Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Captain Latanica
sponzorované odkazy

Captain Latanica

Hrajete online hru Captain Latanica

Graficky velmi přívětivá online hra. V roli udatného ninji se vydáte na spásnou cestu proti zlému kapitánovi Latanicovi. Pro to, abyste nakonec zvítězili budete muset předvést opravdu velký skill. Takže hurá do hry.

ovládání hry Captain Latanica

myší, viz instrukce ve hře • 3.41 MB • 54x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Super D
Arkády - 107x
Zachraňte své přátele, kteří jsou drženi ve věži zlým velký netvorem. Po cestě sbírejte barevné klíče, kterými si budete moct odemknout dveře. Na konci zneškodněte kostku velkého netvora a nakonec netvora samého. Zvládnete to?
Robot Lost
Arkády - 25x
Robot jménem End-7 se jednoho dne probudil a neměl vůbec potuchy co se to děje. Jediné co ví je, že je naprogramován na misi, kde musí sbírat kousky hlavolamu a dostat se až do Terminálu. Dobrodružná skákačka pro všechny hráče.
Gizmo Christmas Rush
Arkády - 456x
Těšíte se na Vánoce stejně tak jako náš oblíbený hrdina Gizmo? V dnešní hře si můžete užít vánoční atmosféru při jízdě na motorce a překonávání překážek. Čeká na vás sice jen 9 úrovní, zato jsou však poměrně těžké.
Robot Unicorn Attack
Arkády - 38x
Jednorožci patří mezi velice oblíbená stvoření. Dokážou rychle běhat a přeskakovat přes překážky, což využijete hodně v rámci hry s názvem Robot Unicorn Attack. Dostanete za úkol dostat se co nejdále. Na cestě se potkáte s různými překážkami a velkými mezerami, přes které potřebujete přeskočit, takže musíte dobře načasovat skok.
hra v Unity3D
Nicebergs
Arkády - 35x
V této pěkné vánoční super hře máte za úkol pomoci sněhulákovi v cestě ke stromečku. To uděláte tak, že budete přeskakovat ledovce. Myslíte, že je to lehké? No, uvidíme. Dejte se do hry a ukažte co ve vás je.
The Good, the Bad and El Tigre
Arkády - 23x
Hbitý tygr se stal hlavním hrdinou následující hry a musíte si ho vzít na starost. Během hraní se potřebujete vždycky dostat k určitému předmětu dříve, než se to podaří protivníkovi. Získáváte také cenné body, které se dají rozdělovat ke trojici vlastností, takže pokaždé může hlavní hrdina disponovat trochu jinými schopnostmi.
Madagascar 2 - Mad Dash
Arkády - 18x
Při příležitosti premiéry druhého dílu oblíbeného animovaného filmu Madagaskar se objevilo i několik počítačových her a jednu z nich si právě nyní můžete vyzkoušet. Řídíte lva a máte za úkol posbírat všechny postavičky z filmu Madagaskar 2: Útěk do Afriky, aby následně mohly odletět na jejich vysněnou cestu. Vyhýbejte se překážkám!
Snail Bob 2
Arkády - 51x
Snail Bob 2 je druhé pokračování skvělé online hry pro všechny hráče, včetně malých dětí. Šnek Bob je zpět se svými problémy. Musí s vaší pomocí překonat celou řadu důmyslných překážek, aby se dostal do bezpečí.
Wonder Boy
Arkády - 13x
Klasická arkádová hra, ve které vedete panáčka a sbíráte klíče. Samozřejmě je nutné vyhýbat se zlým psům, jejichž kousnutí by vás stálo život.
Jungle Run
Arkády - 35x
Z již několika her oblíbené duo opic Kiba a Kumba je tu v další pěkné chytlavé hře. Vaším úkolem je proběhnout přes džungli a přitom se samozřejmě vyhnout všem nástrahám. Ve hře nechybějí různé bonusy ve formě energie či banánů. Je to pohodová gamesa, která vydrží na dlouhé hodiny.
Mushroomer
Arkády - 33x
Hlavním hrdinou této netradiční logické skákačky je houbař, který se pohybuje v podivném prostředí a hledá houby, které potřebuje všechny posbírat. Vezměte si jeho osudy na starost a proveďte ho velkou spoustou poměrně zajímavých úrovní. Ze začátku vše jistě půjde jako po másle, ale již po chvíli se dostaví první komplikace.
Lunar Command - retro klasika
Arkády - 32x
Hra Lunar Command vám vnutí vzpomínku na klasické arkády z 80. let, kdy nebyla na prvním místě grafika, ale hratelnost a zábava. Cílem je chránit vaši měsíční základnu před nepřátelskými střelami. Sestřelit střely není tak těžké, ovšem vše je ztíženo tím, že máte pouze omezený počet raket...
Transmorpher 2
Arkády - 37x
Graficky perfektní a hratelně velmi přívětivá logická online hra, ve které budete procházet vesmírnou lodí. Čeká na vás řešení mnoha zapeklitých úkolů, ale věříme, že se vám vše podaří a hru dohrajete až do konce.
Pacman Platform 2
Arkády - 690x
Myslím, že starého přítele Pacmana vám nikomu nemusím představovat. Tento malý kulaťoučký hrdina se stal přímo herní legendou v hratelnosti a originalitě. Tato hra pouze pokračuje v jeho šlépějích, jen prostředí je jiné.
Bee Game
Arkády - 20x
Bee Game je jednoduchá minihra, ve které budete v roli malé včelky prolétávat mezi nástrahami. Cílem je samozřejmě doletět co nejdále. Snažte se sbírat dukátky a zdraví (červený křížek).