Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Farm Time

Hrajete online hru Farm Time

Máte rádi farmářské super hry se zvířaty? Jednu takovou pecku tady dnes máme. Cílem hry je vydělat 20 tisíc dolarů tím, že budete chovat kuřata a prodávat je. Časem nakoupíte jiná zvířata a výdělek bude rychlejší.

ovládání hry Farm Time

myší, viz instrukce ve hře • 0.92 MB • 3903x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
River War
Strategie - 4x
V této strategické hře se budete pohybovat se svou vojenskou technikou vždy o jedno pole. Vymyslete si tu nejlepší strategii, aby jste porazili svého soupeře. Hru můžete hrát se svým kamarádem na jednom PC.
Ultimate Spaceship
Strategie - 23x
Pěkná vesmírná strategie, ve které vás čeká urputný boj o ovládnutí všech základen. Jako pomocníky budete mít armádu vesmírných lodí, kterým dáte rozkaz obsadit základny. Je tu ale také nepřítel, který chce také obsazovat základny...
Worlds Guard
Strategie - 2x
Rozmístěte v této super super hře věže, které budou sestřelovat příchazející nepřátele. Můžete položit i granáty, které je hned zabijou. Tak se do toho pusťte a udržte své věže stále aktivní.
Governor of Poker - skvělý poker
Strategie - 55x
Výborně zpracovaná hra, ve které se budete snažit koupit všechna města v Texasu. Postupně se zúčastníte turnajů v pokeru Texas Holdem. Pokud vyhrajete dost peněz, tak si můžete koupit domy, které vám budou vydělávat. Ve finále se nakonec utkáte s největším hráčem pokeru.
Hunger Strike
Strategie - 16x
S nejrůznějšími Tower Defence hrami se tento rok roztrhl pytel:). Tyto strategické hry jsou velmi oblíbené. V Hunger Strike budete stavět obranné věže z hranolků, coca-coly nebo třeba z big burgera. Ve vlnách bude postupně procházet 6 druhů potvůrek, nesmíte je pustit až do mozku... Zezačátku doporučuju stavět "KFC Beans" a co nejrychleji "KFC Big Daddy Burger".
Faction Wars
Strategie - 14x
Vyberte si své spojence a vykoste nepřátelské jednotky. Vaším cílem je nalézt ztracené kusy tajemné relikvie. U této strategické online hry určitě strávíte dost času. Je super.
Pixel Monsters
Strategie - 33x
Pixel Monsters je originální tahová strategická online hra, ve které si nejprve nakreslíte svého pixelového bojovníka a poté se dáte do boje. Při samotném boji pak vybíráte útok, obranu, speciální útoky nebo například zjištění informací o protivníkovi.
Commando 3
Strategie - 54x
Výborná strategická akce, která probíhá v reálném čase. Jako jindy musíte ubránit svoji stavbu za každou cenu. Hra má různé mody, takže vás zaručeně hned tak neomrzí. Různé možnosti upgradů a vylepšení také dodávají spoustu zábavy.
Football Defans
Strategie - 45x
Řádění některých fotbalových pseudofanoušků se stává neskutečným, čemuž musí zabránit policejní oddíly. Ve hře Football Defans se k sobě chtějí dostat dva znesvářené tábory věčných rivalů, aby se mohly poprat. Do cesty jim musíte postavit policejní jednotky, aby je odradily od jakýchkoliv nepřístojností.
GretoWars
Strategie - 46x
Skvěle hratelná online hra, která nás zavede do středověké bitvy. Ovládáte udatného bojovník a jeho nebojácnou družinu. Cílem je vylepšit své jednotky tak, abyste se porazili nepřítele a ovládli celý svět.
StarCraft FA5
Strategie - 2x
Legendární StarCraft od Blizzard zná víceméně každý, kdo se jen trochu zajímá o PC hry. Zde máme flashovku na jeho motivy. Stavíte vesmírnou základnu, vylepšujete technologie a obranu, a samozřejmě bojujete.
Corporate Wars Second Wind
Strategie - 52x
Oblíbili jste si strategické hry ve stylu tower defense? Jednu takovou pecku tady dnes máme. Připravte schéma obranných věží a postavte se vlnám nepřátel. Nezapomeňte věže vylepšovat a stavět je na strategická místa.
Invasion Tactical Defense
Strategie - 23x
Je to tady! Agresivní vetřelci z hlubin vesmíru útočí na planetu Zemi! V online hře Invasion: Tactical Defense musíte Zemi za každou cenu ochránit. Nepřátelští mimozemšťané útočí v létajících talířích, vy máte ve výzbroji několik typů kanónů a raketometů. Na pomoc máte i vojáky, kteří vám budou pomáhat a doplňovat munici.
Anna Glace
Strategie - 28x
V této online hře se stanete cukrářkou. Vašim úkolem bude prodávat svým zákazníkům zmrzlinu. Příjmněte jejich objednávku a podle ní je obslužte. Dokážete obsloužit všechny své zákazniky v horkém letním dni?
Youda Sushi Chef
Strategie - 26x
Vyzkoušejte si virtuální práci jako kuchař v honosném sushi baru. Cílem je co nejrychleji obsloužit zákazníky, kteří dostali chuť na nejrůznější laskominy z vaší nabídky. Hra vyžaduje opravdu rychlý postřeh.