Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Battle Gear 2

Hrajete online hru Battle Gear 2

Vaší misí v této strategické hře bude opět dobývat svět. Trénujte své vojenské jednotky, vysílejte je do boje, vylepšujte vlastnosti a sledujte válečné dění na celém světě. Velmi skvěle hratelná online hra.

ovládání hry Battle Gear 2

myší, viz instrukce ve hře • 8.58 MB • 146x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Zombotron
Akční hry - 32x
Zombie zaplavily celý známý svět a vy se jako jeden z posledních přeživších musíte pokusit, aby nemrtví nevyhráli. To rozhodně nebude jednoduchá práce, protože jich je velká přesila, ale zase máte k dispozici silné zbraně, s jejichž pomocí si nebezpečné nestvůry můžete udržet poměrně daleko od těla.
hra v Unity3D
Age Of Wind 2
Akční hry - 28x
Zkuste tuhle báječnou pirátskou online hru v Unity3D. Staňte se kapitánem lodi, která brouzdá sedmero moří. Objevujte nové ostrovy, svádějte lité boje a obchodujte s domorodci. Během toho hledejte obrovsky cenný poklad.
Pirates Adventure
Akční hry - 13x
Zajímavá námořní bitva, ve které ovládáte veliký pirátský koráb a snažíte se potopit všechny nepřátele. Máte velice účinné dělové koule, a většinou stačí pár zásahů na zničení lodí a střílen protivníků.
Battle Over Berlin
Akční hry - 20x
Super vzdušné souboje, které v žádném případě nemusíte hrát sami proti počítači, ale můžete si zahrát i proti kamarádovi. Ve hře můžete střílet kulometem, raketami nebo dělat různe akrobatické triky. Samozřejmě vaším cílem je zničit vašeho nepřítele..
Drone Wars
Akční hry - 24x
Ve vesmíru se to dneska zase jednou semele. V této hře máte různé módy na výběr. V některých budete budovat svoji vesmírnou základnu, některé budou pro změnu vojenské, kdy budete muset likvidovat tuny protivníků.
Bomber Wings
Akční hry - 26x
V této hře budete ovládat bombardér se kterým musíte zničit veškeré nepřátelské jednotky na zemi. Tak se do toho pusťte a snažte se pořádně vzlétnout a dokázat to. Snažte se zničit veškeré nepřátele.
Black
Akční hry - 33x
Black patří mezi hry, ve kterých si vezmete na starost osudy vojáka, jenž si snaží prorazit cestu přes přesilu nepřátelských jednotek bez nároku na posily. K dispozici alespoň máte různé druhy zbraní, takže můžete takticky rozmýšlet, jak se nejlépe vybavit, aby nepřátele zmizeli z povrchu zemského nadobro.
Robot Attack - Planet Antares
Akční hry - 37x
Robot Attack - Planet Antares je prvním dílem skvělé flashové superhry. V této akční hře bude vaším cílem zachránit planetu před nepřátelskými roboty.
Super M
Akční hry - 1x
Jestli si myslíte, že je to Super Mario, tak jste na omylu. Ani Super Man není správná odpověď. Přichází totiž naše Super Myš! Letíte přes rušné velkoměsto a vyhýbáte se všem mrakodrapům a jiným překážkám.
Magi: The Fallen World
Akční hry - 28x
Magi: The Fallen World vypadá jako opravdu hodně zajímavá hra. Jedná se o poměrně složitý kousek, takže hned ze začátku dostanete všechny potřebné instrukce v rámci tutorialu. Během okamžiku se setkáte s prvními nepřátelsky naladěnými tvory, kteří se vrhnou do útoku a vy je musíte zlikvidovat. Odhalte tajemný příběh.
Spellstorm
Akční hry - 25x
Učení mistři zadali těžký úkol, který musíte splnit. Stojíte před temnou věží, kde potřebujete zničit síly chaosu. Autoři vás postupně dostanou do děje a osvojíte se základní prvky ovládání díky jednoduchému průběhu. Postupem času se ale obtížnost rapidně zvyšuje, takže se postavíte do cesty velkému množství nepřátel.
Blow a Raze
Akční hry - 28x
Skvěle hratelná logicko akční online hra s bombama. Tyto výbušné objekty musíte rozmístit tak, aby se budova zhroutila správným způsobem. Počet bomb je omezen, takže je nutné herní postup dobře promyslet.
Move My Plane
Akční hry - 35x
Snažte se s vaším vozíkem odstranit letadlo z vozovky. Dejte se do práce a odkliďte veškeré letadla ze vzlétací plochy. Pokuste se tak vše udělat za co nejlepší čas. Tak se do toho dejte a dávejte si pozor na životy.
hra v Unity3D
Crazy Sapper
Akční hry - 11x
Penzionovaný armádní generál Boris ukrývá nebezpečnou vakcínu na své tajné základně. Je opravdu dobře zabezpečna silným minovým polem. Naštěstí je tu sapér Max, který s vaší pomocí vše vyřeší.
Boys vs Girls
Akční hry - 5x
Zahrajte si dívčí nebo naopak klučičí válku. Zvolte si za koho chcete válčit a poté se pokuste zničit svět vašich nepřátel. Klasická akční arkáda, ve které vám k ovládání stačí myš a šipky.