Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Battle Gear 2

Hrajete online hru Battle Gear 2

Vaší misí v této strategické hře bude opět dobývat svět. Trénujte své vojenské jednotky, vysílejte je do boje, vylepšujte vlastnosti a sledujte válečné dění na celém světě. Velmi skvěle hratelná online hra.

ovládání hry Battle Gear 2

myší, viz instrukce ve hře • 8.58 MB • 483x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Undo the End
Akční hry - 23x
V této super hře se objevíte ve zbořeném městě, kde se musíte dostat na konec úrovně. Pokuste se o co nejlepší výsledek v této hře. Pokud nemůžete překonat nějakou překážku, tak se musíte dostat do minulosti.
hra v Unity3D
Animal Hunter 3D
Akční hry - 58x
Chcete si zahrát sniperskou online hru, ve které budete lovit nejrůznější zvířata? Tato hra je právě z takové oblasti. Nabijte svou přesnou pušku a zkuste ulovit vlky nebo medvědy. V každé úrovni máte za úkol skolit konkrétní zvířata.
Boxhead Helloween Special
Akční hry - 13x
Speciální helloweenský díl oblíbené hry Boxhead. Tentokrát se se zombíky neutkáte v aréně, ale přímo na ulicích jednoho města. Vaším úkolem je evakuovat skupinku přeživších a ochránit je před útokem zombies.
Metal Slug 3
Akční hry - 3x
Hrdinovi oblíbené minihry Metal Slug se porouchalo jeho obrněné vozítko. Nezbývá mu nic jiného, než se opět probít přes nepřátele s vaší pomocí. Akce jak má být!
Luigis revenge interactive
Akční hry - 23x
Jistě si všichni pamatujete na starého dobrého Maria. Pokud ano, jistě budete znát i jeho méně slavného příbuzného, Luigiho. Typická Mariovská předělávka, tentokrát s dá se říci přímo pekelnou obtížností.
Double Siege
Akční hry - 14x
Vedete válku se svým sousedem a teď si navzájem ničíte své hrady za pomoci kanónu. Hru si můžete zahrát se svým kamarádem na jednom PC. Dokážete správně zamířit a zničit soupeřův hrad dřív, než to udělá on vám?
Super Villainy
Akční hry - 29x
Pokuste se zabít veškeré nepřátele, kteří kolem vás létají. Dávejte si pozor, aby vás nezničili. Pokud chcete pokročit do další úrovně, tak je zapotřebí zabít několik nepřátel. Když nebudete v této super hře stíhat, tak si to můžete zpomalit.
Zombie Wrangle
Akční hry - 34x
Zahrajte si na neohroženého maníka, který zvládá všechny nebezpečné situace s chladným klidem. Tentokrát budete čelit nebezpečí v podobě mozkolačných zombíků. Ubraňte se jim pomocí zbraní a různého vylepšování základny.
Camper Strike
Akční hry - 217x
Jestli jste fanoušky CSka, tak to se Vám tato hra jistě zalíbí. Likvidujte terče pistolkou nebo sniperovkou. V této hře se hodnotí převážně přesnost a rychlost. Takže se pusťte do hry a zlikvidujte co nejvíce nepřátel.
hra v Unity3D
Combat 3
Akční hry - 37x
Luxusní 3D záležitost pro všechny příznivce online stříleček. Utkejte se v této 3D fps hře se soupeři z celého světa a dokažte jim, že máte přesnou mušku a rychlé reflexy.
Noob Saibot Kreate a Fatality
Akční hry - 19x
Tajemný bojovník Noob Saibot se vypravil na dobrodružnou výpravu, na jejímž konci musí zlikvidovat obávaného nepřítele Sub-Zero. Už se mu to skoro povedlo, ale nyní přichází Noob Saibot pod vaše ovládání a můžete si tedy užít konečnou fázi bojového běsnění. Existují různé kombinace kláves, jak vybojovat vítězství.
Mystical Battle Internet
Akční hry - 13x
Děsivá akční online hra, ve které se rozhodně nebudete nudit. Nakonec obsahuje i pěknou dávku zábavy. Můžete hrát za lidi, zombíky, vlkodlaky nebo za krvežíznivé vampíry. Cílem je ovládnout celé území.
Kane the Ninja
Akční hry - 19x
Stalo se něco špatného. Krásnou princeznu kdosi unesl. Král Kenjo vyslal 100 bojovníků, aby ji našli, ale nikdo se nevrátil. Mladý ninja Kane se o této smutné události dozvěděl a rozhodl se, že princeznu najde a nepřátele potrestá. V roli malého ninji se vydáváte na dobrodružnou cestu. Hra se ovládá šipkama, útok je "A", klávesou "S" volíte speciální útok (hvězdice, bomby).
Intospace!
Akční hry - 22x
Dokážete doletět se svou raketou až hluboko do vesmíru? Nakupte si bezvadné upgrady, které vylepšují motor, zlepšují rakety a také aerodynamiku stroje. Pěkná létací hra nejen pro kluky.
Castle Cat 3
Akční hry - 17x
V tomhle díle naší oblíbené zábavné hříčky Castle Cat budete hrát v Las Vegas Naše kočka s dělem na věžičkovité hlavě má chuť si zadovádět, tak ji provázejme na cestě až do úplného konce všech levelů ve hře.