Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Farm Time

Hrajete online hru Farm Time

Máte rádi farmářské super hry se zvířaty? Jednu takovou pecku tady dnes máme. Cílem hry je vydělat 20 tisíc dolarů tím, že budete chovat kuřata a prodávat je. Časem nakoupíte jiná zvířata a výdělek bude rychlejší.

ovládání hry Farm Time

myší, viz instrukce ve hře • 0.92 MB • 966x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Attack of the Evil Bunny Empire
Strategie - 18x
Rozestavte si věže proti modrým králikům, kteří budou před vámi utíkat. Snažte se je všechny pozabíjet a udržet se přes dvacet vln těchto útoků. Tak se do toho dejte a snažte se vyhrát! Je to opravdu super hra.
Papa Pancakeria
Strategie - 53x
Další díl z oblíbené serie obsluhovacích her od Papa Louie. Tentokrát si svou brigádu odbudete v palačinkárně. Mlsní hosté už netrpělivě čekají na své objednávky. Dejte se rychle do práce. Jako každá Papa hra, i tato nabízí velké možnosti vylepšování a neustálý přísun nových činností a zábavy. Nezapomeňte na další hry Hot Doggeria, Pizzeria, Taco Mia a Wingeria.
Pixel Monsters
Strategie - 32x
Pixel Monsters je originální tahová strategická online hra, ve které si nejprve nakreslíte svého pixelového bojovníka a poté se dáte do boje. Při samotném boji pak vybíráte útok, obranu, speciální útoky nebo například zjištění informací o protivníkovi.
Youda Safari
Strategie - 29x
Další kousek z herních hitů od Youda. Tentokrát se podíváme do sluncem vyhřátého safari. Postarejte se o správný chod safari parku a vydělejte peníze na jeho rozšiřování. Dokážete povznést slávu této malé zvířecí rezervace?
Evil Nights
Strategie - 15x
Vaším úkolem v této strategické RPG hře je bránit malou vesničku před Zlem, které útočí pouze v noci. Proto se přes den připravujete a snažíte se, aby jste neztratili žádné vesničany.
Resort Empire
Strategie - 70x
Tak tohle je herní pecka pro všechny stratégy. V Resort Empire si budete budovat vlastní hotelové impérium. Nejprve je tu těžký začátek v podobě prázdné budovy, ale postupně, jak budete vydělávat, bude vzkvétat i váš hotel.
Demonic Dungeons
Strategie - 59x
Demonic Dungeons je mixem strategie a výborné tower defence hry. Cílem je postavit a ubránit vaše bludiště a zničit všechny nepřátelské jednotky. Jako pomocníky máte různé nestvůry a monstra. Celkem povedená hra.
Age of Warriors
Strategie - 43x
Pěkný herní kousek, který osloví zejména hráče milující různé tower defense a obranné hry. Úkolem bude ubránit vaši vikingskou základnu před vpádem Římanů. Starejte se o zisk surovin a trénování jednotek.
Desktop Tower Defense
Strategie - 32x
V této výborné online hře musíte za každou cenu zabránit malým potvůrkám, aby prošly přes váš pracovní stůl. Postavte důmyslné bludiště z obranných věží a pusťte se do práce. Můžete si vybrat ze 6 věží, doporučuju postavit několik "Frost Tower", které útočníky zpomalí. Samozřejmostí je neustálé vylepšování věžiček. Na vzdušné létavce můžete využít "Swarm Tower", nicméně ta nemá účinek na pozemní cíle. Zvládnete všech 50 útoků? Hodně chytlavá minihra!
Farmer - zahrajte si na farmáře
Strategie - 30x
Pěkná strategická hra nejen pro malé zahradníky a farmáře. Každý den je vaším úkolem starat se o vaši malou farmu, pěstovat ovoce a zeleninu a prodávat vajíčka na trhu.
Artillery - souboj dělostřelectva
Strategie - 20x
V zajímavé online hře Artillery je vaším úkolem perfektně odhadnout balistickou dráhu střely a zasáhnout protivníka. Vždy proti sobě stojí dvě jednotky artilerie. Pro pohodlné hraní této strategické hry doporučuji ji spustit ve větším okně.
South Pole Agressor
Strategie - 985x
Hrajete rádi strategické tower defense hry? Tedy hry, ve kterých se snažíte zabránit postupu nepřátelským jednotkám k vaší základně? Jednu povedenou tu dnes máme. Tentokrát nebudete stavět věže, ale rozmisťovat tučňáky.
Mars War TD
Strategie - 653x
Zdařilá strategická online hra ve stylu obranných tower defense her. Již od první mise budete muset dobře rozmístit obranné věže, aby nepronikla jediná nepřátelská jednotka. V pozdějších levelech dejte pozor na letadla.
Star Dominion
Strategie - 13x
V této online hře proti sobě stojí dvě znepřátelené rasy Coempireové a Arnoriáni. Vyberte si, za kterou by jste chtěli bojovat. Postavte základny a bojujte proti nepříteli, který se bude branit zuby nehty.
Pet Soldiers
Strategie - 31x
V pěkné akční gamesce Pet Soldiers bude vaší misí ochrana základny před útoky nepřátelských jednotek. Dobře promyslete, kam rozestavíte své vojáky, aby efektivně bránili území. Ve hře samozřejmě nechybí vylepšování.