Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Farm Time

Hrajete online hru Farm Time

Máte rádi farmářské super hry se zvířaty? Jednu takovou pecku tady dnes máme. Cílem hry je vydělat 20 tisíc dolarů tím, že budete chovat kuřata a prodávat je. Časem nakoupíte jiná zvířata a výdělek bude rychlejší.

ovládání hry Farm Time

myší, viz instrukce ve hře • 0.92 MB • 348x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Momentum Missile Mayhem Ultimate Edition
Strategie - 20x
Druhé pokračování skvělé hry Momentum Missile Mayhem přináší mnoho vylepšení. Můžete si vybrat, kam postavíte své dělo (vlevo, vpravo, střed), bitevní pole je větší, nepřátelé chodí ze všech stran, jsou vylepšené zbraně a také o chlup lepší grafika. Doporučuji hrát tuto hru ve větším okně. Momentum Missile Mayhem 2 je hodně velká hra, načítání bude delší.
Corporate Wars Second Wind
Strategie - 39x
Oblíbili jste si strategické hry ve stylu tower defense? Jednu takovou pecku tady dnes máme. Připravte schéma obranných věží a postavte se vlnám nepřátel. Nezapomeňte věže vylepšovat a stavět je na strategická místa.
The Kings League Odyssey
Strategie - 19x
Opět je tu pokračování jedné z oblíbených her. V této strategické online hře se stanete hrdinným bojovníkem ve vašem království. Připojte se ke královské lize a poražte nepřítele. Více jednotek, více upgradů, více úkolů.... to je tahle super hra.
Plantasia
Strategie - 25x
V této hře se stanete vílou, která se stará o svou zahrádku. Zvelebněte jí a za pomocí kouzel vysaďte nové květiny. Časem vám vaši záhradu budou chtít zničit škůdci, postavte se jim a nenechte si to líbit.
Factory Kingdom
Strategie - 33x
Perfektní online hra, která se zabývá simulací chodu firmy. A o jakou firmu půjde? Budete řídit továrnu na oblečení. Musíte se starat o zaměstnance, aby odváděli svou práci na 100% a továrna dobře prosperovala.
Royal Squad
Strategie - 19x
Skvělá strategická řežba pro všechny milovníky obranných her. Vysílejte své udatné jednotky do boje s nepřítelem, vystřelujte smrtelné šípy a nebojte se použít kouzla. Poražte všechny jednotky, které na vaši základnu útočí.
Minecraft Tower Defense
Strategie - 18x
Prvky z herní pecky Minecraft se dostaly už i mezi tower defense hry. Tedy hry, ve kterých musíte postavit obranné věže a zabránit postupu nepřátelských jednotek. Zabraňte příšerkám, aby se dostaly k vašemu domku.
Battle Panic
Strategie - 46x
Oblíbená a skvěle zpracovaná strategická super hra, ve které zakusíte těžký středověk. Vaše město je pod útokem zlých orků. Na vás je, abyste se jim se svojí armádou postavili. Nejlepším hráčům se naskytne možnost zničit celou nepřátelskou základnu.
Black Sun Siege
Strategie - 15x
Skvěle zpracovaná tahová strategie, která zaujme rozhodně každého. Na hracím poli máte svůj tým, který je tvořen bojovníky vyznávající čtyři základní živly - voda, země, vzduch, oheň. Správnými tahy a útoky zničte svého soupeře.
Rainbow Spawn Defense
Strategie - 1x
Hra s poněkud strohou grafikou, ale pěknou hratelností. Jde o klasickou Tower Defence strategii, kdy je vaším úkolem zamezit postupu barevných kapek až k vašemu sídlu. Děla si tentokrát vyrábíte sami, jen nastavíte barvu. Baryv jsou zde velice důležité, protože děla útočí pouze na cíle podobné barvy.
Awaken 2: Rise of Heroes
Strategie - 20x
Definujte si vaše vojáky a vytvořte skvělý defenzivní tým, který dokáže zarazit veškeré útočící zombíky. Tak se snažte všechno sbírat a vylepšovat sami sebe. Je to opravdu super strategická hra.
Kingdom Rush Frontiers
Strategie - 23x
Jedna z nejlepších flashových obranných strategií Kingdom Rush v pokračování se jménem Frontiers. Veďte své bojové jednotky proti nepřátelům, kteří se na vás valí ze všech stran.
Desktop Tower Defense
Strategie - 22x
V této výborné online hře musíte za každou cenu zabránit malým potvůrkám, aby prošly přes váš pracovní stůl. Postavte důmyslné bludiště z obranných věží a pusťte se do práce. Můžete si vybrat ze 6 věží, doporučuju postavit několik "Frost Tower", které útočníky zpomalí. Samozřejmostí je neustálé vylepšování věžiček. Na vzdušné létavce můžete využít "Swarm Tower", nicméně ta nemá účinek na pozemní cíle. Zvládnete všech 50 útoků? Hodně chytlavá minihra!
Alien TD
Strategie - 26x
Vaším úkolem je strategicky umístit veškeré bojovné dveře a to tak, abyste zabránili průniku nepřátel. Tak se do toho dejte a snažte se je všechny zadržet. Až budete připraveni, tak je můžete pustit.
Gangster War
Strategie - 6x
V ulicích propuká válka mezi Ruským a Americkým gangem. Vyberte si stranu, za kterou chcete bojovat a pokuste se nenáviděný soupeřův gang pobít. Taktizujte a vybírejte muže, které pošlete do boje.