Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Captain Latanica
sponzorované odkazy

Captain Latanica

Hrajete online hru Captain Latanica

Graficky velmi přívětivá online hra. V roli udatného ninji se vydáte na spásnou cestu proti zlému kapitánovi Latanicovi. Pro to, abyste nakonec zvítězili budete muset předvést opravdu velký skill. Takže hurá do hry.

ovládání hry Captain Latanica

myší, viz instrukce ve hře • 3.41 MB • 1566x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Mario Star Scramble 2 Ghost Island
Arkády - 2x
Velmi hezká skákačka s Mariem v hlavní roli. Jedná se o rozšíření online hry Mario Star Scramble, tentokrát se ale děj odehrává na ostrově duchů. Troufáte si vstoupit do hry, čelit tajemné atmosféře a nejrůznějším nástrahám?
Reel Gold
Arkády - 6x
Krásná hra s postřehovými prvky je tady a jmenuje se Reel Gold. vy se dnes budete pokoušet vydělat si nějaké ty peníze a to tak, že si vytěžíte nějaké to zlato
Madagascar 2 - Mad Dash
Arkády - 77x
Při příležitosti premiéry druhého dílu oblíbeného animovaného filmu Madagaskar se objevilo i několik počítačových her a jednu z nich si právě nyní můžete vyzkoušet. Řídíte lva a máte za úkol posbírat všechny postavičky z filmu Madagaskar 2: Útěk do Afriky, aby následně mohly odletět na jejich vysněnou cestu. Vyhýbejte se překážkám!
Meat Boy
Arkády - 6x
Meat boy je docela těžká plošinovka, ve které se musíte dostat ke svému kamarádovi. Nebude to snadné, v cestě je řada překážek. Hra obsahuje opravdu velké množství úrovní, nebudete se nudit.
hra v Unity3D
The Parking Dead
Arkády - 1x
Trochu temná Unity hra, ve které budete parkovat auto v postapokalyptickém městě. Všude samé ruiny, rozbitá auta, smetí a samozřejmě plno nemrtvých postav. Coby řidič vozítka si musíte proklestit cestu přes překážky a zombíky, pak správně zaparkovat na vyznačené místo.
MotoMouse
Arkády - 4x
Motomyška vzala svoji super rychlou motorku a vydala se na výlet do zasněžených hor. Dávejte dobrý pozor na to, aby se myška nezřítila do hluboké propasti. Je to perfektní návyková minihra.
Time Sphere
Arkády - 1x
S hlavním hrdinou hry s názvem Time Sphere se musíte dostat do uzavřených dveří a cestou získat klíč, aby se daly otevřít. Hlavní hrdina ovšem není vůbec obyčejný, protože má k dispozici velice zajímavou zbraň. Tato zbraň dokáže na čas zastavit čas. Stačí vhodně zamířit a nebezpečné pasti se dají vyřadit z provozu.
Cosmo Gravity 2
Arkády - 5x
Nápadité pokračování pěkné hry Cosmo Gravity. V tomto druhém díle budete v roli sympatického astronauta prozkoumávat tajemnou vesmírnou loď. Čekají na vás vzrušující hororové zážitky.
My Perfect Scarf Make Up
Arkády - 2x
Snažte se s tímto králičkem posbírat veškeré jídlo, abyste přežili do dalších úrovní. V horní části hry vidíte, že vám jídlo ubývá a vy ho musíte stále doplňovat. Tak se snažte udělat vše, co bude ve vaších silách.
DJ Sheepwolf Mixer 4
Arkády - 8x
Vyzkoušejte si, jaké to je být profi djem v této bezvadné hudební hře. Zkuste míchat připravené zvuky tak, abyste vytvořili nějakou pěknou hitovku. Hra nabízí docela dost zvuků a nejrůznějších nastavení.
Vex 2
Arkády - 11x
Zajímavá arkáda Vex se dočkala i druhého pokračování. Opět se ujímáte hlavního hrdiny, který dokáže zajímavé kousky. Nacházíte se v poměrně nepřátelském prostředí, protože všude v okolí najdete nebezpečné pasti a překážky, s nimiž si budete muset na svojí cestě poradit. Cestou narazíte na užitečné checkpointy, k nimž se vrátíte v případě špatné akce.
Vertical Drop Heroes
Arkády - 1x
Zlotřilí goblini unesli princeznu a aby toho nebylo málo, tak se jim podařilo zároveň uvěznit všechny slavné hrdiny do ocelových klecí, takže teoreticky nemá princeznu kdo osvobodit. Jediný, kdo by se mohl pokusit o záchranu princezny, je hlavní hrdina hry s názvem Vertical Drop Heroes. Když osvobodíte hrdinu, můžete ho využívat.
Koulovaná
Arkády - 11x
Zajímavá online hra se zimní tématikou. Cílem hry je zasáhnout soupeře sněhovou koulí a tím mu ubírat život až k úplné porážce. Pokud budete dobří, můžete se dostat do TOP 10.
Zombie Spinball
Arkády - 3x
Určitě každý zná automatovou hru Pinball. Na podobném principu je postavena i hra Zombie Spinball. Cílem je odrážet míček tak, aby postupně zneškodnil všechny zombíky.
Super Mario Bounce
Arkády - 2x
Pomozte Mariovi sebrat všechny zlaťáky a doskákat do další úrovně. Každý level má omezený počet skoků, proto s Mariem skákejte uvážlivě. V pozdějších úrovních můžete využít zbraně, které vám skutečně pomohou.