Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Farm Time

Hrajete online hru Farm Time

Máte rádi farmářské super hry se zvířaty? Jednu takovou pecku tady dnes máme. Cílem hry je vydělat 20 tisíc dolarů tím, že budete chovat kuřata a prodávat je. Časem nakoupíte jiná zvířata a výdělek bude rychlejší.

ovládání hry Farm Time

myší, viz instrukce ve hře • 0.92 MB • 262x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
hra v Unity3D
Farm Defenders
Strategie - 43x
Horko těžko jste si vybudovali malou farmu. Nyní však o ní budete muset bojovat se zlými útočníky. Tanky a jiné bojové jednotky jsou již na cestě... takže vám nezbývá nic jiného než vyšlechtit bojovou zvěř a pustit se do litého boje.
Hands of War Tower Defense
Strategie - 280x
Tato hra patří mezi tvz. tower defense hry. O co v nich jde? Snažíte se rozestavět obranné věžičky, vylepšovat je a nedovolit vlnám nepřátel, aby dosáhly až k vaší základně. Podaří se vám odolat všem útokům?
Warlords
Strategie - 15x
V této hře propukla válka na celém světě. Vy se vydáte také bojovat. Se svou jednotkou se budete pokoušet porazit všechny okolo. Vybírejte vhodně své vojáky a posílejte je do boje. Za peníze si můžete svou jednotku vylepšovat.
Hospital Frenzy 3
Strategie - 36x
V této strategické online hře budete spravovat jednu menší nemocnici. Bude to velmi zodpovědný a náročný úkol. Coby ředitel musíte mít na všem dohled a vše kontrolovat. Podaří se vám udržet chod nemocnice v naprostém pořádku?
Snafu TD
Strategie - 17x
V této hře je Vašim úkolem zabránit nepřátelským vojskům, aby se dostali přes Vaše území až na druhou stranu. Uděláte to tak, že postavíte různé věžičky, díky kterým nepřátele zničíte. Jak daleko dokážete dojít je jen na Vás.
Civilizations Wars
Strategie - 35x
Luxusní strategická pecka, která nabízí opravdu vysoký stupeň hratelnosti. Ve hře musíte rychle přemýšlet a taktizovat. Hra obsahuje 99 levelů (33 pro každou rasu), 11 druhů budov, 8 herních módů, 100 úkolů a mnoho dalšího. Doporučujeme.
Ultimate Army 2
Strategie - 16x
V této strategické hře musíte obsadit veškeré nepřátelské základny. Dávejte si pozor, abyste nešli na základnu, kde je víc vojáků, než tam posíláte. Tyto základny musíte rychle obsazovat, jinak se vám to nepovede.
Monster Town Defense 3
Strategie - 39x
Velmi dobrá gameska pro kluky, kteří jsou fanoušky strategických her s různým vylepšováním a posíláním jednotek na nepřítelovu základnu. Řiďte svou základnu a rozdávejte rozkazy svým vojákům. Hra je trochu náročnější na první pochopení, ale pak je to super hraní.
Relic Of War
Strategie - 36x
Máme tady strategickou hru, ve které budete muset ubránit vaší základnu. Hra se odehrává v roce 1947. Vytvářejte nové vojáky, vylepšujte si zbraně a posílejte je na boj. Pokud to je možné, tak se snažte, aby byli v úkrytu.
Crash Town
Strategie - 31x
Prvotřídní online hra na řízení městského provozu. Vaším úkolem je starat se o plynulou a bezpečnou dopravu. Můžete přidávat značky, silniční pruhy a semafory. Správnými změnami docílíte plynulé dopravy bez nehod.
Story of Hero
Strategie - 14x
Ve světě nastaly vskutku krušné časy. Spasit naše nebohé životy může pouze hrdina. Tím není nikdo jiný než vy. Vžijte se tedy do role světového zachránce a ubraňte území před vlnami nepřátel. Jedná se o povedenou tower defense online hru.
Triple Tower Defense
Strategie - 17x
Rozmístěte veškeré věže po celé ploše v této hře a zabraňte průchodu nepřátelských vojsk. Dávejte si velký pozor, aby žádný nepřítel nedorazil do druhého bodu. Používejte veškere věže v této super hře.
Youda Farmer 3
Strategie - 35x
Bezvadná farmářská online hra vhodná nejen pro dívky, které obecně mají farma hry rády nejvíce. Zkuste si to, jaké to je vést malou farmičku. Od péče o plodiny až po jejich prodej a investice do zázemí.
Garden Inventor
Strategie - 17x
Vlastníte zahradu, na které si pěstujete krásné květiny. Jenže teď se na vaši zahrádku žene parta škůdců, kteří jí vám chtějí zničit. Postavte kolem příjezdových cest zbraně, které jim v tom zabraní.
Dotville deluxe
Strategie - 234x
V roce 200 a.d. jste byli vybráni, abyste vybudovali zemi pro novou civilizaci. Čeká na vás mnoho úkolů a zábavy při snažení se o blaho vašich obyvatel:). Máte na to, stát se novým vládcem?