Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Farm Time

Hrajete online hru Farm Time

Máte rádi farmářské super hry se zvířaty? Jednu takovou pecku tady dnes máme. Cílem hry je vydělat 20 tisíc dolarů tím, že budete chovat kuřata a prodávat je. Časem nakoupíte jiná zvířata a výdělek bude rychlejší.

ovládání hry Farm Time

myší, viz instrukce ve hře • 0.92 MB • 7017x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Civilizations Wars
Strategie - 56x
Luxusní strategická pecka, která nabízí opravdu vysoký stupeň hratelnosti. Ve hře musíte rychle přemýšlet a taktizovat. Hra obsahuje 99 levelů (33 pro každou rasu), 11 druhů budov, 8 herních módů, 100 úkolů a mnoho dalšího. Doporučujeme.
Frenzy Hotel
Strategie - 39x
Máte rádi obsluhovací online hry, ve kterých se staráte o přání zákazníků? V této hře se podíváme do hotelu, ve kterém je skutečně živo. Hoteloví hosté mají nejrůznější přání, plňte je a vydělejte tak hromadu peněz.
Archers Duty
Strategie - 32x
Pokuste se uchránit poslední věž v království před zlými agresory. Utkejte se se šermíři, kopiníky, s kavalérií a s dalšími útočnými jednotkami v nerovném a nelítostném boji. Graficky podařená hra, nejinak je tomu i s hratelností. Rozhodně superhra!
Ultimate Defense 2
Strategie - 26x
Druhé pokračování oblíbené hry Ultimate Defense je tady a váš úkol se nemění. Stanete se vojevůdcem, který má za úkol ubránit se před nepřáteli. V každém kole vaši nepřátelé sílí a jejich počet se zvyšuje.
Demonrift TD
Strategie - 30x
Milovaný král byl zabit v bitvě při bránění posledního svobodného města Emaeron a démonické síly se snaží ovládnout svět. Tomu musíte za každou cenu zabránit. Musíte si takticky vhodně rozmístit obranné struktury, odkud později proti nepřátelům vychází bojovat vycvičení elitní vojáci. Vybírejte správné typy jednotek.
Papa Pancakeria
Strategie - 143x
Další díl z oblíbené serie obsluhovacích her od Papa Louie. Tentokrát si svou brigádu odbudete v palačinkárně. Mlsní hosté už netrpělivě čekají na své objednávky. Dejte se rychle do práce. Jako každá Papa hra, i tato nabízí velké možnosti vylepšování a neustálý přísun nových činností a zábavy. Nezapomeňte na další hry Hot Doggeria, Pizzeria, Taco Mia a Wingeria.
Mushroom Defender
Strategie - 37x
Skvělá strategická hra, ve které budete muset kolem příchozích cest rozestavět obranné věže, aby jste zabránili průchodu nepřátel. S každým novým kolem vaši nepřátele sílí. Vyhrajete tento boj?
Minecraft Tower Defense 2
Strategie - 30x
Udělejte si cestičku kolem věží. Snažte se zničit veškeré nepřátele a posbírat si všechny zlaté cihličky. Zapněte si hlavně mřížku, abyste viděli, kam až můžete jít. Hra má několik úrovní, které je potřeba dokončit.
Global Guru
Strategie - 22x
Global Guru vás naučí mezinárodnímu obchodu a ekonomickým dovednostem. Je to takový herní test vašich vědomostí. Úkolem je odpovídat na otázky tak rychle, jak jen to bude možné. Správnými odpověďmi získáváte peníze, které můžete investovat.
Crush The Castle 2
Strategie - 49x
Pokračování úspěšné herní strategie Crush the Castle. Jak už název napovídá, vaším úkolem bude dobýt všechny hrady. Vžijte se do role udatného obléhače a zničte imperium mocného vládce Blutia. Hra je opravdu dobře vyvedená, supr grafika, parádní hratelnost.
Flash Element TD
Strategie - 37x
Online hra Flash Element TD patří mezi tzv. Tower Defense hry. O co jde? Z jedné strany bludiště chodí ve vlnách nepřátelské jednotky, které se snaží dostat na konec bludiště. Podél cesty musíte strategicky vystavět obranné věže tak, aby co nejúčinněji ničily nepřátele. Věže můžete vylepšovat, což doporučuju.
City Siege 2 - Resort Siege
Strategie - 33x
Bojůvky ve městě na vás čekají v této superhře. Již druhý díl přináší řadu vylepšení. Špatní hoši jsou ve větším množství, vy máte více jednotek na výběr (nově je zaveden špion, veteráni a převoz jednotek). Záporňáci mají navíc tanky a vrtulníky. Nebude to lehký boj.
Bugs Invasion TD
Strategie - 26x
Udělejte neprůchodnou cestu k vaší rostlině. Nenechte si ji zničit a dejte ji živiny v podobě vody. V této super hře je zapotřebí stavět stále nové věže, které zabrání v průniku brouků. Vyděláváte si peníze tím, že zabíjíte brouky.
Tower Battle -  bitva o věž
Strategie - 24x
Jste jediným obráncem tajemné věže. Bohužel se na ni zrovna chystá zaútočit horda nepřátel. Vaším úkolem je samozřejmě věž ubránit za všech okolností. K dispozici máte 20 perfektních zbraní. Opravdu parádní akční strategie.
Phantom Imperial
Strategie - 760x
Parádní akční online hra s prvky strategie. Vaší misí nebude nic menšího než obrana vlastního území před útokem nepřátelských vojenských jednotek. Dobře umístěte své jednotky a nezapomeňte je dobře vylepšovat.