Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Battle Gear 2

Hrajete online hru Battle Gear 2

Vaší misí v této strategické hře bude opět dobývat svět. Trénujte své vojenské jednotky, vysílejte je do boje, vylepšujte vlastnosti a sledujte válečné dění na celém světě. Velmi skvěle hratelná online hra.

ovládání hry Battle Gear 2

myší, viz instrukce ve hře • 8.58 MB • 1152x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Stealth hunter
Akční hry - 1x
Skvělá hříčka pro ty, kteří mají rádi neviditelnost a skrývání ve tmě. Budete se pohybovat v prostředí temného podzemního komplexu a vašim úkolem bude využívat všech výhod tmy. Dokážete našlapovat tiše?
Johnny Upgrade
Akční hry - 110x
Stále musíte vylepšovat Johnnyho, abyste se mohli dostávat dále. Když vyprší časový limit, tak vybouchnete. Snažte se nakupovat nová vylepšení, abyste dokázali posbírat více mincí a nakoupili si tak nová vylepšení.
Super mario sunshine
Akční hry - 1x
Mario, jak ho nejspíš ještě neznáte. V této epizodě dostane speciální soupravu na létání, takže se už nebude muset omezovat na nízké a krátké skákání. Do sytosti si užijete létání i okolních potvůrek.
Ownage Burst
Akční hry - 1x
Parádní akční online hra Ownage Burst vás zavede do boje proti hordám nepřátel. Zpočátku si chabým nepřítelem poradíte, ovšem velice záhy nastoupí elitní střelci s lepšími zbraněmi a to už není taková brnkačka. Využívejte úkryt za auty a nebojte se použít granáty :).
Undead Throne
Akční hry - 1x
Undead Throne vypadá jako poměrně zajímavá bojová hra, kde se musíte postavit rozmanitým druhům válečníků v kůži nemrtvého. To je samo o sobě poměrně neotřelý nápad. Aby to nebylo příliš obtížné, můžete si postupem času ušetřit peníze, za něž si nakoupíte tolik potřebné vybavení. Kromě toho se dají najmout cenní pomocníci.
Shoot The Daltons
Akční hry - 0x
Pokuste se sestřelit všechny kovboje v této hře. Dávejte si ovšem velký pozor, protože nábojů nemáte nekonečno. Pokuste se vystřelit pod dobrým úhlem, abyste trefili veškeré kovboje v této super hře.
Days of the Death
Akční hry - 1x
Ve hře Days of the Death se postavíte na odpor převaze nemrtvých. Kostlivci se pokoušejí ztéci vámi bráněné hradby, což jim za žádnou cenu nesmíte povolit, protože jinak by zamořili celý svět a zničili by vše živé. K dispozici máte lučištníka, který dokáže vystřelovat šípy na poměrně slušnou vzdálenost, stačí jen dobře zamířit.
Mutant Fighting Cup
Akční hry - 0x
Mutanti se vydávají do boje! Vytvořte si vlastního vražedného mutanta a vyrazte bojovat s nepřátelskými mutanty. Potřebujete vyhrávat spoustu zápasů, abyste se mohli zlepšovat a dokazovat, že na to opravdu máte. Díky genetickým mutacím dokážete porážet postupem času i mnohem silnější protivníky, než na začátku.
Action man
Akční hry - 0x
Action Man je chytlavá střílečka, která se odehrává v tropické džungli, uprostřed člověkem nedotknuté přírody. Vyberete si svoji postavu, a vydáte se do boje proti hordám nepřátel - jejich přesila je veliká.
Robokill Trainer
Akční hry - 1x
V této hře se ocitnete na planetě, která je ovládána poblázněnými roboty. Sestrojili jste si svůj vlastní stroj na zabíjení a teď se s ním na tuto planetu vydáváte ve snaze všechny nepřátelské roboty zničit.
American Commandos
Akční hry - 1x
Skvělá akční střílečka z pohledu hráče (FPS). Hrajete za dobře vyzbrojeného příslušníka americké armády a vaší misí je likvidovat nepřátelské teroristy. Dobře miřte a snažte se přežít všechny útoky.
Prince of War 2
Akční hry - 1x
Jako bojovník se vydáte na cestu soupeřit se svými nepřáteli. Za každého zničeného nepřítele získáte peníze, za které si můžete koupit svou vlastní armádu vojáků, kteří vám budou věrně pomáhat.
Gang Blast
Akční hry - 0x
Nový šerif je zpátky ve městě. Vaším úkolem je ochránit toto město od špatného gangu a vrátit je zpátky do vězení. V ruce držíte Colt a tím je sestřelíte. Tak se do toho dejte. Je to opravdu super hra.
Fallout Racer
Akční hry - 0x
Akčních her není nikdy dost, obzvlášť v kombinaci s rychlými koly. Dostanete na starost speciální vojenské vozítko, které je pro případ boje vybavenou zbraní. Do cesty se vám postaví celá řada nepřátel, jež musíte zničit. Podobně kvalitních her příliš nevychází, a proto se Fallout Racer zařadí mezi ty kvalitnější kousky.
They Came from Planet Earth
Akční hry - 3x
V této hře se můžete přepínat do očí mimozemšťana. Umístěte vaší vesmírnou loď, objekty nebo astronauty. Všechno v této hře se zdá velmi jednoduché, ale budete muset přemýšlet takticky víc než si myslíte.