Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Battle Gear 2

Hrajete online hru Battle Gear 2

Vaší misí v této strategické hře bude opět dobývat svět. Trénujte své vojenské jednotky, vysílejte je do boje, vylepšujte vlastnosti a sledujte válečné dění na celém světě. Velmi skvěle hratelná online hra.

ovládání hry Battle Gear 2

myší, viz instrukce ve hře • 8.58 MB • 1031x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Tech Wars
Akční hry - 3x
Zajímavá akční hra, ve které musíte postupně v každé aréně zničit nepřátelské stroje a teleporty. Po každé úrovni můžete vylepšovat své zbraně, případně opravit poškození. Hra se ovládá myší, klávesami A,W,S,D pak pohybujete svým válečným strojem.
Heaven or Hell 2
Akční hry - 0x
Dobro a zlo svádějí neustálý souboj o nadvládu nad světem. Chvíli vítězí jeden, ale za chvíli už vše vypadá úplně jinak. Vy se ve druhém pokračování hry Heaven or Hell postavíte na stranu dobra a pokusíte se zlikvidovat všechno zlé. Potřebujete vybrat nejlepší možnou strategii, se kterou dokážete nepřátele porážet.
Smo Arena Fighter
Akční hry - 1x
V této skvělé hře si můžete vybrat jestli chcete bojovat proti mnoha nepřátelům nebo se pokusit co nejdéle přežít. Vyberte si z mnoha stylů boje a snažte se vydržet co nejdéle. Za každý odehraný zápas získáte určitý počet peněz, díky kterým si budete moct vylepšovat své zbraně.
Power Ranger Power Shoot
Akční hry - 1x
Zahrajte si tuto velice zajímavou střílečku. Musíte odkoupnout vašeho hrdinu a získat tak dobrou snídani. Tato hra má několik úrovní, které musíte dokončit. Dejte se do toho a seberte veškeré dorty v této hře.
hra v Unity3D
Freefall Tournament
Akční hry - 99x
Staňte se bojovníkem jednotky vesmírných mariňáků a vrhněte se do boje proti dalším nepřátelům. FreeFall je super online střílečka se skvělou grafikou, skvělou hratelností a dlouhou výdrží. Zahrajte si s dalšími hráči po internetu.
Conquer Antartica
Akční hry - 2x
Máte rádi hru Worms? Tak to se při této bezvadné hře jistě zabavíte. Tato hra je určena pro dva hráče, takže pozvěte svého kamaráda a dejte se do hry. Je to na stejném principu akorát místo žížalek zde figurují tučňáci. Používejte proti nim různé zbraně a ničte je.
Presidential Paintball
Akční hry - 0x
Pěkně zpracovaný paintball s vysokou hratelností. Vyberte si svého prezidentského kandidáta a vyražte ovládnout Bílý dům. Dobře miřte a nenechte se překvapit, pokud vám dojdou náboje.
Zomboz 2
Akční hry - 1x
Vaším úkolem v této hře je vystřelit z vaší zbraně šíp a pokusit se ho vystřelit tak, aby přitažlivost těchto planet náboj přitáhla a vy tak sestřelili zombíky. Ve vyšších úrovních budou tito zombíci krytí.
Lawman Of the Future
Akční hry - 0x
Omylem jste vypadli z letadla. Naneštěstí jste přistáli přímo uprostřed teritoria, které je ovládáno nepřáteli. Vaší misí je hlavně přežít. Nasbírejte v této hře co největší skóre a na konci hry jej odešlete.
Attack Time
Akční hry - 6x
Chytlavá akční hra, ve které budete ovládat bojovou motorku a střílet po všem, co se hýbe (i nehýbe). Sbírejte bonusy pro lepší zbraně, vyhýbejte se nebezpečným minám.
Alien Hominid Xtreme
Akční hry - 2x
Snažte se uhýbat všem agentům, kteří vás chtějí v této super hře sestřelit. Nenechejte se! Pokuste se na ně udělat trik, se kterým je dokážete sestřelit. Snažte se o co nejlepší výsledek a dojeďte daleko.
Epic Blast
Akční hry - 3x
Cílem této akcí protkané gamesky je zničit všechny budovy a objekty. K tomu však máte pouze omezené množství bomb, které můžete využít. Proto dobře přemýšlejte a miřte, abyste budovy sejmuli s grácií.
Experimental Shooter 2
Akční hry - 2x
Druhé pokračování Experimental Shooter je poměrně zajímavé. Vezmete si na starost stroj, s jehož pomocí můžete likvidovat nepřátelské bublinky. Jakmile některou bublinku sestřelíte, může jí ještě oživit některá z jejich kolegyň. Nedopusťte, aby se k sobě přibližovaly. Miřte důkladně a nenechte se trefit.
Skullkid
Akční hry - 7x
Skullkid je poměrně krvavá hra, kde se vydáte do kanceláří bojovat s po zuby ozbrojenými nepřáteli. Musíte si projít několika patry. Do prvního patra dostanete k dispozici motorovou pilu, se kterou musíte kosit jednoho nepřítele za druhým. Ve druhém patře už máte střelnou zbraň a ve třetím se postavíte silnému bossovi.
Ant City
Akční hry - 3x
Ant City rozhodně není komplikovanou hrou. Dostanete totiž do ruky obrovskou lupu a ocitnete se nad městem. Za pomoci slunečních paprsků se pokusíte zlikvidovat celé město. Musíte kliknout myší a podržet levé tlačítko, aby se aktivovalo pálení. Po městě pobíhá celá řada různých lidí, nebo jezdí vozidla. Vše můžete spálit.