Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Captain Latanica
sponzorované odkazy

Captain Latanica

Hrajete online hru Captain Latanica

Graficky velmi přívětivá online hra. V roli udatného ninji se vydáte na spásnou cestu proti zlému kapitánovi Latanicovi. Pro to, abyste nakonec zvítězili budete muset předvést opravdu velký skill. Takže hurá do hry.

ovládání hry Captain Latanica

myší, viz instrukce ve hře • 3.41 MB • 239x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Comic Book Cody
Arkády - 19x
Komiksový nadšenec si v poklidu svého nočního pokoje spal, když tu náhle se k němu vloupala skupinka zlodějů, kteří mu drze zcizili celou sbírku komiksů. Cestou jim ovšem vypadávají, takže je chlapec může začít sbírat. Jakmile nalezne některý komiks, může ze sebe na čas udělat superhrdinu. Potřebuje se vždy dostat do dveří.
Aster Blaster
Arkády - 1x
Seznamte se s Aster Blaster, neohroženou manželkou Nero the Hero, která právě svého chotě vysvobodila ze spárů mimozemšťanů a je s ním na cestě domů. UFOni se však jen tak nevzdávají a jsou vám v patách...
hra v Unity3D
ROLLING KITTY
Arkády - 43x
Tak tahle roztomilá kočka se zasekla v balónu a nyní se kutálí světem vstříc osudu... na cestě jí čeká mnoho překážek, které musí chtě nechtě překonat. Ze začátku je to klidná jízda, ovšem postupem času obtížnost pěkně narůstá.
Candy Crusher
Arkády - 38x
Další z řady příjemných skákaček nese název Candy Crusher. Hlavním hrdinou této hry je malá roztomilá chlupatá kulička, s níž se vydáte do nebezpečného světa, kde na každém rohu číhá překážka. Sbírejte cestou cukroví, abyste se mohli posunout do další úrovně. Nepřátelským příšerám se raději vyhněte.
Magic Muffin Frog
Arkády - 26x
Pěkná zvířecí skákačka se sympatickým žabákem. Hra obsahuje celkem 30 úrovní, které zdolat nebude vůbec snadné. Avšak pokud se dostanete až na konec, tak si žabák s chutí pochutná na delikátním koblížkovi.
Zumball
Arkády - 47x
Jeden z nejkvalitnějších zuma klonů vůbec. to je podařená hra Zumball. vyberte si jeden z mnoha módu a hurá do akce. Hra se vám rozhdoěn bude líbit
Star Ball
Arkády - 42x
Tato hra je velice dobře propracovaná a prošpikovaná efekty a různými vychytávkami.Jakožto pilot plošiny od které se odráží koule se budete snažit zničit ostatní objekty nad vámi.Dostanete se dále až na konec samotného vesmíru ?
Ivan Drago - neohrožený Dolph Lundgren
Arkády - 14x
Ivan Drago je legendární postava z filmu Rocky 4, ve kterém ho hraje švédský akční hrdina Dolph Lundgren. V této online hře je vaším úkolem porazit v roli Ivana Draga bandu zločinců, kteří mají prsty v naprostém chaosu a anarchii, která vládne v Americe. Nebo za to může někdo jiný...? Hra má typickou grafiku, jakou jsme mohli vídat na počítačích Amiga a na starých herních automatech.
Dragoniada
Arkády - 12x
Staňte se svědky vylíhnutí malého dráčka z vejce a ujměte se ho na jeho cestě. Poskakujte z jedné plošinky na druhou a dávejte si dobrý pozor na všudypřítomné nepřátele. Dráček naštěstí dokáže už od útlého věku chrlit oheň, čímž si poradí s nejedním protivníkem. Dokážete doskákat až na vrcholek vysoké hory?
hra v Unity3D
Parachute Bird
Arkády - 36x
Pěkná skákačka s tučňákem. V zásadě jde o jednoduchou hru s jednoduchým úkolem; doskákat v bezpečí až na konec cesty. Jak ale už na začátku uvidíte, nebude to vůbec lehké. Hra je v Unity3D.
Infiltrator
Arkády - 15x
Agent s kódovým označením OOO dostal od vlády jasný úkol. Musí se infiltrovat na robotickou základnu, kde se ukrývá tajný projekt. Vžijte se do role tohoto agenta trojitá nula a vydejte se na dobrodružství, které může skončit různými způsoby. Dávejte si dobrý pozor na různé nástrahy a nepřátele. Pokud by agent zemřel, vláda vyšle jiného agenta.
Batman - Gotham Dark Night
Arkády - 122x
V této náročné online hře hraje hlavní roli nikdo jiný než samotný Batman. Zlý Joker se opět rozhodl dělat potíže městu Gotham. Má totiž v plánu vyhodit do povětří městskou elektrárnu. Bomby jsou již rozmístěny a odjištěny. Vaším úkolem je v každé úrovni zneškodnit všechny bomby.
Paper Mario World
Arkády - 645x
Paper Mario World je dětská hra s dalším dobrodružstvím oblíbeného Maria. Tentokrát musí zachránit princeznu, kterou unesl zlý vládce Bowser. Podaří se vám proskákat všemi úrovněmi a vysvobodit princeznu? Hra je dost velká, bude se déle načítat.
Crushing Cars
Arkády - 18x
Tak tato superhra prověří vaše řidičské umění a rychlost reakce. Vaším úkolem nebude nic menšího než zničit pokud možno všechny překážky, které se na trati objeví. Příjemná gamesa na takové to odreagování.
Angry Birds Golden Eggs
Arkády - 31x
Super skákačka ve stylu Angry Birds. Pomozte ptáčkům dokončit všechny úrovně a sebrat všechna vajíčka v této příjemně oddechové plošinovce. Ideální hra nejen pro menší děti, ale i jako relax v kanclu.