se ubránit přesile nepřátelských jednotek, které neustále přicházejí. Za tímto účelem vystavějte dostatečné množství obranných věží, jejichž posádka střílí na každého nepřítele, jenž se jen opováží vstoupit do blízkosti vaší základny. Pro vítězství bude zapotřebí hodně taktizování.
Long Way
Strategie - 40x
Ve hře Long Way se ocitnete na Divokém Západě, kde se všichni museli obávat loupežných přepadení. Dostanete na starost farmu s dobytkem, jenž potřebujete před zlotřilými lupiči ochránit. To provedete taktickým rozmisťováním obranných jednotek podél příchozí cesty. Nesmí proniknout skoro žádný z banditů. Hra má velice širokou nabídku zajímavých zážitků, které můžete prozkoumávat.
Bubble Tower Defense
Strategie - 23x
K dispozici máte do začátku padesát zlatých mincí, za které si musíte nakoupit obranu, abyste mohli čelit nepřátelům. Ti přicházejí ve vlnách a postupem času se zvyšuje obtížnost. Za likvidaci bublinek obdržíte další peníze, jež použijete pro stavbu nové obrany. Pokud některá z bublinek unikne, ztratíte jeden život.
Crash Town
Strategie - 87x
Prvotřídní online hra na řízení městského provozu. Vaším úkolem je starat se o plynulou a bezpečnou dopravu. Můžete přidávat značky, silniční pruhy a semafory. Správnými změnami docílíte plynulé dopravy bez nehod.
Incursion
Strategie - 25x
A máme tady konkurenta pro hru Kingdom Rush! V této super hře budete taktéž bránit cestičku. Přesouvejte své armádní jednotky mezi domečky. Vybírat můžete z velké armády.
Momentum Missile Mayhem
Strategie - 22x
Momentum Missile Mayhem je výborná hra, ve které musíte ubránit váš energetický zdroj. Nepřátelé se na vás hrnou ve vlnách, samozřejmě nesmíte nechat projít ani jednoho. Nejprve máte obyčejné energetické dělo, nicméně později můžete kupovat lepší zbraně a vylepšovat. Hra se ovládá myší (kliknete do oblasti děla, zamíříte červeným paprskem, natáhnutím zvolíte sílu a pustíte tlačítko myši). Momentum Missile Mayhem je náročná hra a taky dost velká. Bude se o déle načítat.
Papa Wingeria
Strategie - 512x
Jste zaměstnáni v malém fast foodu svého strýčka. Všude kolem voní křupavá kuřecí stehýnka a všem hladovým zákazníkům se již sbíhají sliny. Vaším nelehkým úkolem bude vyřídit všechny objednávky, samozřejmě vše musí být přesně podle přání klientů. Hra nabízí široké možnosti upgradů, nebudete se nudit,
Imperium
Strategie - 18x
Vybudujte si své vlastní město úplně od začátku. Postavte domy, také vydělávejte peníze a nezapomeňte se vybavit zbraněmi, aby jste se ubránili před nepřáteli. Je jen na vás, jak velké a mocné vašem město bude.
Storm Tower Defence
Strategie - 8x
Obranná strategická hra Storm před vás klade nelehký úkol - ubránit vaše velitelství před útokem nepřítele. Postavte na strategická místa silné věže a doufejte, že nikdo neprojde. Peníze získáváte z dolů, kterých ale můžete postavit pouze omezený počet. Doporučuji stavět doly a co nejdříve "Big Defense Gun".
Tower defence cars galaxy
Strategie - 22x
Jste připravení na tento ultimátní boj? Musíte ubránit veškeré tyto planety před solárním systémem před nepřáteli, kteří se snaží převzí celou galaxií. Dokažte, že vy jste ten hrdina a ubraňte se před nepřáteli.
Snafu TD
Strategie - 22x
V této hře je Vašim úkolem zabránit nepřátelským vojskům, aby se dostali přes Vaše území až na druhou stranu. Uděláte to tak, že postavíte různé věžičky, díky kterým nepřátele zničíte. Jak daleko dokážete dojít je jen na Vás.
Tactic Core
Strategie - 17x
Tactic Core je vydařená strategická hra s prvky RPG. V aréně ovládáte šest unikátních postav. Každá z nich má určité bojové nebo jiné schopnosti, toho musíte využít při útoku na protivníky.
demonic defence 3
Strategie - 29x
Démony nemá nikdo rád, většinou lidem chtějí jenom škodit. V této hře se proti nim budete muset bránit. Postavte si obrannou stavbu a odstraňujte nepřátelé, kterých je čím dál víc. Postupně se budete moci vylepšovat.
No humanz
Strategie - 14x
Zlí lidé útočí na mírumilovné roboty! Pomozte těmto robotům elimonovat veškeré zlé lidi v této strategické hře. Je tady sedm unikátních robotů, skvělá grafika, mód přeživší. Vyzkoušejte tuto reálnou válku.