Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Battle Gear 2

Hrajete online hru Battle Gear 2

Vaší misí v této strategické hře bude opět dobývat svět. Trénujte své vojenské jednotky, vysílejte je do boje, vylepšujte vlastnosti a sledujte válečné dění na celém světě. Velmi skvěle hratelná online hra.

ovládání hry Battle Gear 2

myší, viz instrukce ve hře • 8.58 MB • 2075x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Tank Trouble 2
Akční hry - 67x
Vylepšená verze 2.1 oblíbené tankové hry Tank Trouble. Nejprve zvolíte počet hráčů, kdy každý svůj tank ovládá přes klávesnici. V bludišti můžete vystřelit až 5 střel najednou. Snažte se o to, aby se střela postupně odrazila až k protivníkovi a zničila ho. Nová verze přináší několik novinek.
Cooperation Part 3
Akční hry - 24x
Třetí část skvělé střílečky, ve které se nudit určitě nebudete. Samozřejmě zde najdete dvě obrazovky, ve kterých budete moct nepřátele ničit. Zničte je všechny dříve, než oni zničí Vás. Neváhejte a pusťte se do hry.
The Return of Psyphon
Akční hry - 24x
V této Benové hře budete muset zastavit Psyphona ze zničeného podzemí. Je tady několik podzemních úrovní, takže se do toho dejte a ukažte, co ve vás je. Vyhrajte tuto hru na plné čáře.
Zodiac Tower
Akční hry - 28x
Výborná a těžce návyková online hra, která vás rozhodně bude bavit. Na hracím poli máte kameny, které musíte odstranit pomocí dílků, které vám padají v levém sloupci. Ovládání je myší, navíc se během hry ukazují bubliny s nápovědou.
Storm the house 2
Akční hry - 24x
Vaše pevnost je teď celá ve vašich rukou. Myslíte, že stačíte na to, chránit ji dokud neodstraníte všechny nepřátelské útoky? Nebude to jistě hračka pro začátečníka, ale s vašimi schopnostmi to jistě pohodově zvládnete.
Jackie Chan - Rely on Relics
Akční hry - 29x
Valmont unesl Jackieho neteř Jade. Chce, aby mu Jackie vydal tajemné talismany. To se bohužel Valmont přepočítal, protože má co do činění s mistrem bojových umění. Vaším úkolem v této super hře je porazit všechny ninji a nakonec osvobodit neteř Jade. Hra se ovládá šipkama, kop "X", úder pěstí "Z", mezerníkem sbíráte předměty.
Highschool Backstreet Fighting
Akční hry - 21x
Pěkně zpracovaná akční mlátička na způsob herních automatů z 80.let. Svého hrdinu provázíte ulicemi plných pěkných neřádů, kteří se snaží dát vám na budku ;-). Hra má snadné ovládání, můžete využívat i různé kombinace.
Sketchbook Samurai
Akční hry - 2378x
Akční hra, ve které budete v roli samurajské hrdinky bojovat s několika typy nepřátel. Použít můžete několik druhů útoku mečem. Útoky nepřátel můžete blokovat a také před nimi uskočit. Některé postavy vám po smrti zanechají bonus.
Bus Hostage
Akční hry - 33x
Pěkná akční online hra, ve které bude vaším úkolem zachránit rukojmí, kterých se zmocnil únosce autobusu. Hra vyžaduje perfektní postřeh a dobrou mušku.
Sword and Sandals 3
Akční hry - 54x
Stvořte si svého vlastního gladiátora podle své fantazie a vyjděte se sním dobývat jednu arénu za druhou. Porážejte své soupeře pomoci různých chvatů, ale také magie. Staňte se nejlepším gladiátorem světa.
Star Defence 101
Akční hry - 6x
Braňte vaši planetu před útokem nepřátel z vesmíru. Online hra Star Defence 101 před vás staví nelehký úkol, při kterém vám pomohou obranné satelity a váš dobrý postřeh. Hra se ovládá myší, satelity umisťujete klávesami Z, X, C, V.
Blast the Mooks
Akční hry - 37x
Položte minu pod hlavního hrdinu této hry a pokuste se ho dostat k ovoci, které je vždy na nějakém vyvýšeném místě. Tak se do toho dejte a určitě se v této super hře zabavíte. Hra má hned několik úrovní.
Stag knight
Akční hry - 11x
V této oddechové online hře máte jediný úkol - zmydlit všechny křupany, kteří se na vás hrnou ze všech stran. V roli udatného řytíře můžete vyzkoušet ostří svých mečů a také zubů motorové pily :o).
Operation Graduates
Akční hry - 23x
Ve své vesmírné lodi se vydáte na nebezpečné putování vesmírem. Budete při tom ničit jednu nepřátelskou jednotku za druhou. Je jich mnoho, a proto sbírejte bonusy, které vám dají lepší zbraně a celkovou výbavu.
Police Sniper 2 - prima snajpr hra
Akční hry - 37x
Sniper hry jsou oblíbené především mezi chlapci. Každý asi v mládí toužil stát se policistou nebo vojenským ostřelovačem. V této superhře si to můžete vyzkoušet virtuálně. Vykonejte misi, která spočívá ve zničení všech teroristů.