Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Captain Latanica
sponzorované odkazy

Captain Latanica

Hrajete online hru Captain Latanica

Graficky velmi přívětivá online hra. V roli udatného ninji se vydáte na spásnou cestu proti zlému kapitánovi Latanicovi. Pro to, abyste nakonec zvítězili budete muset předvést opravdu velký skill. Takže hurá do hry.

ovládání hry Captain Latanica

myší, viz instrukce ve hře • 3.41 MB • 2892x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Energy Champions - třídění odpadu
Arkády - 5x
Třídíte odpad? Pokud ano, tak pro vás bude tato hra příjemným zpestřením. Vaším úkolem je totiž třídit odpadky do správných kontejnerů. Online hra Energy Champion se ovládá šipkama, mezerníkem umístíte odpadek do kontejneru. Hrajte hru ve větším okně, abyste dobře poznali o jaké smetí se jedná.
Om Nom Run
Arkády - 8x
Proběhněte spolu s Om Nomem jeho slavné dobrodružství, nyní konečně v pohlcujícím a plně responzivním HTML5. Snažte se doběhnout co nejdále tím, že se vyhnete nebezpečným překážkám a nepřátelům, posbírejte všechny mince a proměňte Om Noma v nejrychlejšího možného běžce. Využívejte co nejchytřejší power-upy a prozkoumejte krásný svět se všemi jeho nádhernými oblastmi, ale dávejte pozor na nebezpečí, která v nich číhají. Jste připraveni prozkoumat svět Om Nom Run a dosáhnout nejvyššího z highscore?
Caras Pocket Launcher
Arkády - 2x
Oddechová super hra, ve které budete vystřelovat Caru z děla a snažit se s ní doletět co nejdále. Celkem hra nabízí 5 zábavných úrovní. Nechybí sbírání zlatých mincí a nejrůznější vylepšení, které můžete po cestě vzduchem sebrat.
Two Pipes 2
Arkády - 4x
Ve druhém pokračování zajímavé hry s názvem Two Pipes se můžete těšit na řadu nových úrovní. Znovu dostanete za úkol dopravit hlavního hrdinu od jedné trubky ke druhé. Cestou musíte posbírat různé barevné prvky. Objevují se různé plošiny, ale také nebezpečná ozubená kola, jimž se musíte pokaždé vyhnout.
Party Pals
Arkády - 2x
Hezký pejsek a roztomilá kočička se vydávají na zajímavou procházku, kde se pokusí posbírat co největší počet dárečků, z nichž vypadávají další předměty. Jako první poběží kočička a hned za ní pejsek. Kočička dokáže vyskočit výš, a proto se toho musí vhodně využít. Pejsek následně posbírá zbytek, aby se přičetly body.
Lego Iron Man
Arkády - 5x
Máte rádi Iron mana? V této letecké super hře si za něj můžete zahrát. Cílem je sbírat krystaly a vyhýbat se překážkám. Samozřejmostí je i akční prvek v podobě střelby po létajících nepřátelích.
Baby Chute - batole na padáku
Arkády - 5x
Řiďte malé batole na jeho seskoku s padákem. Cestou sbírejte lahvičky s mlékem a dávejte pozor, aby se lahve nedotkly padáku a mráčky batolete. Pěkným bonusem je blinkání, při kterém je vaším úkolem strefit se do balónku :).
Bird Hunting
Arkády - 5x
Jednoduchá minihra Bird Hunting nepatří sice mezi herní trháky, ale i přesto může celkem dobře otestovat váš odhad. Musíte sestřelit všechny poletující ptáky dřív než vás zlomyslně pokálejí. Jediný pták, kterého nesmíte trefit, je vrabčák. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem.
Break It - pro milovníky arkanoidu
Arkády - 7x
Break It online hra hodně podobná legendárnímu Arkanoidu. V každé úrovni musíte odpinkat všechny bloky. Pod některými se skrývají body a pod některými zajímavé bonusy. Například možnost střílení. Navíc každých 30 000 bodů získáte další život. Náměty ze starých superher se vracejí, i to je případ hry Break it.
Bugongo
Arkády - 7x
Skvělá skákačková gameska, ve které se vžijete do role malého sympatického draka. Ten musí stůj co stůj ochránit své vajíčko, které si to štráduje bludištěm. Dávejte na něj pozor a odstraňujte mu z cesty překážky.
Koopa Avalanche
Arkády - 4x
Klasická arkádová online hra, ve které budete ovládat malou želvičku. Vaším úkolem je vyhýbat se padajícím bodlinám, sbírat zlaté mince a houby. Hra se ovládá šipkama.
hra v Unity3D
Kung Fu Panda 2
Arkády - 5x
Kung Fu Panda je online hra v unity3D. Ve hře budete pomáhat dračímu bojovníkovi, který potřebuje vaši pomoc, aby ses stal nejlepším kungfu mistrem. Docela solidní bojovka, která pobaví každého hráče.
Bomb It 5
Arkády - 6x
Pátý díl dnes již klasické bombové gamesky Bomb it, která se nese v duchu retro gamesy Bomberman. Tento díl přináší celou řadu novinek, systém hry však zůstává stejný. Je to tedy pořád chytlavé a docela návykové.
Frizzle Fraz 3
Arkády - 5x
Frizzle Fraz již potřetí přichází mezi hráče! To je opravdu slušné číslo a je vidět, že se jedná o populární hru. Vezmete si na starost malou poskakující kuličku, se kterou se snažíte získat všechny klíče a další menší kuličky. Během toho překonáváte různé překážky a musíte si dát pozor i na nepřátele.
Comic Book Cody
Arkády - 2x
Komiksový nadšenec si v poklidu svého nočního pokoje spal, když tu náhle se k němu vloupala skupinka zlodějů, kteří mu drze zcizili celou sbírku komiksů. Cestou jim ovšem vypadávají, takže je chlapec může začít sbírat. Jakmile nalezne některý komiks, může ze sebe na čas udělat superhrdinu. Potřebuje se vždy dostat do dveří.