Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Captain Latanica
sponzorované odkazy

Captain Latanica

Hrajete online hru Captain Latanica

Graficky velmi přívětivá online hra. V roli udatného ninji se vydáte na spásnou cestu proti zlému kapitánovi Latanicovi. Pro to, abyste nakonec zvítězili budete muset předvést opravdu velký skill. Takže hurá do hry.

ovládání hry Captain Latanica

myší, viz instrukce ve hře • 3.41 MB • 331x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Lemon Smash - palicí na citrony
Arkády - 1x
Zábavná minihra Lemon Smash prověří vaše schopnosti. Ovládáte panáčka s palicí a vaším jediným úkolem je během časového limitu rozmlátit co nejvíce citrónů. Ideální hra pro odreagování a pro děti.
Castle Cat 2
Arkády - 4x
V tomhle díle naší oblíbené zábavné hříčky Castle Cat budete tropit vylomeniny v slunném rajském Miami. Naše hrdinka s dělem na věžičkovité hlavě má znovu dobrou náladu a chce se jí proběhnout - pomůžete jí?
Yuletide Riptide
Arkády - 4x
Zahrajte si na surfaře, který si užívá jízdu ve vlnách. Sbírejte čísla a snažte se tvořit kombinace stejných čísel, postupek nebo sestupek. Vyhýbejte se rackovi.
hra v Unity3D
Crystal Clash
Arkády - 4x
Zajímavá originální online hra vytvořená v Unity. Je to ideální herní kousek, pokud si chcete zahrát ve dvou hráčích. Budete ovládat jakýsi krystal s pádly a snažit se porazit svého soupeře. Docela chytlavá gameska.
Marios adventure 2
Arkády - 1x
Herní legenda Super Mario se vrací ve velkém stylu. I tentokrát zažijete spoustu levelů, nepřátel, různých houbiček a vylepšení s nimi spojených. Máte pouze pět životů na to, doskákat co možná nejdál.
Umbross
Arkády - 80x
Online hra Umbross patří mezi povedené skákačky. V bludišti ovládáte malou Umbritu, vyhýbáte se nebezpečí a sbíráte bonusy. Hra se ovládá šipkama.
Tales of Crevan
Arkády - 2x
V této hře hrajete za překrásnou lišku a Vašim úkolem je vyhýbat se různým nástrahám, které na Vás čekají. S liškou můžete vyletět až do nebe díky jejím křídlům. Takže neváhejte a pusťte se do této kouzelné hry.
Fluffy Runner
Arkády - 1x
Maličký zajíček se dostal do pěkně nepříjemné situace. V noci se rozpršelo, zvedla se voda a milého zajíčka odnesla na kládě pryč. Ujměte se osudů malého zvířátka a dostaňte ho k potravě. Hladový zajíc sní všechno možné, stačí se do toho jen trefovat. Nezapomeňte posbírat i ostatní užitečné bonusové předměty.
Cognition
Arkády - 0x
V poměrně detailní online hře Cognition je vaším úkolem posbírat všechna ozubená kola a poté se dostat do další úrovně. Musíte dát velký pozor na hlídače. Proti nim můžete použít malý bonus, který je na krátkou chvíli zpomalí. Hra se ovládá šipkama.
Oh Snow!
Arkády - 5x
Další retro hra je tady! Tentokrát se můžete těšit na poměrně velký počet úrovní, ve kterých si vezmete na starost malou postavičku. Tento tvor hned od počátku musí utíkat před obrovskou sněhovou koulí, která ho hrozí zasypat na věčné časy. Kromě sněhové koule tvoří nebezpečí i tučňáci a pasti. Sbírejte sluníčka pro bonusové body.
A.R.B.F.
Arkády - 2x
Zajímavá akční online hra, ve které budete bojovat s obávaným bossem. Vždy se snažte porazit protivníka co nejrychleji. Pokaždé, když budete hrát, tak dostanete zcela náhodné zbraně a vybavení.
Ambulance Rush
Arkády - 2x
Projeďte se v sanitce s touto bezvadnou online hrou. Na začátku hry si vyberet sanitku a poté se už vrhnete do náročného terénu. Cílem je dostat se do nemocnice co nejrychleji, samozřejmě bez nehody.
Jumping Bananas
Arkády - 7x
Klasická skákačka, ve které v roli malé opičky sbíráte banány a různé bonusy. Hra se ovládá šipkama, skok je mezerníkem, vyšší skok je dvojitým mezerníkem. Vyhýbejte se pavoukům, vosám, ježkům a dalším potvorám. Po každém skoku vám ubyde trochu energie, tak se nevyskákejte ;-).
Mario Tractor 2013
Arkády - 11x
Pěkná super hra s Mariem. Coby řidič traktoru máte za úkol projet trať co nejrychleji, posbírat všechny zlaťáky a nenechat se chytit do pastí. Někdy budete muset zastavit, popřemýšlet a vyřešit, jak se dostat v cestě dál.
Back To Zombieland
Arkády - 0x
Většina her brojí proti zombiím, ale hra Back To Zombieland nabízí netradiční pohled, když se stanete jedním z nemrtvých, který je naháněn rozhořčeným davem. Cestou sbírejte peníze, skákejte na myši, za což obdržíte bonusové finance a také se vyhýbejte zfanatizovaným lidem a nebezpečným překážkám na trati.