Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Battle Gear 2

Hrajete online hru Battle Gear 2

Vaší misí v této strategické hře bude opět dobývat svět. Trénujte své vojenské jednotky, vysílejte je do boje, vylepšujte vlastnosti a sledujte válečné dění na celém světě. Velmi skvěle hratelná online hra.

ovládání hry Battle Gear 2

myší, viz instrukce ve hře • 8.58 MB • 2659x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Art of War 2 - Bitva o Stalingrad
Akční hry - 26x
Ve válečné online hře Art of War 2 bude vaším úkolem ochránit město Stalingrad před útokem německých fašistů. Vyzbrojeni pouze samopalem a granáty se pokusíte postavit nepřátelské přesile. Podaří se vám to, nebo budete zastřeleni?
Zombie Hole
Akční hry - 20x
Sedíte doma a díváte se na televizní zprávy. Hlasatelku v přímém přenosu napadli a zabili zombie. Kolem vašeho domu se tyto nestvůry začaly shromažďovat. Vyjděte do ulic se svou zbraní a zničte je.
Imminent 2
Akční hry - 10x
Válečná akční hra, která vás chytne na dlouhé hodiny. Bráníte si svoje opevnění proti nepříteli, který se neustále zlepšuje. Budete si muset dávat veliký pozor na obranu, protože jak se říká, čert nikdy nespí.
Dragon Ball Z Devolution
Akční hry - 53x
Vyzkoušejte retro hru ve stylu automatové legendy Street Fighter. Tentokrát však s postavičkami ze seriálu Dragon Ball. Vrhněte se do boje o mistrovský titul v bojových uměních a vyzvěte silné soupeře.
Zombies Attack Again
Akční hry - 34x
Vaším úkolem je pozabíjet v této super hře veškeré zombíky, kteří se v této hře objevují. Dávejte si pozor, aby vás nezabili. Tito zombíci na vás jdou ze záhrobí. Tak se do této super hry dejte.
hra v Unity3D
Zombies Fps
Akční hry - 38x
Luxusní 3d herní pecka v podobě střílečky se zombíky. Coby zkušený voják jste uvězněni v oblasti, která je jako na potvoru zamořena mozkožroutskými zombíky. Snažte se přežít a prostřílet si cestu ven.
hra v Unity3D
American sniper game
Akční hry - 40x
V roli amerického ostřelovače budete během časového úseku kosit co nejvyšší počet zombíků. Hra je v Unity, takže čekejte 3d grafiku a super porci herní zábavy. Pusťte se rychle do boje, zombies čekají.
Global Defense System
Akční hry - 31x
Tato online hra před vás staví nelehký úkol - je na vás zachránit naši planetu před vlnou asteroidů, kteří nesou neodvratnou zkázu. Vylepšujte obranné věže, kupujte nové zbraně a věže a hlavně sestřelujte asteroidy.
The Perfect Fighter 1.9
Akční hry - 31x
Ultimátní bojová online hra nejen pro všechny chlapy. Detailní grafika, výborné zvukové efekty a skvělá hratelnost. K tomu 12 udatných bojovníků a řada chavtů a kopů. Zahrajte a uvidíte.
Strike Force Heroes
Akční hry - 37x
Děj této online hry se odehrává kdesi v tajemné laboratoři, která byla napadena neznámými vetřelci. Vy v roli vědce musíte tuto nepřátelskou sílu zastavit. Sami jsme zvědaví, zda se vám to povede.
Thing Thing Arena Pro
Akční hry - 4x
Notně brutální střílečka pro všechny tvrdé hráče akčních her. Princip hry je velice jednoduchý. Ke zdolání úrovně stačí pouze překonat všechny nepřátele. Zvolte zbraně a hurá do boje.
Marching Zombies
Akční hry - 38x
Graficky i hratelně parádní zombie hra pro milovníky zabíjení nemrtvých :). Ubraňte vaši farmu před invazí zombíků, kteří se neštítí vůbec ničeho. Sbírejte suroviny, vylepšujte zbraně, nastražte pasti, zvítězte.
hra v Unity3D
Ninja Slash
Akční hry - 51x
Zběsilá akční online hra v Unity3D plná krvelačných ninjů a zombíků. V roli neohroženého ninji se vydáte na boj proti nemrtvým zrůdám. Chopte se své katany a začněte si prosekávat cestu k cíli.
Shooting the Fly
Akční hry - 32x
Jednoduchá online hra, ve které budete střílet po mouchách. Sestřelte všechny útočící mouchy jak nejrychleji to jen bude možné. Na vše máte poměrně málo času, takže budete potřebovat skutečné rychlé reakce.
SkyPredator
Akční hry - 7x
Perfektní střílečka, která se odehrává vysoko v mracích. V roli neohroženého pilota stíhačky budete svádět vzdušné souboje s protivníky. Jelikož jste proti přesile sami, budou se vám hodit různé bonusy.