Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

The Lost World

Hrajete online hru The Lost World

Klasický bubbleshooter tentokrát v tajemné atmosféře zvláštního světa. Princip hry je však dle zažitých pravidel. Vystřelujete barevné kuličky a snažíte se s perfektním mířením vytvořit alespoň trojici stejně barevných kuliček. Tím postupně čistíte herní pole až nezůstane ani jedna kulička.

ovládání hry The Lost World

myší, viz instrukce ve hře • 3.35 MB • 523x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
hra v Unity3D
Driving License Test 3D
Postřehové hry - 68x
Zahrajte si tuto online hru v Unity. Zkuste si praktický test na získání řidičského oprávnění. Dobře poslouchejte tutorial a pak se již vydejte na silnici. Zvládnete všechny nástrahy, které hra obsahuje?
hra v Unity3D
2048 Endless Saga
Postřehové hry - 24x
Kdo by neznal velký herní hit 2048, který oslovil miliony hráčů nejen na mobilních telefonech. V této verzi vás čeká nekonečný zážitek ze hry. Pokud jste znuděni originální hrou, kdy jste museli využívat stále stejnou strategii a doufat ve velkou dávku štěstí, tak u této hry se zabavíte o dost víc.
Pepe Love Run
Postřehové hry - 27x
Jako tchoř se oběvíte na jedné straně dálnice v plném provozu.Ale to nejhorší je, že na druhé straně dálnice je vaše milovaná tchořice.Proto se za ní přes dálnici vydáte.Dávejte pozor na auta a motorky.
Skunk Blaster
Postřehové hry - 24x
Tato hra vás zavede na louku plnou malých tchořů. Vy budete řídit jednoho, se kterým si musíte vhodně prdnout tak, aby si ve vašem okolí prdli i ostatní tchoři. Kolik tchořů dokážete rozprdět?
Bubble Hit Pony Parade
Postřehové hry - 215x
Poníci jsou kouzelní a jeden z poníků se stane hlavním hrdinou ve hře s názvem Bubble Hit Pony Parade. Dostanete za úkol přiřazovat k sobě stejně barevné kuličky, abyste se jich postupem času zbavili všech. Jedná se o poměrně jednoduchou hru, která je vhodná i pro ty nejmenší hráče s minimem zkušeností.
Busman Parking 3D
Postřehové hry - 40x
Podle nějaké statistiky se chce každý třetí chlapec stát řidičem autobusu. Představy o tomto povolání jsou jistě krásné. Ovšem praxe je velice náročná. Zkuste si to v této online hře, ve které budete řídit a parkovat velký autobus.
Math Shooter
Postřehové hry - 30x
V této skvělé početní hře je Vašim úkolem vypočítat příklady, které naleznete v horní části hrací plochy. Uděláte to tak, že kliknete na číslo, které je výsledkem příkladu. Ze začátku bude hra jednoduchá, ale časem obtížnost přibude.
Red Lead
Postřehové hry - 34x
Chytlavá minihra, která před vás klade nelehký úkol - zachránit to nejvíce červených a žlutých balónků před pádem na ostré hroty. Balónky pomocí plošiny odpinkejte pryč. Hra je ze začátku poměrně lehká, ovšem s přibývajícím časem se zdá být nehratelnou...
Air Transporter
Postřehové hry - 39x
Jednoduchá, ale chytlavá super hra ve flashi. Oddychněte si u hraní, kdy budete pomocí vrtulníčků přesouvat objekty. Hra vyžaduje dobrý postřeh a taky trochu přemýšlení. Podaří se vám nahrát nejvyšší skóre?
Thor Towers
Postřehové hry - 5x
Online hra Thor Towers je lahůdkou pro hráče s pevnými nervy a s výborným odhadem. Vaším úkolem je stavět na sebe bloky tak, aby na sebe dosedly co nejpřesněji. Za přesné umístění máte více bodů. Thor Towers je hodně chytlavá hra. Ovládá se mezerníkem.
My Little Pony Royal Wedding Numbers Hunt
Postřehové hry - 16x
Pokud máte rádi hledání čísel v obrázcích, pak si jistě na své přijdete v rámci hry s dlouhým názvem My Little Pony Royal Wedding Numbers Hunt. Hledaná čísla se nachází ve spodní liště a přehledně tedy vidíte, kolik toho ještě chybí objevit. Zahrát si můžete hned několik velice pěkně připravených úrovní.
Dora Swap Puzzle
Postřehové hry - 43x
Dora je oblíbená hrdinka dívčích her. V této logické a postřehové hře si můžete zahrát pexeso s obrázky Dory. Je to snadné, hra je vhodná pro nejmenší děti.
Spewer
Postřehové hry - 15x
V této hře je Vašim úkolem utéct ze šílené laboratoře od ještě šílenějšího vědce. Hrajete za nějakou příšerku, která používá jako zbraň blití. Chce to rychlost a přesnost, aby si Vás nevšiml chemik. Nudit se určitě nebudete.
Hotcorn
Postřehové hry - 19x
Už jsme tu měli přípravu hamburgerů ve stánku zpracovanou jako hru, ale popcorn vidím poprvé. Budete muset usmažit všechen popcorn ve stanoveném čase, ale všude bude zároveň spousta překážek, které musíte překonat.
Feed Mee
Postřehové hry - 22x
Snažte se udržet všechny zákazníky šťastné tím, že jim budete servírovat pochoutky podle jejich přání. Co se týče hostů, tak se nejedná o obyčejné smrtelníky, ale o zombíky. Za vydělané peníze vylepšujte podnik.