Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Farm Time

Hrajete online hru Farm Time

Máte rádi farmářské super hry se zvířaty? Jednu takovou pecku tady dnes máme. Cílem hry je vydělat 20 tisíc dolarů tím, že budete chovat kuřata a prodávat je. Časem nakoupíte jiná zvířata a výdělek bude rychlejší.

ovládání hry Farm Time

myší, viz instrukce ve hře • 0.92 MB • 450x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
hra v Unity3D
Farm Defenders
Strategie - 43x
Horko těžko jste si vybudovali malou farmu. Nyní však o ní budete muset bojovat se zlými útočníky. Tanky a jiné bojové jednotky jsou již na cestě... takže vám nezbývá nic jiného než vyšlechtit bojovou zvěř a pustit se do litého boje.
Bloons Tower Defense 3
Strategie - 23x
V této bláznivé hře bude vašim úkolem zničit nafukovací balonky. Rozestavějte kolem cest zbraně, které střílí hřeby. Balónky k vám budou přilétávat po předem nadefinované cestě, ale různou rychlosti a v odlišném počtu.
Crimson Warfare
Strategie - 10x
Crimson Warfare je zajímavě pojatá strategická hra, ve které budete stavět budovy a vyrábět armádu. V každé misi musíte zničit nepřátelskou armádu a hlavně základnu. Situace je o to těžší, že máte omezený počet možných budov, proto pečlivě važte, co postavíte.
Awaken 2: Rise of Heroes
Strategie - 20x
Definujte si vaše vojáky a vytvořte skvělý defenzivní tým, který dokáže zarazit veškeré útočící zombíky. Tak se snažte všechno sbírat a vylepšovat sami sebe. Je to opravdu super strategická hra.
Kings Guard
Strategie - 42x
Zajímavá online hra, která spojuje herní prvky spoj tři a tower defense. V čem je tato hra originální? Rozhodně je to samotný princip hry - hledejte vždy alespoň tři stejné symboly, spojte je a tím si vytvoříte obranu proti postupujícím nepřátelským jednotkám.
Legend of the Void 2
Strategie - 21x
Vymakaná akčně strategická tahovka, ve které se se svým hrdinou utkáte s hordou kostlivců a jiných temných sil. Sbírejte různé předměty, které vám pomohou v boji a nezapomeňte na vylepšování postavy.
Hunger Strike
Strategie - 9x
S nejrůznějšími Tower Defence hrami se tento rok roztrhl pytel:). Tyto strategické hry jsou velmi oblíbené. V Hunger Strike budete stavět obranné věže z hranolků, coca-coly nebo třeba z big burgera. Ve vlnách bude postupně procházet 6 druhů potvůrek, nesmíte je pustit až do mozku... Zezačátku doporučuju stavět "KFC Beans" a co nejrychleji "KFC Big Daddy Burger".
The Last Shelter
Strategie - 21x
Po letech strávených bloumáním po všech možných končinách vesmíru se ocitnete na planetě, kde by mohly existovat vhodné podmínky pro život. Vylodíte se na planetě, ale okamžitě se ocitnete pod náporem nepřátelsky naladěných domorodců. Musíte se za každou cenu ubránit před všemi útoky, které budou přicházet. Nepřátelé chodí ve vlnách a snaží se probojovat až do chráněného území.
Corporate Wars Second Wind
Strategie - 45x
Oblíbili jste si strategické hry ve stylu tower defense? Jednu takovou pecku tady dnes máme. Připravte schéma obranných věží a postavte se vlnám nepřátel. Nezapomeňte věže vylepšovat a stavět je na strategická místa.
Youda Farmer 3
Strategie - 41x
Bezvadná farmářská online hra vhodná nejen pro dívky, které obecně mají farma hry rády nejvíce. Zkuste si to, jaké to je vést malou farmičku. Od péče o plodiny až po jejich prodej a investice do zázemí.
Defender Hold the Holly Pig
Strategie - 40x
Naprosto perfektní online hra ve stylu tower defense. Budete tedy chránit svaté prasátko. Rozestavte obranné věžičky a snažte se zabránit postupu příšerek, které mají zálusk na vaše prase.
GemCraft Labyrinth
Strategie - 26x
Luxusní pokračování oblíbené tower defence série Gemcraft. Podaří se vám dobře rozmístit obranné věže a nakombinovat dobře gemy tak, abyste přemohli všechny útočníky? Hra je opravdu propracovaná, skvěle hratelná.
Ice Cream Shop Management
Strategie - 18x
Ice Cream Shop Management si oblíbí především dívky a malé slečny, které rády hrají strategické hry s tématem provoz restaurace a virtuální zaměstnání. Vaším úkolem je obsloužit všechny zákazníky co nejrychleji jen budete moci. Všichni dostali chuť na super chutnou zmrzku.
Age of Warriors
Strategie - 39x
Pěkný herní kousek, který osloví zejména hráče milující různé tower defense a obranné hry. Úkolem bude ubránit vaši vikingskou základnu před vpádem Římanů. Starejte se o zisk surovin a trénování jednotek.
Middle Ages Defense
Strategie - 15x
Rozmístěte kolem cesty vojáky, kteří budou sestřelovat přicházející nepřátele. Musíte rozvážlivě umístit vaší armádu a to tak, aby nikdo přes vás neprošel, protože když se tak stane, tak ve hře končíte.