Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Battle Gear 2

Hrajete online hru Battle Gear 2

Vaší misí v této strategické hře bude opět dobývat svět. Trénujte své vojenské jednotky, vysílejte je do boje, vylepšujte vlastnosti a sledujte válečné dění na celém světě. Velmi skvěle hratelná online hra.

ovládání hry Battle Gear 2

myší, viz instrukce ve hře • 8.58 MB • 2444x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Drone Wars
Akční hry - 30x
Ve vesmíru se to dneska zase jednou semele. V této hře máte různé módy na výběr. V některých budete budovat svoji vesmírnou základnu, některé budou pro změnu vojenské, kdy budete muset likvidovat tuny protivníků.
FWG Knight 2
Akční hry - 35x
Temné síly se rozhodly zaútočit na království! To nesmíte připustit. Nenechte nepřátele vítězit a vydejte se jim vstříc se zbraní v ruce. Vezměte si na starost obrněného rytíře, který se postupem času se získanými zkušenostmi dokáže zlepšovat, aby na kvalitní nepřátele vůbec stačil. Zlepšují se i zbraně.
Sky fire
Akční hry - 29x
Výborná letecká střílečka, ve které si vyzkoušíte boj s letounem. Poletíte nad krásnou krajinou v oblacích a rozdáte si to s mnohonásobně více početným nepřítelem. Sbírejte upgrady pro lepší střílení.
Pendekar
Akční hry - 12x
Klasická bojová hra, ve které se utkáte s několika celkem neškodnými útočníky a posléze i s velkým Bossem. Právě poslední protivník vám dá pěkně zabrat, překonat ho není lehké. Bojovník se ovládá šipkama, A je útok, S výskok a klávesou D sbíráte nebo pouštíte zbraň.
hra v Unity3D
Jets of War
Akční hry - 29x
Skvělá 3D letecká online hra vytvořená v Unity. Jako pilot bojového letadla bude plnit nejrůznější úkoly. Hra by zasloužila ještě pár vylepšení a oprav, ale i přesto je dobře hratelná a nepochybně si najde své fanoušky.
Anyway Fish
Akční hry - 4853x
Zajímavá střílečka, která vás vtáhne do akční podívané kdesi hluboko v moři. Jako nebojácná rybka budete bojovat s podvodními živly v podobě zombíků. Sbírejte bonusy ve formě kachniček, vylepšujte zbraně a ničte nepřátele.
hra v Unity3D
Shambles
Akční hry - 5574x
Nemrtví zombie uchvátili vaše město. Pouze několik přeživších obyvatel ještě vzdoruje jejch vraždění. Jste jedním z nich a je na vás, abyste nemrtvé zlořády zlikvidovali. Snažte se zabít co nejvíce zombíků.
hra v Unity3D
Evolution Multiplayer SciFi Shooter
Akční hry - 51x
Zahrajte si 3d superhru, která se odehrává kdesi v daleké budoucnosti, kdy je svět plný bitev. Tato sci-fi střílečka je vytvořena v Unity3D a nabízí celou řadu vychytávek, je dobře hratelná a zabaví vás na dlouho.
Cooperation Part 4
Akční hry - 50x
Čtvrtá a část skvělé střílečky. Opět zde musíte zničit všechny nepřátele dříve, než oni zničí Vás. Máte zde dva monitory, díky kterým Vám to půjde lépe. Stačí zamířit, vystřelit a počkat, jestli kulka zasáhne cíl.
Doom - klasická akční řežba
Akční hry - 23x
Utkejte se s krvelačnými příšerami v této online hře, která je na motivy legendární akční hry Doom. Cílem je vymanit se z útoku příšer a co nejvíce jich sejmout.
Drakojan skies
Akční hry - 25x
Drakojan Skies je letecká vojenská hra, ve které nasednete do svého letounu a vydáte se naproti silnému nepříteli. Grafika je na úrovni, takže detailně uvidíte rozpadat se nepřátelské stíhačky. Pozor ale na svoji, tu rozbít nesmíte.
Soulmech Shinobu
Akční hry - 28x
Staňte se akčním hrdinou a pohybujte se v nepřátelské zóně. Vašim úkolem je ubránit se nepřátelům pouze s mečem v ruce. Dávejte si pozor, aby Vás nezabili dříve než vy je. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Danger wheels
Akční hry - 6x
Výborná úprava starého známého Bomber-Mana. Princip hry je jistě znám všem, je to jednoduché. Postupně pokládáte bomby a ničíte překážky abyste se dostali k protivníkovi. Toho musíte odpálit taky.
Xtreme Firepower
Akční hry - 32x
Akčně strategická řežba pro milovníky drsnějších online her. Vyzbrojeni silnou brokovnicí se postavíte vlnám nepřátel, které musíte udržet od svého úkrytu. Hra nabízí mnoho úrovní, které jsou poměrně těžké.
Toxers
Akční hry - 27x
Ostrov Metropolis byl zasažen radioaktivními mutanty. Ke této katastrofě došlo po výbuchu továrny na zmrzlinu. Jako jeden z přeživších musíte vyčistit oblast od mutantů a hlavně přežít.